groupertekin
Üye
Android telefon kasması | Galaxy Wonder kullananlar da gelsin
Herkese merhabalar.Telefonum galaxy wonder.Sorunum ise;telefonda herhangi bi uygulamaya girdikten sonra çıkış yaparken widgetlerin kasması.android iyi dediler aldık ama pişman oldum diyebilirim.Ya bi telefon facebooktan çıkışta bile kasar mı ? Facebook,instagram ve daha bi çok uygulama ve internetten çıkarken ana sayfadaki widgetlerin hepsi kayboluyor bi 10-15 saniye sonra geliyor.bu sorun gerçekten canımı çok sıkmaya başladı.go launcher kurdum onda yok bu sorunlar ama onuda kullanmak istemiyorum orjinal olsun istiyorum.acaba bu sorun neden arkadaşlar ? telefonun kendi hafızasından 200 mbsi falan dolu,telefonun kendi hafızası normalde 1 gb falandı sanırım.root edip hafıza kartını varsayılan yapsam bu sorun düzelir mi acaba,ve bunu nasıl yaparım? task manager gibi uygulamlarını kullandım ama onlarda fayda etmiyor işe yaramıyor.kapatınca her şey yine açılıyor arka planda.bi yardımcı olun arkadaşlar ya.

tavsiyem bir wipe data-cache atmandır onun haricinde swap yaparak ramini biraz arttırırabilirsin ama buda root gerektirir