Nokia'nın Android Platformuna Geçebilme Olasılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Android Platformuna Geçebilme Olasılığı
Arkadaşlar ben şu an için android platformunu kullanıyorum ama tam bir wp fanıyım. Nokia'nın android platformuna geçiş olasılığını duyduğumda çok üzüldüm. Şahsen nasipse yakın zamanda wp kullanmak istiyorum. Korkum nokia eğer android platformuna geçerse androidin daha fazla güçlenmesi. Bu konu hakkında en fazla bilgisi olan tabi siz olsa gereksiniz. Nede olsa wp neredeyse sırf nokiadan sattı. Nokia böyle bir girişim yapar mı şimdiden teşekkürler. Iyi forumlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia böyle girişimde en azından şimdilik kesinlikle bulunmayacak ama asla asla dememek gerekmiş ilerisi için kesin konuşamayız hiçbir zaman :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia böyle girişimde en azından şimdilik kesinlikle bulunmayacak ama asla asla dememek gerekmiş ilerisi için kesin konuşamayız hiçbir zaman :)

Aynen kardeşim. Elop'un açıklamaları da bu yönde zaten.
Şu an için WP ile birlikte savaşıyoruz ve iyi bir pazar payı elde etmek için çalışıyoruz diyor.
Nokia'nın yakın zaman diliminde Android'e geçmesi mümkün değil.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gecmez ..
Bende Android'e Gecmesini Istemem Acikcasii

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bence o olasılık hiç yok da yine de büyük konuşmamak gerek Abi'm :) 920 den sonra android e geçmeye hiç gerek yok mükemmel bir telefon :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia'nın androide geçiş olasılığını nereden duydun? :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eloph un açıklamalarıyla ilgili haberi görmüş sanırım abi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Nokia akıllı telefon pazarında çift haneli (muhtemelen %15 civarı) pazar payına ulaştıgında bir b veya c planını uygulamaya gecirebilir. Veya o zamana kadar wp'nin tek hakimi olmayı amaclıyor olabilir. Bu alternatifler icinde son olasılık nokia'nin bir android telefon uretmesidir.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
wp güzel bir sistem olabilir fakat arayüzü beni daraltiyor.

awdil

awdil

Üye
Neden olmasın ki.Şayet öyle bir şey olsa,diğer markalar ancak nal toplar.Zira nokia tasarım ve malzeme kalitesin de hala bir numara.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Neden olmasın ki.Şayet öyle bir şey olsa,diğer markalar ancak nal toplar.Zira nokia tasarım ve malzeme kalitesin de hala bir numara.

olmamasının sebebi biraz şirket degerleriyle ilgili. Nokia geleneksel bir şirkettir ve bazı olgular cok onemlidir. Bu yuzden dibe vurana kadar androide direnmiştir. Androidin saldirgan ama etik dişi buyume hamlaleri karşisinda son 5 yilda 100milyar euro zarar etmesine ragmen yine de direnmeye devam etmiş ve artik wp ile eskisinden cok daha guclu bir hale gelmiştir.

• Beğen
Tepkiler: n000k, ardacumhur ve nanotex
nanotex

nanotex

Üye

olmamasının sebebi biraz şirket degerleriyle ilgili. Nokia geleneksel bir şirkettir ve bazı olgular cok onemlidir. Bu yuzden dibe vurana kadar androide direnmiştir. Androidin saldirgan ama etik dişi buyume hamlaleri karşisinda son 5 yilda 100milyar euro zarar etmesine ragmen yine de direnmeye devam etmiş ve artik wp ile eskisinden cok daha guclu bir hale gelmiştir.
Katılıyorum ancak o kadar yatırım yapılmışken sistemin oturması uzun sürerse ve şikayetler devam ederse isyan edip anlaşmayı bozabilir bence nokia. Ama yenilikçi bir sistem bilemedim şimdi ne olur. Devam ettirmeleri lazım uygulama olsun güncelleme olsun tam destek verip ilk sıraya yerleşmeleri gerek. Windows un PC ye verdiği önemi Akıllı telefonlara da vermesi gerek.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle.Nokia windows ile küllerinden doğuyor.

Windows Phone için de çok kazançlı bir durum oluşturuyor Nokia'nın bu durumu ve felsefesi.

Kısacası Win-Win durumu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eloph un açıklamalarıyla ilgili haberi görmüş sanırım abi :)

E artık bu haberler Canım, sıkıyor canımızı,
L al olmak aslında, doğrular böylesi yazıları,
O lur mu yahu hiç öyle şey, demeden geçemem ki,
P es doğrusu Stephen, gerçekten çok gereksizdi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Eline sağlık Gökçen, Elop okusa çok duygulanırdı kesin :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows phone aşıkları ELOP için dile geldi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

:kop2: Abi yüreğine sağlık ya :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt