___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Sairaneliginden haberim yokdu :D bahsettigim insanlara yardimci ve hep pozitif yorumların. Askerlik diyodun note 3 e de asik olabilrisin dönüste :D

Orta iki'den bu yana şiir yazarım :tebessüm: Yani birine ufacık bi yardımım dokununca seviniyorum mutlu oluyorum o yüzden forumdan kopamıyorum, tartışmaya neden olup cezalı duruma düşmemek adına da sakin davranmaya gayret gösteriyorum :tebessüm:
Askerliğe son 42 gün :D + Note 3 6'' gibi bir ekran ile gelecek ama ben o kadar büyük bir ekran arzu etmiyorum en son 5.5'' ki buda şuan Note 2'de mevcut o yüzden tek aşkım tek arzum Note 2 :) <3 Note 2 <3

ka_za

ka_za

Üye
Benide cok cekiyoda nexusu alali bi kac ay oldu. 3 ü düşünebilirim heralde

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Benide cok cekiyoda nexusu alali bi kac ay oldu. 3 ü düşünebilirim heralde

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :tebessüm: + Note 2'yi alırsam hem ilk Samsung cihazım olacak hem de ilk android cihazım olacak :D :) :sirit:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Çok iyi biri olduğun "Ayın Üyesi" rütbesini kazanmandan belli :) İlk kez açtığım bir konuda gördüm seni o gündür hiç yanlışını da görmedim bu şekilde devam etmeni dilerim :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi biri olduğun "Ayın Üyesi" rütbesini kazanmandan belli :) İlk kez açtığım bir konuda gördüm seni o gündür hiç yanlışını da görmedim bu şekilde devam etmeni dilerim :)

Eyvallah sağolasın kardeş eksik olma :tebessüm:

Legendary.

Legendary.

Üye
Bence gerçekten iyi birisi. :)
Forumda tanıdığım ilk kişi oldu kendisi :tebessüm:
Yardımlarından dolayı teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim. :naughty:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bence gerçekten iyi birisi. :)
Forumda tanıdığım ilk kişi oldu kendisi :tebessüm:
Yardımlarından dolayı teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim. :naughty:

Eyvallah kardeşim sağolasın, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, sana da bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana :tebessüm:

Legendary.

Legendary.

Üye
Eyvallah kardeşim sağolasın, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, sana da bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana :tebessüm:

Tabiki çok yardımın dokundu dostum :tebessüm: bu forumda devam edersem aktifliğe ilerde seninle tanışmak isterim :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Tabiki çok yardımın dokundu dostum :tebessüm: bu forumda devam edersem aktifliğe ilerde seninle tanışmak isterim :)

Beni 40 gün içinde tanıdın tanıdın tanıyamadın bu konudaki yorumlardan birde garip ve ilginç olaylar bölümündeki konularımdan beni tanıyabilirsin kardeşim 40 gün sonra malesef askere gidiyorum o yüzden yani :)

Heroata

Heroata

Üye
Valla ben seni yakin sicak ve 7/24 aktif ve yardimsever biri olarak blyrm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben seni yakin sicak ve 7/24 aktif ve yardimsever biri olarak blyrm

Eyvallah kardeş :) çalışma saatlerim;

Sabah 11.00'da açılış
Gece 03.00-04.00 arası kapanış şeklinde aktifimdir :tebessüm: