iphone 5 mi s3 mü alyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata

Heroata

Üye
S4 ckcak galaxy

BlaCkMaGiC05

Üye

Kardesim s3 al bence hem ozgursun hem kendi tasarimjn var kardesim
Sana katilmiyorum benim param olmasina ragmen s3 aldim
2500tl vericegime s3 32gb ye 1699 tl veririm daha iyi.

Kisitlama bana gore degil jeil meil diyonuz garantinin devre disi
Kaldigini soylemiyonuz. Tarafsiz olun arkadasin iphone yada s3 almasi size bisi kazandirmaz

Tabiki de bize hiçbişey kazandırmaz sonuçta hiçbirimizin Apple'da veya Samsung'da hissemiz yok :)
Ben JailBreak yapmam ki zaten, uygulamaların abartılı fiyatları yok zaten çok gerekli olanlar alınabilir. Kredi kartım olmadığı için biraz sıkıntıydı benim için ama iTunes GiftCard ile hallediliyor o da. Ama sağolsun forumdan bi arkadaşım AppStore şifresini verdi daha önce indirmiş sayesinde bedavaya indirdim onu da. Android telefon alınca hangisi olursa olsun hep bi sıkıntı yaşıyosun ama iOS'ta gerçekten böyle sıkıntılar yaşamıyosun son derece stabil. Benim burada amacım arkadaşa yardımcı olmak ama eğer o da ben özgürlüğüme aşırı düşkünüm diyosa anca ozaman s3 doğru tercih olaraktır derim. Arkadaş özellikleri hakkında pek bir fikrim yok felan deyince telefonlar hakkında aşırı bilgili birisi olmadığını okadar özelleştirmeye ihtiyacı olmadığını düşündüğümden iPhone önerdim. Son olarak s3 gerçekten plastik telefon arkadaşım bana 2 gün önce sağdaki power tuşunun kopmasından korktuğunu o yüzden kullanamadığı söyledi, bu fiyatta bi telefon için çok ayıp bir durum.

- - - Eklendi - - -

bir cihaza verecek 2.500 milyarın varsa ve de bu fiyatı tam anlamıyla hak etmeyen bir telefon içinse bence saçmalık olur S3 al hem ekonomik hemde çok çok güçlü bir cihaz Iphone 5 ile yapılan karşılaştırma testlerinde filan sadece bir parmak geride kalıyor o da olsun yani :D ayrıca S3 ün sensör özellikleri de cihaza ayrı bir hava katıyor

[video=youtube;KH9CJ9f5bB8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KH9CJ9f5bB8[/video]

[video=youtube;jGWDz18OJy4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jGWDz18OJy4[/video]

- - - Eklendi - - -

prestij değil.. gösteriş için alınma merakı AKIMI var sadece

- - - Eklendi - - -

her konuda bunu yazıyorsun o kadar bence onu sen bile yapamdın daha ama var diyorsun sadece kimse 2.500 verdiği telefonu riske atmaz.

- - - Eklendi - - -

sen önce cihazın ismini doğru yaz para meselesine sonra gir istersen cihazın kötülenecek o kadar tarafı var ki misal elinde ki cihaz 2.500 milyar benim elimde ki 1.200 tl civarı ama senin o telefonda hiç bir zaman hayalinde bile göremeyeceğin multitasking ı ben bu telefonda yaşıyorum :)

- - - Eklendi - - -

son olarak da konunun açıldı yer bile fail yani :D sen buraya açarsan bu konuyu nasıl objektif cevap bekliyorsun ki

öncelikle JailBreak'te ne risk varmış onu bi açıklar mısın?

Fail diyosun ama başlıkta "AppleFanBoy"larından çok "Androidci"ler var. Hangi Samsung veya Htc gibi bi başlığın altında "AppleFanBoy"larının olduğunu gördün? Kendi telefonlarınızdan çok iPhone yazılarını, haberlerini, yorumlarını okuyorsunuz. Haspelkader bir açık bulunca da "HAHAHAHHAHA 3300 TL veriyolar bide çektiklerine bak :D Anca masaya koyarsınız onları.Parası yok iPhone alıyor." gibi düzeysiz yorumlarda bulunuyorsunuz. Size ne? Alan razı satan razı?

Al P yi büyük yazıyorum rahatladın mı? Aceleyle yazmışız bi P harfini küçük, ufak detaylarda takılıyorsunuz işte siz hep böyle. Ben telefon kullanmak istiyorum eğer büyük ekran istesem iPad alırım. iPhone 3GS iOS6 yı alırken siz seneye yeni güncelleme alamayınca görürüm sizi. Alım satım farkından hiç bahsetmiyim bile istersen? s3 resmi olarak satışa çıktığında 2000 TL ile o da çıktı şuanda 1300e var heryerde. iPhone 4S 2000le geldi hala en ucuz yerde 1650TL'ye satılıyor. Ben bir telefon aldığım zaman onu satacağım zaman kaybedeceğim paraya da bakarım.

aziztopcu

aziztopcu

Üye
Suanda samsung s3 kullaniuorum daha ince 4s vardi pismanim ve iphone 5 alicam onumuzdeki ay basinda yada bu ayin sonunda zevk meselesi ama tavsiyem her zaman iphone olur .

hasanhasan25

Üye
Suanda samsung s3 kullaniuorum daha ince 4s vardi pismanim ve iphone 5 alicam onumuzdeki ay basinda yada bu ayin sonunda zevk meselesi ama tavsiyem her zaman iphone olur .
iphone 5 s3 ve diğerlerine göre performans kamera ve net hızı olarak hertürlü önde uygulama yüklerken androiddeki gibi apk yükle kur işi 25pp programı olmadan zor .o yönden sıkıntılı yoksa şu anda en iyi telefon

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ben 5 aldım, üzerine cihaz yok emin ol. S3 ile karşılaştırılamaz bile

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben 5 aldım, üzerine cihaz yok emin ol. S3 ile karşılaştırılamaz bile

Nasıl yani ? multiwindow,smartstay v.s v.s var mı ip5'te :allalla:

bence bu ikisi arasında tercih yapılacaksa s3 ama s3'ün rami 1GB olduğu için sana Note 2'yi almanı tavsiye ederim s3'te 1GB ram yeri gelecek sorun olmaya başlayacak :oke:

ama biraz daha beklersen yaza doğru s4 çıkacak onu alabilirsin :evet:

1080p HD Super Amoled ekran + 2-3GB ram + 8 Çekirdekli Exynos 5 :evet: daha ne olsun belanımı istiyorsun ? :ehe :D :D

mesut1979

Üye
Akilli olan gider ios alir gerisi bos.

kagankao

kagankao

Üye
Ben iki cihazida kullanıyorum androidin tepesinde suan s3 var diyebiliriz aynı şey ios ta iphone 5 için geçerli ama iphone 5 s3 kadar iyi değil bence ha ama sana şöyle net bir bilgi vereyim iki telefonda donanımsal olarak cok kuvvetli ve eksiksiz bence basit düşünerek bir seçim yap ekran boyutu büyük istiyorsan s3 al mesela

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
20 gündür düşünüyormusunuz ? yoksa bu konu uzar gider artık fanlığa döner

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
tabiki "S3" ;)

sabri04x

sabri04x

Üye
İphone al derim çünkü kimse yarına bakmıyor 1 sene kulan s 3 verdiğin paranın yarısına satamazsın oysa iphone öylemi. S 3 ilk satışı kaçpara idi şimdi kaç para. Temiz kulan iphone istediğin zaman çok az zararla satarsın bu benim fikrim. İphone 5 kullanıyorum çok memnunum yinede karar senin

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Arkadaşımız konusunda 2 cihaz arasında kaldığını belirtmiş ve sadece bu iki cşhaz arasındaki artıları eksileri kısacası bildiğimiz anladığımız yönleri sormuş . ' hiç biri ' , 'note 2' 's4' gibi gereksiz örnekler, daha piyasaya çıkmamış cihazlar önerenler olmuş ..

daha önceki sayfalarda bulunan tartışma mesajlarından bahsetmek dahi istemiyorum ..

her malın bir alıcısı vardır :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt