peki iphoneyle fark ney mesela arkadaşın bir resim çekti pc olmadan resimi alamıyorsun s3 o konuda güzel ayrıca nfc var siz söyleyin ne yapayımYıllardır iphone kullanıcıyım sıfır alcaksan hiiiç düşünmeden S3 al kardeşim benden tavsiye..inan kullanım rahatlığını anlıcaksın haksızlık etmek istemiyorum telefonuma amakısa bir süre S3 kullandım ve dehşet ötesi bir makina takdiri kararı senin kardeşim
aynen apple iphonelara baya destek veriyor.note 2 al,ben olsam s3 yerine ip5 alırım sırf verdiği destek için...
kısacası özetlemek gerekirse iphone sınırlı yani istediğini yapamıyorsun appleın verdikleriyle yetiniyorsun. ama android öyle değil istediğin gibi tasarlayabiliyorsun özgürsün yanipeki iphoneyle fark ney mesela arkadaşın bir resim çekti pc olmadan resimi alamıyorsun s3 o konuda güzel ayrıca nfc var siz söyleyin ne yapayım

bu yorum herşeyi açıklıyor. tarafsız yorumun için teşekkürler.Şu anda iPhone 5 kullanıcısı olarak eğer teknolojide özgürlük istiyorsanız S3, ama teknoloji de özgürlük aramazsanız iPhone 5 öneririm.

Abi samsungcular toplanmış buraya benden sana dost öğütü olsun iP5 alabiliyorsan al eminim hiç pişman olmayacaksın s3, note gibi cihazları sana tavsiye etmem arayüzü hiç güzel değil ve yazılım açıkları mevcut.