Android telefon kasması | Galaxy Wonder kullananlar da gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Fmryi denedim de gerçekten bos ram 600m iken bi anda 1.4gba çıktı. Omega v7.4 romda çok zorlayinca max 1.41 görüyordum fmr de direk 1.4 :oha:

Sarangni

Sarangni

Üye
FMR + Advanced Task Manager Pro kullanıyorum mis gibi.

Motorola da görev yöneticisi de çok iyi ayar yapıp 2 dakika da bir istediğiniz uygulamaları sonlandırma yapıyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

Fark etmemişsinizdir.şarjı fena yiyor.

Evet o da marketteki uygulamalar gibi.tek farkı arka planda çalışmaması sanırım.

hocam eskiden beri android kullanıyorum benim normal kullanımda şarj 2 günden aşağı gitmıyor tabi öyle uygulama hastası değilim ama işimi görecek kadar kullanırım S3 ün şarjı 1.5 gün gio nun şarjı 2 günün üstüne çıkabiliyor normal kullanımda

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şu an için galaxy w cm9

iOSait

iOSait

Üye
bi konuyu hortlayalım bakalım :eller:

The Shadow

The Shadow

Üye
launcher değiştir ve facebook a twitter a falan girerken uygulama yerine browserini kullan bu telefonu rahatlatır

olabildiğince arka planda çalışan uygulama kullanma

furkann20

furkann20

Üye
Format atmanı önermiyorum, çünkü sen de herkes gibi telefonuna birçok uygulama yüklemek isteyeceksin ve android hepsini ram'de tutmak isteyecek... Telefonun yine şişecek... Malesef android halen yeterli bir ram yöneticisine sahip değil..

Bende de galaxy s 3 var ama performansından çok da memnun değilim. (benchmark programlarından isterse 9999999999999999 alsın yağ gibi akmazsa o telefonun gözümde hiçbir değeri yoktur)

İphone almadığıma pişmanım aslında. Varsın fazla özgürlüğü olmasın ama hızlı olsun ya...

Telefonun katlanılmaz derecede yavaş ise custom romlara yönelmeni tavsiye ederim..

Üst Alt