Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
ali veya sadik hocam telefona surekli rom atinca telefonun performansi dusuyor mu?yada oyun performansi?yani telefona zararlimi surekli rom atmak?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bir zararı olmaz.Sadece hafıza birimlerinin fazla yazılıp silinmesi bir süre sonra üzerine yazılamaz hale getirebilir hafıza birimini ama bu genelde milyarlarca dosya işlemi sonucunda oluşur.Yani bu sadece sanal ram olarak kullanılan alanlarda oluşur.Çünkü o kadar çok rom yüklemeye yetecek ne rom bulabilirsiniz nede vakt.

LES_PAUL_78

Üye
Merhabalar.
Ben gerçekten çok aradım ama cevap bulamayınca konu açıp rahatsız etmek zorunda kaldım.
Sorunum şu;
Sitede yüklü olan CM9 u konudaki recorveryi kurup önceden düzgün şekilde rootlamış olup tam videodaanlattığınız şekilde ROM u kurdum.Ama şöyle bir sorun oldu ki telefon sd kartımı görmüyor.Uygulama yüklediğimde sd kartta gözüküyor ama 0,0kb olarak.müziklerim-fotoğraflarım hiç birşeyime ulaşamıyorum.Dosya yöneticisinden girmeye kalktığımda sd kar için öğe yok diyor.Sd kart seçeneği var bilmiyorum olsada olmasada orada duruyor mu?Bunun la bitmediği gibi usb kablo ile pcye bağladığımda ise 2 tane çıkarılabilir disk oluşuyor ama ikisinede tıkladığımda disk boş diyor win 7 sistemim.

Birde whats app kullanamadım.Backgraund wallpapers açtığımda sd kart geçen ingilizce bir uyarı verip tamam değince kendini kapatıyor uygulama.Onun dışında herşey çok güzel-çok akıcı.Birde rehberimi de görmüyor.Ne telefon ne sim kartta olanı.

Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alaka gösteren herkese.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Merhabalar.
Ben gerçekten çok aradım ama cevap bulamayınca konu açıp rahatsız etmek zorunda kaldım.
Sorunum şu;
Sitede yüklü olan CM9 u konudaki recorveryi kurup önceden düzgün şekilde rootlamış olup tam videodaanlattığınız şekilde ROM u kurdum.Ama şöyle bir sorun oldu ki telefon sd kartımı görmüyor.Uygulama yüklediğimde sd kartta gözüküyor ama 0,0kb olarak.müziklerim-fotoğraflarım hiç birşeyime ulaşamıyorum.Dosya yöneticisinden girmeye kalktığımda sd kar için öğe yok diyor.Sd kart seçeneği var bilmiyorum olsada olmasada orada duruyor mu?Bunun la bitmediği gibi usb kablo ile pcye bağladığımda ise 2 tane çıkarılabilir disk oluşuyor ama ikisinede tıkladığımda disk boş diyor win 7 sistemim.

Birde whats app kullanamadım.Backgraund wallpapers açtığımda sd kart geçen ingilizce bir uyarı verip tamam değince kendini kapatıyor uygulama.Onun dışında herşey çok güzel-çok akıcı.Birde rehberimi de görmüyor.Ne telefon ne sim kartta olanı.

Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alaka gösteren herkese.
wipe işlemleri tam anlamıyla yapın format system wipe dalvik cache gibi yüksek ihtimal atlamışsınız neyse bunları yapın (romu yükledikten sonra sd kartı biçimledirin telefonu tamamen boşaltın gb dosyları kalmasın ttemiz bir başlangıç olsun rehberide ortdaki tşun solundaki menü tuşuna tıklayın rehberdeyken sim karttan içe aktar deyin

- - - Eklendi - - -

telefona bağlanmak içinse telefona huewei pc suit kurun kiesden kat ve kat güzel ve hızlıca sorunsuzca telefona bağlanabiliyorsunuz

LES_PAUL_78

Üye
SD KARTI nasıl biçimlendirebilirim?Telefon kendisi görmüyor.Pcye bağladığımda da gözükmüyor?Kart okuyucum yok da pc de.

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayır bir zararı olmaz.Sadece hafıza birimlerinin fazla yazılıp silinmesi bir süre sonra üzerine yazılamaz hale getirebilir hafıza birimini ama bu genelde milyarlarca dosya işlemi sonucunda oluşur.Yani bu sadece sanal ram olarak kullanılan alanlarda oluşur.Çünkü o kadar çok rom yüklemeye yetecek ne rom bulabilirsiniz nede vakt.
tamam hocam teşekkürler:)

okan1100

okan1100

Üye
Benim için çok önemli bir konu bu.Oyun konusunda rom önermenizi istiyorum. Temple Run ve Temple Run: Brave oynuyorum bu oyunu hangi rom takılmadan oynatabiliyor. Cm9 rc2 + yoon kernel kullanıyorum 32 gb class 10 kart takılı ama oyun olur olmaz takılıyor oynanmıyor. Stock rom a dönüp chainfire kurmuştum daha iyi oynuyordum ama sonra o da takılmaya başladı ve sevmiyorum stock romu. Tekrar cm9 a döndüm. Bu oyunu oynayabileceğim en iyi rom + kernel kombinasyonu hangisi acaba.
Kız arkadaşım bu oyunları oynuyor ve mutlaka bu sorunu çözmem lazım, anlamışsınızdır beni.

byloji

Üye
pek ingilizcem yok daha bugun cıkmıs sanırım bi bakıverin isterseniz ali hocam sadık hocam :)

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler bu şarj süresini uzatan kernel falan varmı ya :D galaxy s2 olsaydı lion rom kurardım şimdi

knight97

knight97

Üye
Benim için çok önemli bir konu bu.Oyun konusunda rom önermenizi istiyorum. Temple Run ve Temple Run: Brave oynuyorum bu oyunu hangi rom takılmadan oynatabiliyor. Cm9 rc2 + yoon kernel kullanıyorum 32 gb class 10 kart takılı ama oyun olur olmaz takılıyor oynanmıyor. Stock rom a dönüp chainfire kurmuştum daha iyi oynuyordum ama sonra o da takılmaya başladı ve sevmiyorum stock romu. Tekrar cm9 a döndüm. Bu oyunu oynayabileceğim en iyi rom + kernel kombinasyonu hangisi acaba.
Kız arkadaşım bu oyunları oynuyor ve mutlaka bu sorunu çözmem lazım, anlamışsınızdır beni.

Kardesim temple run serisini en akıcı oynayabilecegin kombinasyon cm9 rc2+castagnaIT 7.5 bfs kernel+Lazerdroid 2.5+xLoud engine

osmanyavuz92

Üye
verdiğiniz orjinal rom için rapshre linki calışmıyor

m.talha

m.talha

Üye
evet rapid linki çalışmıyor. bende orjinal roma geri dönmek istiyorum

ahmetsuha525000

Üye
Beyler bir sorum soracam tekrar konu açmak istemedim orjinal romdayım. Telefonu root etsem yani rootlu kalsa telefona zarar verirmi bide root edince super user uygulaması geliyor başka root uygulaması yokmu site varsa verebilirmisiniz. Son sorumda cm romlarında yazılımlar otomatik rootlu o rootu kaldırabilirmiyiz?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Root kaldırılabilir ama root telefonunuza zarar vermez root sadece kullanıcıya sistem erişim izni tanır.Orjinal rom için sammobile sayfasını kullanabilirsiniz.Linki hemen yeniliyorum.

ahmetsuha525000

Üye
Bu peki superuser uygulaması?

m.talha

m.talha

Üye
Root kaldırılabilir ama root telefonunuza zarar vermez root sadece kullanıcıya sistem erişim izni tanır.Orjinal rom için sammobile sayfasını kullanabilirsiniz.Linki hemen yeniliyorum.

yine kırık hocam
(tabi yenilediyseniz)
sizden ricam başka bir yere yükleyin tahminimce rapid bu aralar işi sıkı tutuyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
pek ingilizcem yok daha bugun cıkmıs sanırım bi bakıverin isterseniz ali hocam sadık hocam :)
ben zaten böyle bir konu açtım :) bu rom çıkalı baya oldu ama durma bir güncelleniyor

- - - Eklendi - - -

ben zaten böyle bir konu açtım :) bu rom çıkalı baya oldu ama durma bir güncelleniyor

- - - Eklendi - - -

napolno

Üye
""""
Orjinal Rom Geri Yükleme

Hotfile.com: One click file hosting: I8150XXLB4_I8150OJVLB1_TUR.zip 1)Yukarıdaki dosyaları indirin.

2)Recovery moda girin ve "wipe data", "wipe cache", "mounts and storages/format system" işlemlerini yapın ve ardından odin ile yükleme yapın."""
Sadik hocam burda wipe islemlerini yapin demissiiz bu romu yani usttekini telefona atacazmi yoksa pc ye mi atacaz sonra wipe islemleri neler oralari biraz acik anlatsan yani o 329 mb dosyayi hic telefona atmadan mi yapacaz hata ayiklama modu nasil yapacaz az destek olursan sevinirim :)

Üst Alt