Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116

hige96

Üye
Şimdi root attım.. 2-3 dakikada bitti.. sorun yok şimdilik.. Uygulamaları doldurcam şimdi :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Telefonu alalı yaklaşık 10 gün falan oldu o piksel miksel olayı hikaye yok öyle bişey telefon gayet güzel ekranıda süper iphone 4s ede beş çeker bence

Orda dur kardeş gel kapıştıralım :) geldin bir beş çeksin benim 4Se ? Hadi anlat

melih239

Üye
Merhabalar. Ben şubatta Galaxy SIII mini alacağım.Tamam herşeyi güzel çok seviyorum telefonu vodafoneden denedim. Yalnız oyunlar hafıza kartına kaydedilmiyormuş nasıl yapıcaz?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Zamanla çıkar çözümü rahat olun siz :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi root attım.. 2-3 dakikada bitti.. sorun yok şimdilik.. Uygulamaları doldurcam şimdi :)
Neyle root attın anlatır mısın?

hamdikoc58

Üye
arkadaşlar bende s3 mini alalı 10 gün oldu ama şarj problemi var. gece bluetooth wifi falan filan herşeyi kapatıyorum sabah kalktığımda yaklaşık olarak 1 saatde %2,5 pil harcıyor. yani hiç birşey yapmasam şarjı ortalama 40 saat gidiyor. bu normal mi?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız program ve oyunlar bu pili çok etkiler. Ayarlar kısmındaki pil kısmından bakabilirsiniz pil kullanımına isterseniz fabrika ayarlarına döndürün telefonu?

hige96

Üye
Telefona root atmak gerçekten basit.. ve ben telefondaki herşeyin silinmesini beklerken içerisindeki hiçbirşey silinmeden rootlanması da güzel.. Bu arada uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor..

~~Rom ve Root gibi işlemlerde sorumluluk kullanıcıya aittir. Doğabilecek hatalardan asla site sahibi ve üyeleri sorumlu tutulamaz~~
ROOT ATMAK
Öncelikle linkteki rom'u indirin.. : http: // ww w. 4shared .com/zip/mr9lQ3em/I8190XXALJL_I8190OXXALJ8_BTUro.html
Odin 3'ü indirin.. : http: // ww w. sendspace .com/file/y2msfo
(Linkteki boşlukları silin..)

İşleme başlamadan önce data kablosunu pc’nizin usb girişine takın. Telefona ise takmayın.
  1. Öncelikle cihazı kapatın
  2. Telefonu download mode dediğimiz mod’da açmak için; Power (açma kapama tuşu) + Home (telefonunuzun önündeki diktörtgen tuş) + Ses kısma tuşuna aynı anda basın ve download mode ekranı gelene dek basılı tutun.
  3. Download mod ekranı geldikten sonra ses yükseltme tuşuna basarak işlemin devam etmesini sağlayın
  4. Telefonunuzun data kablosunu artık takabilirsiniz.
  5. Bilgisayarınıza indirdiğiniz Odin programını açın ve programın PDA kısmını işaretleyin.
  6. İndirdiğiniz dosyayı Odin programından PDA'ya tıklayın ve seçin. Sol altta Added yazısının çıkıp çıkmadığını kontrol edin.
  7. Start buttonuna basın
  8. Üst kısımdaki yeşil çubuk ilerleyecek ve rom yükleme işlemini gerçekleştirecektir. Yeşil çubuğun üstündeki kısımda PASS yazısını gördüğünüzde işlem bitmiştir.. Telefon kendisini otomatikmen başlatacaktır..

(NOT: Odin programındaki diğer ayarları değiştirmeyin..)
(NOT: Şarjınızın dolu olmasına dikkat edin herhangi bir sorun çıkabilir..)

Oyunları Hafıza Kartına Atmak

1. Oyunları hafıza kartına atmak için öncelikle GL to SD programına ihtiyacınız var...
  2. Programı yükledikten sonra istediğiniz oyunu yükleyin ve programdan menü tuşuna basarak move data seçeneğiyle oyununuzu seçip hafıza kartına taşıyın.
  3. Hafıza kartındaki oyununuzu açmak için mount, telefondakini açmak için ise unmount seçili olmalıdır..

Biraz kurcalarsanız öğrenirsiniz zor değil..

Mufche

Mufche

Üye
biri sanki Subway Surfers'da kasıyor demişti , bu doğrumu?

har3

har3

Üye

hige96

Üye
biri sanki Subway Surfers'da kasıyor demişti , bu doğrumu?

Subway surfers'de kasıyor mu.. ? Büyük ihtimal sen yanlış hatırlıyosun hiç sorunsuz oynatıyo.. MC4'ü bile hafif kasarak (Sadece başlarda hafif kastı bende artk kasmıyo gerçi..) oynatan telefon subway'da nası kassın.. ?

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Subway Surfers kesinlikle kasmıyor

Mufche

Mufche

Üye
Subway surfers'de kasıyor mu.. ? Büyük ihtimal sen yanlış hatırlıyosun hiç sorunsuz oynatıyo.. MC4'ü bile hafif kasarak (Sadece başlarda hafif kastı bende artk kasmıyo gerçi..) oynatan telefon subway'da nası kassın.. ?

Cevapladığın için :tşk: Bende anlamıştımda şimdi bilgilenmiş olduk :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Root'dan sonra tekrar sorunsuz garantiye sokabiliyorsak Root yapmak daha mantıklı
Arkadaşlar anlıyorsanız bu işlerden birkaç sorum olacak.

*Şimdi mesela Endonezya veya Vietnam Android 4.1.2 güncellemesini S3 Mini'ye yükledim. Mesela içinde Türkçe dil desteği yok. Beğenmediysem Android 4.1.2'yi sonrasında tekrardan Android 4.1.1'e Downgrade (Versiyon Düşürme) yapabilir miyim?

*Endonezya veya Vietnam güncellemesinde Türkçe dil mevcut mu?

*Android 4.1.1'i rootlu bir şekilde Rus veya başka bir ülkenin Rom'unu yükledim S3 Mini'ye. Ardından garantiye göndermem gerekti mesela. Telefona tekrar Türkiye'nin 4.1.1 versiyonunu Rom olarak attım. Sonrasında TringleAway telefonun Sayacını sıfırlayabiliyor muyuz? Şu sayaç konusuna taktım bende Bu sayacı sıfırlayınca zaten Rom veya Root atılmamış gibi gözüküyor sanırım. O zaman tekrar garantiye giriyor mu?

*Rootlu bir versiyondan tekrar Türkiye'nin rootsuz rom'una çektim telefonu mesela. Tüm özellikler, sürümler, uygulamalar filan telefonu ilk aldığım günkü haline dönüyor mu?

Sorularım ben ve bir çok arkadaşımın kafa karışıklığını giderecektir diye düşünüyorum. Bu konuda uzman ve deneyimli kişilerin cevap vermesi çok daha mantıklı olacaktır.

Teşekkürler...

masiwa61

Üye
hige96 kardeşime öncelikle teşekkür ediyorum vermiş olduğu root yöntemini kendi s3 mini cihazım denedim vede rootlandı.gereksiz 43 adet sistemdeki kalıcı uygulamaları kaldırdım.şuan telefonum uçak gibi dahada hızlandı.ram kullanımı oldukça düştü.birde şu ayarı yapmanızı tavsiye ederim.ayarlardan geliştirici seçeneklerini girin onu aktif yapıp menünün en alt kısmında yer alan arkaplan işlemlerini arkaplan işlemi yok olarak seçin.bunu yaparak pil ömrünüzde yüzde 30 artış olacaktır.birde battery saver uygulamasını kesinlikle telefonunuzda bulundurun ama root olmak şartıyla.bu şekilde gün boyu 24 saat yani teli elimden düşürmediğim halde pilini bitiremedim gerisini siz düşünün. saygılar

Shockwave53

Shockwave53

Üye
hige96 kardeşime öncelikle teşekkür ediyorum vermiş olduğu root yöntemini kendi s3 mini cihazım denedim vede rootlandı.gereksiz 43 adet sistemdeki kalıcı uygulamaları kaldırdım.şuan telefonum uçak gibi dahada hızlandı.ram kullanımı oldukça düştü.birde şu ayarı yapmanızı tavsiye ederim.ayarlardan geliştirici seçeneklerini girin onu aktif yapıp menünün en alt kısmında yer alan arkaplan işlemlerini arkaplan işlemi yok olarak seçin.bunu yaparak pil ömrünüzde yüzde 30 artış olacaktır.birde battery saver uygulamasını kesinlikle telefonunuzda bulundurun ama root olmak şartıyla.bu şekilde gün boyu 24 saat yani teli elimden düşürmediğim halde pilini bitiremedim gerisini siz düşünün. saygılar

Geliştirici seçeneklerden arkaplan işlemlerini yok olarak işaretlerseniz bazı programlardan anasayfaya atılabilirsiniz bence 1 olarak işaretleyin

emre9261

emre9261

Üye
Benim bir sorum olucak ben cihazı iki gun önce aldim ama bit türlü oyun oynayamıyorum bu basit oyunlarda geçerli değil örneğin nova 1 yükledim oyun çalıştı ancak bir aradan sonra donup atıyor acaba doğru apkyi bulamamandan mi kaynaklanıyor çünku most wanted oynanıyor diye biliyorum daha bir çok oyun cevap verirseniz sevinirim

voljtrann

voljtrann

Üye
arkadaslar c6 01 sattım s3 mini aldım hiç memenun degilim.bu telin kendi orjinal ozellikleri beni tatmin etmedi.bu root hakkında bilgi veririmisiniz tam olarak neler degisiyo sarza etkisi olurmu

emre9261

emre9261

Üye
Evet suan bu konuda bulunan nfs shift yükledim açılmadan oyundan attı sorun nedir acaba

Shockwave53

Shockwave53

Üye
nfs most wantedi ben hiç bir sıkıntı olmadan gram kasma olmadan yağ gibi kaymak gibi :) oynuyorum hatta geçen gün yine oynarken inceden takılmaya başladı dedim Allah Allah ne oluyor baktım arkada 7 tane daha başka oyun çalışıyormuş

Üst Alt