Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

serhan190754

Üye
Hocam cm9 u yüklediğimde güç tuşuyla kilit moduna alıyorum sonra açıyorum alttaki tuşların ışığı yanıyor ekran gelmiyor sonra kapanıyor telefon. Ondan mecburi cm10 kullanıyorum. Nedir sorun ya cm9rc2 kullanmak istiyorum ama olmuyor :/

suleyman_77

Üye
Görüntülü görüşme cyanogen kaynağında yer almıyor.Ve yükseltmeden kastınız 4.1 yüklemek ise onuda cm9 gibi yükleyeceksiniz.Zaten her romun yanında gerekli dosyalar ve gapps verilir.

- - - Eklendi - - -

Başka sürüm yüklemek demek zaten başka rom yüklemek demek.Bu yüzden cistom romlarda yükseltme diye birşey olmaz.Orjinal romlardaki gibi güncelleme yapılmaz custom romlarda.Romu her seferinde bütünüyle baştan kurarsınız.Gapps dahil.

eyw hocam saol bilgileri için yani bnm demek istediğim galaxy w için paylaştıınız jelly bean romu bu ıcs romundan daha stabilmi acaba onu yuklememi önerirmisiniz bde hocam telefon ha bbire kapanıp duruo ne yapmalıyım

enter

Üye
erdi_s

erdi_s

Üye
Hadi arco ya çöz artık şu kernel olayını. Kullandıkça yavaşlıyo rom :(

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Fix permissions ve wipe cache yap kermeldede tık yok bende şaştım kamera yapılsa tamamda olmuyor yoksa bende cm 10 geçmek istiyorum

ahmetalp1

Üye
Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom bunu yükledim güzel sorunsuz çalışıyor

Android 4.0.4 EHNDROIX Rom
Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10 bu iki mod hakkında hangisi iyidir bana
kısa bir bilgi verirseniz sevinirim
kardeş ben ehndroıxi kullandım ben hic begenmedim kendime gore düzenledim ama sevmedim icinde gelen programları durdurdum işe yaramayanları yoksa kasma sebebi olabiliyor ama kaldrmasanda olur cm9dan farkı flash player radyo falan icinde kurulu gelio bide launceri kurulu gelio ancak ben apexi hic sevmedim novanın üstüne tanımam cünkü en güzel olan cm9 rc 2 lazerdroid 2.5 ve yoon kernel ve XLoud Engine bu halde yüklü sekilde kullanyorum su zamana kadar aldgım en iyi prformanslardan birisini alıyorum cm9da devam et bence :oke:

enter

Üye
Benim yükledigim.cm9 rom bu kernel dediginiz farkli biseymi bu kurdugum romun uzerinemi kuracam hangisini tavsiye edersin kernel olarak

enter

Üye
Yoon.kernelide yükledim herşey çok iyi ama sarj olmuyor geriye dogru sarjı bosaltıyor %15 d 1 saatte %9 a indi herseyi yazilan talimatlara göre yaptım bu sorun başkasındada varmı

ahmetalp1

Üye
Yoon.kernelide yükledim herşey çok iyi ama sarj olmuyor geriye dogru sarjı bosaltıyor %15 d 1 saatte %9 a indi herseyi yazilan talimatlara göre yaptım bu sorun başkasındada varmı
Az inmiş :)

emptychat

Üye
Hocam cm9 u yüklediğimde güç tuşuyla kilit moduna alıyorum sonra açıyorum alttaki tuşların ışığı yanıyor ekran gelmiyor sonra kapanıyor telefon. Ondan mecburi cm10 kullanıyorum. Nedir sorun ya cm9rc2 kullanmak istiyorum ama olmuyor :/

hocam aynı olay banada oluyo ama dıkkat ettım sadece şarkı dınlerken bu tuşların ışıkları yanıyor ama tel kapanıp acılıyor bırde yenı mesaj geldıgı zaman hemen uykudan uyandırırken oluyor eskıden beta 4 de yoktu bu olay

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaşlar bende google play çalışmıyor açılır açılmaz kapanıyor herhangi bir hata vermiyor sorun ne olabilir

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yeni sürüm ne zaman gelicek bilgisi olan var mı :(

halil7294

Üye
sevgili arkadaslar bugun sony xperia u telefonumu 4.2.1 cyanogenmod yaptım tum işlemleri yaptım sonra telefonu rebot system dedim telefon acılıs ekranında kaldı sony amblemi gozukuyo ama açılmıyor recovery modunda actım ama telefon yine olmuyo anlayacagınız gibi telefon sadece acıldıgında sony amblemi çıkıyo o kadar bildiğiniz bir program falan varsa lutfen cevaplandırınız telefon benim değil baska bir arkadsımın lutfen yardım !!!!!!!!

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
hocam aynı olay banada oluyo ama dıkkat ettım sadece şarkı dınlerken bu tuşların ışıkları yanıyor ama tel kapanıp acılıyor bırde yenı mesaj geldıgı zaman hemen uykudan uyandırırken oluyor eskıden beta 4 de yoktu bu olay
tam bendeki sorunu anlattın, çözüm var mı?

rahmibulent

Üye
öncelikle herkeze merhaba ben telefonuma Galaxy W GT-I8150 Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom (RC2 - 21.12.2012) bu romu kurdum her şey güzel ama sd kartımı görmüyo fotograf ve video çekemiyorm sd kart takılı değil diyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

napolno

Üye
Sadikhocam telefon guzelde cabuk isiniyo ve sarj 2 3 saat te bitiyor romu yujledikten sonra bataryam sisti yardim edermisin? Geri orjinaline cevirebilirim :S

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Yeni sürüm ne zaman gelicek bilgisi olan var mı :(
şu anki tek gelişme kameraya görüntü geliyor fotoğraf çekilmiyor beklemek zorundayız bende sıkıldım şahsen ama yapacak bir şey yok

metaldeath

Üye
öncelikle emeğinize saygılar ellerinize sağlık önceki gün yükledim çok memnunum..yalnız bir kaç sorunum var bunları dile getirmek istiyorum..telefonumun şarjı az kullanımda 6 saat gidiyor çok kullanımda 1buçuk saat gibi bir sürede bitiyor..bir diğer sorunum ise önceki sürümden tam yedek aldım en önemlisi rehber geri getirmeyi beceremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim..

blackcat67

blackcat67

Üye
Şarj Süresini Uzatmak İstiyorsanız
3G'Yi Kapatın
Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-Pencere animasyonu ölçeği : Kapalı Yapın - Geçiş animasyonu ölçeği : kapalı Yapın
Tekrar Ayarlardan Ses ' E Gelin Dokunulduğunuda Titreşim Kapatın

Böylece Şarj Süreniz Uzar Kendim Denedim PARANOIDANDROID UNOFFICIAL GT-i8150 BUILD 1 Kullanıyorum...

Üst Alt