serinaga
Üye
arkadaşlar teknosadan sipariş ettim siyah lumia 820)) ups ile gelecekmiş
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, iyi günlerde kullanın ...
arkadaşlar teknosadan sipariş ettim siyah lumia 820)) ups ile gelecekmiş
)) bende herkesde var sıkıldım aynı telden dedim
)) hepsiburada.comda ve teknosada yokteşekkür ederim. demin arkadaşaa anlattım 4s niye almadın diye kızdı bana)) bende herkesde var sıkıldım aynı telden dedim
![]()
şimdi birisi bana ekran koruyucu ve kılıf önerebilir mi)) hepsiburada.comda ve teknosada yok
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar şimdi kablosuz şarj cihazı aldım. birde kablosuz şarj kapağı mı almak gerekiyor yoksa orjinal kapakla kablosuz sarj cihazı üstüne koysak oluyor mu
, ama olması gerekir diye düşünüyorum), konuyla ilgili ;Hemen değiştiriyorum. o benim Lumia 820 Den önceki telefonumdu. dikkatin ve uyarın için teşekkürler
Telefon bilgini değiştirirsen daha çabuk tanırız seni de buralarda![]()
Teşekkürler...Aramıza hoşgeldin, Lumia 820'ni iyi günlerde kullanman dileğiyle, Listeye ekledim ...
arkadaslar merhaba.yaklasık 2-3 haftadır telefon arastırması yapıorum.iş,hangi markadan ziyade,hangi işletim sistemine döndü.lumia 820 yle sony xperia P arasında kaldım.

Arkadaşlar merhaba bende nokia 820 kullanicisiyim ben biraz teknoloji özürlü oldugumdan bikaç sorum olacak
1) bluetoothla attiğim bi şarkiyi zil sesi yapamiyorum neden?
2) gene bi mp3 bi başka arkadaşimin telefonuna atamiyorum bulamadim nerden atildiğini
android menuleri biraz basit geliyor.ve linux tabanlı oldugu için stabil çalısmadıgı söyleniyor.bazı uygulamalrın kapatılmasında sorun oldugu söyleniyor buna istinaden ram i fazla yordugu ve şarjdan yediği konusulanlar arasında.benim için stabilite ve kararlılık önemli.o yuzden win phone yakın gelio.
- - - Eklendi - - -
bir de,lumia 820 de navigasyon programı var mı?

)