iphone 5 mi s3 mü alyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 mi s3 mü alyım
arkadaşlar iphone 5mi s3 mü alayım kararsız kaldım özellikler hakkında pek bilgim yok ustalardan birde deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler herkese saygılarımla.

mahmut4545

mahmut4545

Üye
hiç düşünme s3 al pişman olmazsın

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben olsam S3 ü tercih ederdim

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Kingmortall

Kingmortall

Üye
iphone 5 2500 tl kardeşim yazık ona verilen paraya

samsung galaxy s3 al

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
s3 al

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
samsung s3 al eğer bütçen varsa note 2 de güzel. bir araştır istersen.

Apache11

Apache11

Üye
Yıllardır iphone kullanıcıyım sıfır alcaksan hiiiç düşünmeden S3 al kardeşim benden tavsiye..inan kullanım rahatlığını anlıcaksın haksızlık etmek istemiyorum telefonuma ama :) kısa bir süre S3 kullandım ve dehşet ötesi bir makina takdiri kararı senin kardeşim

avcitalip

avcitalip

Üye
note 2 al,ben olsam s3 yerine ip5 alırım sırf verdiği destek için...

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
Yıllardır iphone kullanıcıyım sıfır alcaksan hiiiç düşünmeden S3 al kardeşim benden tavsiye..inan kullanım rahatlığını anlıcaksın haksızlık etmek istemiyorum telefonuma ama :) kısa bir süre S3 kullandım ve dehşet ötesi bir makina takdiri kararı senin kardeşim
peki iphoneyle fark ney mesela arkadaşın bir resim çekti pc olmadan resimi alamıyorsun s3 o konuda güzel ayrıca nfc var siz söyleyin ne yapayım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
note 2 al,ben olsam s3 yerine ip5 alırım sırf verdiği destek için...
aynen apple iphonelara baya destek veriyor.

- - - Eklendi - - -

peki iphoneyle fark ney mesela arkadaşın bir resim çekti pc olmadan resimi alamıyorsun s3 o konuda güzel ayrıca nfc var siz söyleyin ne yapayım
kısacası özetlemek gerekirse iphone sınırlı yani istediğini yapamıyorsun appleın verdikleriyle yetiniyorsun. ama android öyle değil istediğin gibi tasarlayabiliyorsun özgürsün yani :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Jailbreak diye birşey duymadınız sanırım benim tavsiyem iphone 5

musti15fb

Üye
Şu anda iPhone 5 kullanıcısı olarak eğer teknolojide özgürlük istiyorsanız S3, ama teknoloji de özgürlük aramazsanız iPhone 5 öneririm.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Şu anda iPhone 5 kullanıcısı olarak eğer teknolojide özgürlük istiyorsanız S3, ama teknoloji de özgürlük aramazsanız iPhone 5 öneririm.
bu yorum herşeyi açıklıyor. tarafsız yorumun için teşekkürler. :)

FPlayer

FPlayer

Üye
Abi samsungcular toplanmış buraya benden sana dost öğütü olsun iP5 alabiliyorsan al eminim hiç pişman olmayacaksın s3, note gibi cihazları sana tavsiye etmem arayüzü hiç güzel değil ve yazılım açıkları mevcut.

BlaCkMaGiC05

Üye
Abi samsungcular toplanmış buraya benden sana dost öğütü olsun iP5 alabiliyorsan al eminim hiç pişman olmayacaksın s3, note gibi cihazları sana tavsiye etmem arayüzü hiç güzel değil ve yazılım açıkları mevcut.

+1 yahu iphonea parası yetmeyenler amma kötülüyo iphone'u

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
komando04

komando04

Üye
iphone 5daha güzel A101de 1999 Tl ayın 27sinde başlıyor

gogis

gogis

Üye
4s :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Uzun vadede kuşkusuz İphone 5 kısa vadede S3 düşünülebilir. 1 kaç sene sonra İphone 5 i satmaya kalksan pek fazla zarar etmezsin ama S3 de çok zarar edersiniz. Yine de tercih sizin..

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İphone'da olan asalet hangi telefonda var :D ben 1 ay öncesinden s3 yerine 4s aldım sonuna kadar mutluyum

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bence İphone5 senelerce kullanabilirsin bende olsa şöyle bi 5 sene geçiririm onla allah kaza bela vermesse adım gibide eminim :) uygulama istersen uygulama güncelleme istersen güncelleme hız istersen hız yani çok güzel bana göre..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt