Android telefon kasması | Galaxy Wonder kullananlar da gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon kasması | Galaxy Wonder kullananlar da gelsin
Herkese merhabalar.Telefonum galaxy wonder.Sorunum ise;telefonda herhangi bi uygulamaya girdikten sonra çıkış yaparken widgetlerin kasması.android iyi dediler aldık ama pişman oldum diyebilirim.Ya bi telefon facebooktan çıkışta bile kasar mı ? Facebook,instagram ve daha bi çok uygulama ve internetten çıkarken ana sayfadaki widgetlerin hepsi kayboluyor bi 10-15 saniye sonra geliyor.bu sorun gerçekten canımı çok sıkmaya başladı.go launcher kurdum onda yok bu sorunlar ama onuda kullanmak istemiyorum orjinal olsun istiyorum.acaba bu sorun neden arkadaşlar ? telefonun kendi hafızasından 200 mbsi falan dolu,telefonun kendi hafızası normalde 1 gb falandı sanırım.root edip hafıza kartını varsayılan yapsam bu sorun düzelir mi acaba,ve bunu nasıl yaparım? task manager gibi uygulamlarını kullandım ama onlarda fayda etmiyor işe yaramıyor.kapatınca her şey yine açılıyor arka planda.bi yardımcı olun arkadaşlar ya.

nike497

Üye
Ayni sorun kismen bende de var. Suanlik hafiza kartimin asiri doluluguna veriyorum

TheCower

TheCower

Üye
Android böyle yapacak şey yok. Sen kaldirirsın o gelir. Kasma olmaması lazım custom romda sorun vardır, genelde olur.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
uygulamalardan direk çıkış yapma geri tuşuna basarak veya exit varsa ona basarak çık

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
Telefona bi factory reset çak.

Benim Galaxy Giodada oluyodu Factory Reset yaptım düzeldi :oke:

Olmassa başka rom yükle

nike497

Üye
Cok saglam bi rom gelmesini beklemek lazim wonderda

tfg_tfg

Üye
factory reset ne fabrika ayarlarımı bn telefondan hiç memnun değilim bnmde wonder off çok sikiti yaptım yhaa off çok fazla kasıyor

burak.tolga

burak.tolga

Üye
Cm9 rc2 yükleyin ve sadıkbircan isimli arkadasin dedilerini yapin ozaman telefon gercekten süper oluyor

avcitalip

avcitalip

Üye
ram biraz yetersiz kalıyor ayrıca Touchwiz'in barındırdığı buglarda buna neden oluyor :evet: tavsiyem bir wipe data-cache atmandır onun haricinde swap yaparak ramini biraz arttırırabilirsin ama buda root gerektirir :evet:

-Emre

-Emre

Üye
launcher değiştir bilmeden konuşmayın. tw denen iğrenç şey çok yavaş ayrıca Rami de temizle arada

- - - Eklendi - - -

tavsiyem xperia launcher ayrıca bende cm9 beta 4 var gayet hızlı istersen rc2yi kurabilirsin stock rom çekilmez derecede yavaş

PriZm

PriZm

Üye
Telefonu rahatlatmak için kurallar basit.

Kullanmadığın programları kaldır

Programların senkronizasyonunu kapat (facebook)

Telefon rootluysa swap yap

Kesinlikle ram temizleyici programlar kullanma.

FMR memory cleaner ile telefonu kullanmadığın zamanlarda temizle

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Kesinlikle ram temizleyici programlar kullanma.

FMR memory cleaner ile telefonu kullanmadığın zamanlarda temizle

Hocam advance task killer öneriyo musunuz ? rami temizliyo buda fakat baya bi yararı olduğunu düşünüyorum.

bu varsa FMR'ye gerek yok sanırım advancedede zamanlı temizleme var :)

PriZm

PriZm

Üye
Hocam advance task killer öneriyo musunuz ? rami temizliyo buda fakat baya bi yararı olduğunu düşünüyorum.

bu varsa FMR'ye gerek yok sanırım advancedede zamanlı temizleme var :)

KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.

Bakın,Task Manager'lar Androidin çalışma sistemi ile uyuşmuyor.

neden?

Çünkü Androidde LMK(Low Memory Killer) denilen bir ram katili var.bunu bir ram temizleyici olarak düşünebilirsiniz.

hafıza dolduğunda son kullanılan listesini kullanarak en son çalıştırılan uygulamayı otomatik olarak kapatır.

eğer task manager kullanırsanız nolur?

LMK sistemi ile çakışır,sistem bir süre sonra yavaşlar + LMK bazen kafayı yiyeceğinden işlemciyi kullanarak şarj tüketimine neden olur.

+ olarak kullanacağınız task manager ın sürekli olarak arkaplanda çalışıp şarj ve işlemci yemesi
+ olarak uygulamalar sürekli kapatılıp açılacağından şarj tüketimi artacaktır.

FMR Memory Manager LMK sistemi ile çakışmadan kullanabileceğiniz tek task manager.

nedenmi?

çünkü rami temizlerken LMK'yi kullanıyor.

Çalışma mantığı basit.FMR memory cleaner ile ram temizlediğinizde program kendisini şişirmeye başlıyor taki telefon donma seviyesine gelene kadar.ardından kendisini kapatarak size max ulaşılabilen ram değerini sunuyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
development.apk yükle arka plan işlem sayısını en çok 4 yap task killer kullan arka plandaki işlemleri her zaman sonlandır bide böyle dene

- - - Eklendi - - -

KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.

Bakın,Task Manager'lar Androidin çalışma sistemi ile uyuşmuyor.

neden?

Çünkü Androidde LMK(Low Memory Killer) denilen bir ram katili var.bunu bir ram temizleyici olarak düşünebilirsiniz.

hafıza dolduğunda son kullanılan listesini kullanarak en son çalıştırılan uygulamayı otomatik olarak kapatır.

eğer task manager kullanırsanız nolur?

LMK sistemi ile çakışır,sistem bir süre sonra yavaşlar + LMK bazen kafayı yiyeceğinden işlemciyi kullanarak şarj tüketimine neden olur.

+ olarak kullanacağınız task manager ın sürekli olarak arkaplanda çalışıp şarj ve işlemci yemesi
+ olarak uygulamalar sürekli kapatılıp açılacağından şarj tüketimi artacaktır.

FMR Memory Manager LMK sistemi ile çakışmadan kullanabileceğiniz tek task manager.

nedenmi?

çünkü rami temizlerken LMK'yi kullanıyor.

Çalışma mantığı basit.FMR memory cleaner ile ram temizlediğinizde program kendisini şişirmeye başlıyor taki telefon donma seviyesine gelene kadar.ardından kendisini kapatarak size max ulaşılabilen ram değerini sunuyor.

task killeri telefonu aldıgımdan beri kullanıyorum o bash ettiğiniz kasmalar hiç bir zaman olmadı

avcitalip

avcitalip

Üye
Samsung'un kendisiyle beraber gelen " Görev Yöneticisi " adındaki task manager'damı böyle Ali ?

-Emre

-Emre

Üye
ben es task Manager kullanıyorum fakat gayet hızlı?

PriZm

PriZm

Üye
development.apk yükle arka plan işlem sayısını en çok 4 yap task killer kullan arka plandaki işlemleri her zaman sonlandır bide böyle dene

- - - Eklendi - - -

task killeri telefonu aldıgımdan beri kullanıyorum o bash ettiğiniz kasmalar hiç bir zaman olmadı
Fark etmemişsinizdir.şarjı fena yiyor.
Samsung'un kendisiyle beraber gelen " Görev Yöneticisi " adındaki task manager'damı böyle Ali ?
Evet o da marketteki uygulamalar gibi.tek farkı arka planda çalışmaması sanırım.

Kerim.

Kerim.

Üye
nasi yani ordan da mi ram temizlemeyelim?

- - - Eklendi - - -

nasi yani ordan da mi ram temizlemeyelim?

Üst Alt