nokia 603 m.facebook.com sorunu, html5 sorunu,

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilic450

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 m.facebook.com sorunu, html5 sorunu,
nokia 603 te html5 desteği var fakat html5 kullanan m.facebook.com sitesine rahatça giremiyorum. bildirimlere erişemiyorum sadece 2 veya 3 tane durum güncellemeleri gözüküyor. mesajlara sayfalara arama kısmına kısacası hiçbir şeye erişemiyorum. görebildiğim 2-3 bağlantı arasında video denk geliyo. normalde sorunsuz izleyebilmem lazım html5 ile fakat izleyemiyorum indirme yoluna gidiyo tarayıcı. sadece bende değl her s^3 kullanıcısı aynı sıkıntıdan şikayetçi. online destek aldım m.facebook.com hakkında destek vermiyoruz dediler. tarayıcının html5 ile ilgili sorunları mı var acaba? Html5 destekli bi browser buldum onu kullanıyorum. faceden indirmeden video izletiyo herşeye erişimim oluyo. sanırım telefonun tarayıcıyla ilgili sıkıntı var yardımcı olursanız sevinirim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yazılımın Belle nedir ?
Birde s60^3 değil S^3.

mustafasen

mustafasen

Üye
neyi yükledin mesela ...bizde yükleyelim

kilic450

Üye
    Konu Sahibi
facebook browser html5 desteklidir tüm sitelere rahatça giriliyo

- - - Eklendi - - -

ayrıca aldığım bi habere göre sıkıntı facebook ile alakalıymış. Aynı sıkıntı lumia larda da varmış şikayetler üzerine site düzeltmiş. Ben günde en az 2 3 defa sorun bildiriyorum şeyine takan yok

- - - Eklendi - - -

Yazılımın Belle nedir ?
Birde s60^3 değil S^3.

fp2

Polymath

Polymath

Üye
bizlerde de aynı fp2. 701 ve 700 lerde ayni diye biliyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sorun Düzeltildi

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
arkadaşlar nokia 603,700 ve 701 lerin tarayıcısı artık facebooka girebiliyo olan sorun düzeltilmiştir bilginize

1omer1

Üye
Androidde İphonedakı Gorunum Yok Ama Bizde Neden Hep Nokia Opera Mini Gibi Görünüm Koymuşlar Ona İhtiyacımız Yoktukı zaten...

manyax2007

manyax2007

Üye
touch.facebook.com problemi hala devam etmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt