Kardesim s3 al bence hem ozgursun hem kendi tasarimjn var kardesim
Sana katilmiyorum benim param olmasina ragmen s3 aldim
2500tl vericegime s3 32gb ye 1699 tl veririm daha iyi.
Kisitlama bana gore degil jeil meil diyonuz garantinin devre disi
Kaldigini soylemiyonuz. Tarafsiz olun arkadasin iphone yada s3 almasi size bisi kazandirmaz
Tabiki de bize hiçbişey kazandırmaz sonuçta hiçbirimizin Apple'da veya Samsung'da hissemiz yok

Ben JailBreak yapmam ki zaten, uygulamaların abartılı fiyatları yok zaten çok gerekli olanlar alınabilir. Kredi kartım olmadığı için biraz sıkıntıydı benim için ama iTunes GiftCard ile hallediliyor o da. Ama sağolsun forumdan bi arkadaşım AppStore şifresini verdi daha önce indirmiş sayesinde bedavaya indirdim onu da. Android telefon alınca hangisi olursa olsun hep bi sıkıntı yaşıyosun ama iOS'ta gerçekten böyle sıkıntılar yaşamıyosun son derece stabil. Benim burada amacım arkadaşa yardımcı olmak ama eğer o da ben özgürlüğüme aşırı düşkünüm diyosa anca ozaman s3 doğru tercih olaraktır derim. Arkadaş özellikleri hakkında pek bir fikrim yok felan deyince telefonlar hakkında aşırı bilgili birisi olmadığını okadar özelleştirmeye ihtiyacı olmadığını düşündüğümden iPhone önerdim. Son olarak s3 gerçekten plastik telefon arkadaşım bana 2 gün önce sağdaki power tuşunun kopmasından korktuğunu o yüzden kullanamadığı söyledi, bu fiyatta bi telefon için çok ayıp bir durum.
- - - Eklendi - - -
bir cihaza verecek 2.500 milyarın varsa ve de bu fiyatı tam anlamıyla hak etmeyen bir telefon içinse bence saçmalık olur S3 al hem ekonomik hemde çok çok güçlü bir cihaz Iphone 5 ile yapılan karşılaştırma testlerinde filan sadece bir parmak geride kalıyor o da olsun yani
ayrıca S3 ün sensör özellikleri de cihaza ayrı bir hava katıyor
[video=youtube;KH9CJ9f5bB8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KH9CJ9f5bB8[/video]
[video=youtube;jGWDz18OJy4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jGWDz18OJy4[/video]
- - - Eklendi - - -
prestij değil.. gösteriş için alınma merakı AKIMI var sadece
- - - Eklendi - - -
her konuda bunu yazıyorsun o kadar bence onu sen bile yapamdın daha ama var diyorsun sadece kimse 2.500 verdiği telefonu riske atmaz.
- - - Eklendi - - -
sen önce cihazın ismini doğru yaz para meselesine sonra gir istersen cihazın kötülenecek o kadar tarafı var ki misal elinde ki cihaz 2.500 milyar benim elimde ki 1.200 tl civarı ama senin o telefonda hiç bir zaman hayalinde bile göremeyeceğin multitasking ı ben bu telefonda yaşıyorum 
- - - Eklendi - - -
son olarak da konunun açıldı yer bile fail yani
sen buraya açarsan bu konuyu nasıl objektif cevap bekliyorsun ki
öncelikle JailBreak'te ne risk varmış onu bi açıklar mısın?
Fail diyosun ama başlıkta "AppleFanBoy"larından çok "Androidci"ler var. Hangi Samsung veya Htc gibi bi başlığın altında "AppleFanBoy"larının olduğunu gördün? Kendi telefonlarınızdan çok iPhone yazılarını, haberlerini, yorumlarını okuyorsunuz. Haspelkader bir açık bulunca da "HAHAHAHHAHA 3300 TL veriyolar bide çektiklerine bak

Anca masaya koyarsınız onları.Parası yok iPhone alıyor." gibi düzeysiz yorumlarda bulunuyorsunuz. Size ne? Alan razı satan razı?
Al P yi büyük yazıyorum rahatladın mı? Aceleyle yazmışız bi P harfini küçük, ufak detaylarda takılıyorsunuz işte siz hep böyle. Ben telefon kullanmak istiyorum eğer büyük ekran istesem iPad alırım. iPhone 3GS iOS6 yı alırken siz seneye yeni güncelleme alamayınca görürüm sizi. Alım satım farkından hiç bahsetmiyim bile istersen? s3 resmi olarak satışa çıktığında 2000 TL ile o da çıktı şuanda 1300e var heryerde. iPhone 4S 2000le geldi hala en ucuz yerde 1650TL'ye satılıyor. Ben bir telefon aldığım zaman onu satacağım zaman kaybedeceğim paraya da bakarım.