Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada mpengine internet hızını yavaşlatıyo ping baya bir artıyor.Gezinmede rahatlama oluyor ama pingi ölçtüğümde bariz bir fark var.

- - - Eklendi - - -

link nerede acaba hocam ben bulamadım yorumlarda

187de yada 186da olması lazım lazeroid 2.7.2

- - - Eklendi - - -

185teymiş pardon ama yine verim

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
teşekürler buldum deneyip sonucu paylaşıcam inşallah

malesef siyah ekranda kaldım gine

slvestre-99

Üye
lazeroid yukledim cwm ile flasladim siyah ekranda kaldi telefon acilmio

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lazeroid 2.5 kullanın 2.7.2+mp9engine sadece cool_eagle ve bende çalışıyor.Birde siyah ekran sorunu alanlar bataryayı çıkartıp bir süre bekleyin sonra tekrar açın belki işe yarar.

- - - Eklendi - - -

Birkaçgün sonra kendi telefonumdan bir cwm yedeği yedeği paylasırım belki o zaman sizdede lazeroid çalışır.

knight97

knight97

Üye
Sadık hocam bende siyah ekranda kldim 2.7.2 ile. Allah'tan yedek almıstım geri yukledim eski haline dondu telefonum.

pionner

pionner

Üye
Radyo dinleyip kapattığımda telefon sesleri çalışmıyor telefonu açıp kapatmam gerekiyor. Hata bende mi siz de yaşadınız mı?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dışardan yüklenen birçokşey sorun yapabiliyor.Bunlar için ne yazıkki çözüm öneremem.

slvestre-99

Üye
Arkadaşlar dışardan yüklenen birçokşey sorun yapabiliyor.Bunlar için ne yazıkki çözüm öneremem.

sadik hocam yardim edin telefonu acarken pilin yaninda uyari sari isaret cikiyor acilmiyor ne yapmam lazim

suleyman_77

Üye
Sadik bey peki 3g li arama yapamioruz bunu nasil yapicaz bde
4.0.4 teyim yuksetsem bir problem olurmu yada yukseltmem gerekirse hangi disyalaei indirecem gappsi falan indirecekmiim

- - - Eklendi - - -

4.0.4 teyim yuksetsem bir problem olurmu yada yukseltmem gerekirse hangi disyalaei indirecem gappsi falan indirecekmiim

hercaiyar_29

Üye
arkadaşlar telefonu açtıktan sonra 'home' tuşuna uzun basınca ekranda önce yapılan uygulamalar çıkıyor bu uygulamaları üzerlerine tıklayarak tek tek kapatılması gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra telefonun kilitlenmesi önlemiş oluyorsunuz.

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaşlar bi mesajımda beta4ü upload edersem paylaşcam demiştim. Upload ettim işte link. Beta4e dönmek isteyenler vardı da. Sadık hocam yüksek müsadenle linki paylaşıyorum

yalnız hemen indirin çünkü link ölebilir

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Görüntülü görüşme custom romlarda mevcut değil bu soru defalarca yanıtlandı.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Görüntülü görüşme cyanogen kaynağında yer almıyor.Ve yükseltmeden kastınız 4.1 yüklemek ise onuda cm9 gibi yükleyeceksiniz.Zaten her romun yanında gerekli dosyalar ve gapps verilir.

- - - Eklendi - - -

Başka sürüm yüklemek demek zaten başka rom yüklemek demek.Bu yüzden cistom romlarda yükseltme diye birşey olmaz.Orjinal romlardaki gibi güncelleme yapılmaz custom romlarda.Romu her seferinde bütünüyle baştan kurarsınız.Gapps dahil.

enginizmir

enginizmir

Üye
Selam arkadaslar bu ''Cm9 Beta 4'' RC2 den daha mı hızlıdır... Ben RC2 ilk yükledigimde çok hızlıydı ama şimdi 1800 mhz de bile kasıyor.. Swap KSM bellek yönetimi v.s yaptgmda üstüne bravia ve Xloud yükledm sanırım bunlar sebep oldu sildm ama ilk günkü kadar seri degil..belki yniden kursam sorun düzelicek.. orn bi sitede bi habere tıklıyorum 5-6 üst satırdaki haberi açıyor gibi ufak tefek sorunlar... RC 2 den çok memnunum ama cm9 b4 artısı daha çoksa geçmek isterm.. tşkrler..

06mas

Üye
Sayın sadıkbircan,
Android 4.0 yükledikten sonra kamera çalışıyor ancak çektiğim fotoları nereye atıyor galeride göremiyorum. İkinci sorum ise Split Fm yükledim ancak ses gelmiyor herhangi bir ayarı varmı.
Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Spripit ayarları var anadsayfada yazması lazım fotoğraflarınada akıl erditemefim kimse böyle bir sorunla karşılaşmaıştı kamerayı orjinal ayarlarına feneyin

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Abi herkez bir gün stock rom a geri dönecek :d:

Valla ne donma var ne yeniden başlatma falan herşey tıkır tıkır çalışıyor. Cm nin stabil sürümünü beklersek daha çok bekleriz.Romun alpha tarihlerinden bu güne kadar geçen süreye bakıyorum da halen daha birçok hatalar mevcut.Arconun yaptığı yanlış.Madem yeni bir sürüme geçiyorsun bırak cm9 u cm10 a odaklan her ikisinide birden geliştirmeye çalışarak baya yavaş kalıyor.Bide buna cm 10.1 i katarsa bekleyin durun 2 ay yeni sürüm çıkacak diye:d: Herkez costom rom takip etmekten stock rom ları unutmuş durumda stock rom lar çabuk şar bitiren pek stabil olmayan romlar olarak kaldı hafızalarda.Abi aralık ayındaki güncellemeri felan bir takip ederseniz stock rom çok iyi konuma geldi yani costom felan hikaye şarj olayları her konuda daha üstün. Ama ne yalan söyleyeyim sıkıldım artık android in problemlerinden. Yaza doğru 2.el bir iphone4 düşürüp hiç uğraşmayacağım bu tür işlerle

enginizmir

enginizmir

Üye
Stock rom şarj olayı gerçekten çok daha iyi fakat biz custom romda kasma yapıor dedigimizde telefonda 10 civarı program çalıstıgı için .. ben dha yeni value packli slovakya stock romdan dönünce rc2 ye ferrari ye biner gibi oldum... demem o ki şarj sizin için problem değilse custom rom kesinlikle daha iyi.. ama cm9 b4 için kimse fikrini belirtmemiş sanırım onuda kurup bi kaç gün kendim test etmem gerkicek.. :S

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sayın sadıkbircan,
Android 4.0 yükledikten sonra kamera çalışıyor ancak çektiğim fotoları nereye atıyor galeride göremiyorum. İkinci sorum ise Split Fm yükledim ancak ses gelmiyor herhangi bir ayarı varmı.
Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

DCIM/100Camera içinde fotolar sprit fm için ayarlar ana sayfada var.

- - - Eklendi - - -

Stock rom şarj olayı gerçekten çok daha iyi fakat biz custom romda kasma yapıor dedigimizde telefonda 10 civarı program çalıstıgı için .. ben dha yeni value packli slovakya stock romdan dönünce rc2 ye ferrari ye biner gibi oldum... demem o ki şarj sizin için problem değilse custom rom kesinlikle daha iyi.. ama cm9 b4 için kimse fikrini belirtmemiş sanırım onuda kurup bi kaç gün kendim test etmem gerkicek.. :S

Bence rc2de kalın.Ama hiçbirşey yüklemeyin.Herşey sorun yapar oldu artık cm9da.Mod falan yemiyor.Bu arada lazerdroid 2.7.2 sorun yapıyor.Olduk olmadık yere tel kapanıyor birden.Çalışan varsada kullanmasın.Yeni kerneli bekleyin.

byfleepper

Üye
arkadaşlar cm9 rc2 yükledim ancak şimdi stock roma dönmek istediğimde samsung yazısı geldikten sonra animasyon sürekli başa atıyor. Nerede hata yapmış olabilirim ve çözümü bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Üst Alt