wipe işlemleri tam anlamıyla yapın format system wipe dalvik cache gibi yüksek ihtimal atlamışsınız neyse bunları yapın (romu yükledikten sonra sd kartı biçimledirin telefonu tamamen boşaltın gb dosyları kalmasın ttemiz bir başlangıç olsun rehberide ortdaki tşun solundaki menü tuşuna tıklayın rehberdeyken sim karttan içe aktar deyinMerhabalar.
Ben gerçekten çok aradım ama cevap bulamayınca konu açıp rahatsız etmek zorunda kaldım.
Sorunum şu;
Sitede yüklü olan CM9 u konudaki recorveryi kurup önceden düzgün şekilde rootlamış olup tam videodaanlattığınız şekilde ROM u kurdum.Ama şöyle bir sorun oldu ki telefon sd kartımı görmüyor.Uygulama yüklediğimde sd kartta gözüküyor ama 0,0kb olarak.müziklerim-fotoğraflarım hiç birşeyime ulaşamıyorum.Dosya yöneticisinden girmeye kalktığımda sd kar için öğe yok diyor.Sd kart seçeneği var bilmiyorum olsada olmasada orada duruyor mu?Bunun la bitmediği gibi usb kablo ile pcye bağladığımda ise 2 tane çıkarılabilir disk oluşuyor ama ikisinede tıkladığımda disk boş diyor win 7 sistemim.
Birde whats app kullanamadım.Backgraund wallpapers açtığımda sd kart geçen ingilizce bir uyarı verip tamam değince kendini kapatıyor uygulama.Onun dışında herşey çok güzel-çok akıcı.Birde rehberimi de görmüyor.Ne telefon ne sim kartta olanı.
Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alaka gösteren herkese.
tamam hocam teşekkürlerHayır bir zararı olmaz.Sadece hafıza birimlerinin fazla yazılıp silinmesi bir süre sonra üzerine yazılamaz hale getirebilir hafıza birimini ama bu genelde milyarlarca dosya işlemi sonucunda oluşur.Yani bu sadece sanal ram olarak kullanılan alanlarda oluşur.Çünkü o kadar çok rom yüklemeye yetecek ne rom bulabilirsiniz nede vakt.

SD KARTI nasıl biçimlendirebilirim?Telefon kendisi görmüyor.Pcye bağladığımda da gözükmüyor?Kart okuyucum yok da pc de.
Benim için çok önemli bir konu bu.Oyun konusunda rom önermenizi istiyorum. Temple Run ve Temple Run: Brave oynuyorum bu oyunu hangi rom takılmadan oynatabiliyor. Cm9 rc2 + yoon kernel kullanıyorum 32 gb class 10 kart takılı ama oyun olur olmaz takılıyor oynanmıyor. Stock rom a dönüp chainfire kurmuştum daha iyi oynuyordum ama sonra o da takılmaya başladı ve sevmiyorum stock romu. Tekrar cm9 a döndüm. Bu oyunu oynayabileceğim en iyi rom + kernel kombinasyonu hangisi acaba.
Kız arkadaşım bu oyunları oynuyor ve mutlaka bu sorunu çözmem lazım, anlamışsınızdır beni.
Kardesim temple run serisini en akıcı oynayabilecegin kombinasyon cm9 rc2+castagnaIT 7.5 bfs kernel+Lazerdroid 2.5+xLoud engine
Root kaldırılabilir ama root telefonunuza zarar vermez root sadece kullanıcıya sistem erişim izni tanır.Orjinal rom için sammobile sayfasını kullanabilirsiniz.Linki hemen yeniliyorum.
ben zaten böyle bir konu açtımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpek ingilizcem yok daha bugun cıkmıs sanırım bi bakıverin isterseniz ali hocam sadık hocam![]()
bu rom çıkalı baya oldu ama durma bir güncelleniyorben zaten böyle bir konu açtımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpek ingilizcem yok daha bugun cıkmıs sanırım bi bakıverin isterseniz ali hocam sadık hocam![]()
bu rom çıkalı baya oldu ama durma bir güncelleniyorben zaten böyle bir konu açtımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpek ingilizcem yok daha bugun cıkmıs sanırım bi bakıverin isterseniz ali hocam sadık hocam![]()
bu rom çıkalı baya oldu ama durma bir güncelleniyor