Görüntülü görüşme cyanogen kaynağında yer almıyor.Ve yükseltmeden kastınız 4.1 yüklemek ise onuda cm9 gibi yükleyeceksiniz.Zaten her romun yanında gerekli dosyalar ve gapps verilir.
- - - Eklendi - - -
Başka sürüm yüklemek demek zaten başka rom yüklemek demek.Bu yüzden cistom romlarda yükseltme diye birşey olmaz.Orjinal romlardaki gibi güncelleme yapılmaz custom romlarda.Romu her seferinde bütünüyle baştan kurarsınız.Gapps dahil.
kardeş ben ehndroıxi kullandım ben hic begenmedim kendime gore düzenledim ama sevmedim icinde gelen programları durdurdum işe yaramayanları yoksa kasma sebebi olabiliyor ama kaldrmasanda olur cm9dan farkı flash player radyo falan icinde kurulu gelio bide launceri kurulu gelio ancak ben apexi hic sevmedim novanın üstüne tanımam cünkü en güzel olan cm9 rc 2 lazerdroid 2.5 ve yoon kernel ve XLoud Engine bu halde yüklü sekilde kullanyorum su zamana kadar aldgım en iyi prformanslardan birisini alıyorum cm9da devam et benceAndroid 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom bunu yükledim güzel sorunsuz çalışıyor
Android 4.0.4 EHNDROIX Rom
Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10 bu iki mod hakkında hangisi iyidir bana
kısa bir bilgi verirseniz sevinirim

http://www.maxicep.com/samsung-andr...-ics-jb-bigmem-linaro-741270.html#post5641380 sadık hocam burda detaylı sekilde anlatmıs ben bu kerneli kullanıyorum.Benim yükledigim.cm9 rom bu kernel dediginiz farkli biseymi bu kurdugum romun uzerinemi kuracam hangisini tavsiye edersin kernel olarak
Az inmişYoon.kernelide yükledim herşey çok iyi ama sarj olmuyor geriye dogru sarjı bosaltıyor %15 d 1 saatte %9 a indi herseyi yazilan talimatlara göre yaptım bu sorun başkasındada varmı

Hocam cm9 u yüklediğimde güç tuşuyla kilit moduna alıyorum sonra açıyorum alttaki tuşların ışığı yanıyor ekran gelmiyor sonra kapanıyor telefon. Ondan mecburi cm10 kullanıyorum. Nedir sorun ya cm9rc2 kullanmak istiyorum ama olmuyor :/
tam bendeki sorunu anlattın, çözüm var mı?hocam aynı olay banada oluyo ama dıkkat ettım sadece şarkı dınlerken bu tuşların ışıkları yanıyor ama tel kapanıp acılıyor bırde yenı mesaj geldıgı zaman hemen uykudan uyandırırken oluyor eskıden beta 4 de yoktu bu olay
şu anki tek gelişme kameraya görüntü geliyor fotoğraf çekilmiyor beklemek zorundayız bende sıkıldım şahsen ama yapacak bir şey yokYeni sürüm ne zaman gelicek bilgisi olan var mı![]()