yunusmaxicepp
Üye
Sonunda çalıştırabilen birisi daha oldu.Bende benim telefona bişeyler mi yaptımda çalışıyo diye düşünüyodum.
link nerede acaba hocam ben bulamadım yorumlarda
Sonunda çalıştırabilen birisi daha oldu.Bende benim telefona bişeyler mi yaptımda çalışıyo diye düşünüyodum.
link nerede acaba hocam ben bulamadım yorumlarda
Arkadaşlar dışardan yüklenen birçokşey sorun yapabiliyor.Bunlar için ne yazıkki çözüm öneremem.
Sadik bey peki 3g li arama yapamioruz bunu nasil yapicaz bde
4.0.4 teyim yuksetsem bir problem olurmu yada yukseltmem gerekirse hangi disyalaei indirecem gappsi falan indirecekmiim
- - - Eklendi - - -
4.0.4 teyim yuksetsem bir problem olurmu yada yukseltmem gerekirse hangi disyalaei indirecem gappsi falan indirecekmiim
- - - Eklendi - - -

Herkez costom rom takip etmekten stock rom ları unutmuş durumda stock rom lar çabuk şar bitiren pek stabil olmayan romlar olarak kaldı hafızalarda.Abi aralık ayındaki güncellemeri felan bir takip ederseniz stock rom çok iyi konuma geldi yani costom felan hikaye şarj olayları her konuda daha üstün. Ama ne yalan söyleyeyim sıkıldım artık android in problemlerinden. Yaza doğru 2.el bir iphone4 düşürüp hiç uğraşmayacağım bu tür işlerleSayın sadıkbircan,
Android 4.0 yükledikten sonra kamera çalışıyor ancak çektiğim fotoları nereye atıyor galeride göremiyorum. İkinci sorum ise Split Fm yükledim ancak ses gelmiyor herhangi bir ayarı varmı.
Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
Stock rom şarj olayı gerçekten çok daha iyi fakat biz custom romda kasma yapıor dedigimizde telefonda 10 civarı program çalıstıgı için .. ben dha yeni value packli slovakya stock romdan dönünce rc2 ye ferrari ye biner gibi oldum... demem o ki şarj sizin için problem değilse custom rom kesinlikle daha iyi.. ama cm9 b4 için kimse fikrini belirtmemiş sanırım onuda kurup bi kaç gün kendim test etmem gerkicek.. :S