Nokia'nın Android Platformuna Geçebilme Olasılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Software95

%0 bence

Samet.25

nokianin gececegini sanmam wp8 e yogunlasmis durumda bence gececek olsa 920yi android olarak cikarirdi bence

awdil

awdil

Üye

olmamasının sebebi biraz şirket degerleriyle ilgili. Nokia geleneksel bir şirkettir ve bazı olgular cok onemlidir. Bu yuzden dibe vurana kadar androide direnmiştir. Androidin saldirgan ama etik dişi buyume hamlaleri karşisinda son 5 yilda 100milyar euro zarar etmesine ragmen yine de direnmeye devam etmiş ve artik wp ile eskisinden cok daha guclu bir hale gelmiştir.

100 milyar euro zarar edip,eskisinden daha güçlü bir hale geldiyse takdire şayan.Ayrıca "etik dışı" hamleler derken ne kastettiniz?

komando04

komando04

Üye
nokianın androide geçmesi demek wp işletim sisteminin kötü olması demektir ki böyle bir ihtimal de yok zaten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

100 milyar euro zarar edip,eskisinden daha güçlü bir hale geldiyse takdire şayan.Ayrıca "etik dışı" hamleler derken ne kastettiniz?

Sırf marketim var demek icin ne olursa olsun kabul etmek,sistemi finanse edebilmek icin kullandigi tum yazilimlardan kişisel veriler cekerek reklam şirketlerine pazarlamak gibi. Sıfır güvenlik,kullanıcıya ve mahremiyetine sıfır saygı gibi. Mesela avrupada bir ulkede gecen yil bir mahkemede google mahkum edilmişti. Haritalama calişmalari sirasinda kullanicilardan alinan geribildirimlerde kullanicilarin kişisel bilgileri de vardir. Google bunlarin hicbirini silmeyerek her kullanici icin bir dosya şeklinde saklamayi tercih etmişti. Duşunebiliyor musunuz gittiginiz her yeri yaptiginiz kaydedip saklayan birileri var.

• Beğen
Tepkiler: n000k
awdil

awdil

Üye

Sırf marketim var demek icin ne olursa olsun kabul etmek,sistemi finanse edebilmek icin kullandigi tum yazilimlardan kişisel veriler cekerek reklam şirketlerine pazarlamak gibi. Sıfır güvenlik,kullanıcıya ve mahremiyetine sıfır saygı gibi. Mesela avrupada bir ulkede gecen yil bir mahkemede google mahkum edilmişti. Haritalama calişmalari sirasinda kullanicilardan alinan geribildirimlerde kullanicilarin kişisel bilgileri de vardir. Google bunlarin hicbirini silmeyerek her kullanici icin bir dosya şeklinde saklamayi tercih etmişti. Duşunebiliyor musunuz gittiginiz her yeri yaptiginiz kaydedip saklayan birileri var.

Teşekkür ederim cevap için.Bir zamanlar böyle bir haber okumuştum,demek doğruymuş.

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Arayüzde hızlı ve basit nesi seni sıkıyor anlamadım akıllı kutular gayet şık be kullanışlıdır ve işlevsellik var kimde var bu
Sent from my Lumia920 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt