Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:) napıyormuşuzzzz ayarları fazla kurcalamıyormuşuz. :) maildroid normal ayarlarında 5 dk da bir mail kontrolü yapıyor ve uykuya geçmesine izin vermiyordu. Dediğiniz gibi baktığımda hiç uykuya geçmemiş. maildroid ayarlarını düzenledikten sonra kendine geldi oyun + wifi + mobil açık 6 7 saati geçiyor rahatlıkla.
-------------------
normalde ben telefonu acayip hor kullanıyorum ilgimi çeken her programı oyunu indirir denerim. Temalar vs sürekli kullanırım. Stok rom yüklüyken acayip ram tüketimi oluyordu. Kız arkadaşımda da aynı telefon var onda facebook , whatsapp gibi uygulamalar ve 2 3 tane oyun var sadece. Kullanımı daha yumuşak :) benim gibi zorlamıyor. Stok romda 270 280 ram kullanımı varken bende 300 ün altına inmiyordu neredeyse.Şimdi cm9 rc2 var yine aynı programlar yine aynı zorlama :) (tabi oyunlar stoktaki gibi kasmıyor) ram 250 260. Sanırım şimdilik en iyi rom CM9 rc2
ah be kardeşim sevindiğin şeye bak bendede genelde 200 mb ram boş oluyor ve telefon çok rahat stabil geliştirici seçeneklerden arka plan işlem sınırını 2 seç

06mas

Üye
Arkadaşlar telefonumda kamerayı açtığımda "Kamerayı kullanmadan önce bir sd kart takın" demekte ancakOl dosya yöneticisene girdiğimde external_sd kart görüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kamerada sd kart hatası alanlar kamera ayarlarından kayıt yerini hafıza kartı seçsin yada sdswap ile hafıza kartını tel hafızası olarak ayarlasın.Sorun düzeliyor.

ahmetsuha525000

Üye
Ya herkeste hizli calisiyor bende cok yavas ya anlamadim ics de surekli donuyor telefon jbdede ayni ram kullanimi 300un altinda degil sadece klavye 50mb kullaniyor bu ne bicim is telefonda mi sorun anlamadim telefon stock romda cok daha rahat calisiyor

raprudeboy

Üye
ah be kardeşim sevindiğin şeye bak bendede genelde 200 mb ram boş oluyor ve telefon çok rahat stabil geliştirici seçeneklerden arka plan işlem sınırını 2 seç

4 yapmıştım 2 yaptım şimdi. benim fazladan ram tüketen touchpal var,ona alıştım.20 mb civarı tüketiyor.

mxoxnxuxr

Üye
bende yaklaşık 1 ay önce cm9 yükledim, bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ama beni arayan herkesten aynı şikayeti alıyorum, beni arayanlar yankı problemi yaşıyor. farklı hat takıp denedim düzelmedi tamamen telefondan kaynaklanan bir sorun. varmıdır bir yöntemi bunu düzeltmenin ?

emptychat

Üye
yauw mıllet rc2+castg...(cfs olanı) kerneli ile telefon bazen kilit acma tusuna bastıgımda yada orta tusa alttakı ısıklar yanıp ekran gelmıyor ve telefonu yenıden acmak zorunda kalıyorum sizde de oluyormu....

remix_31

remix_31

Üye
sprit fm çalışmıyor hata veriyor :( hata ise bu SU:2 Fm:SL Su:0 Bt:0 HT:1 Mo:SLS var mı çözüm devalarca yükledim kaldırdım yeniden başlattım olmadı :(

furuko1231

Üye
Sadik hocam sizde hangi surum yuklu yaninda ne kullaniyorsunuz mesela forfivo kernel jb adreno v3 v6 supercharger vb. ??

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
bende yaklaşık 1 ay önce cm9 yükledim, bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ama beni arayan herkesten aynı şikayeti alıyorum, beni arayanlar yankı problemi yaşıyor. farklı hat takıp denedim düzelmedi tamamen telefondan kaynaklanan bir sorun. varmıdır bir yöntemi bunu düzeltmenin ?

Romu yeniden yüklemeyi deneyin işe yaracaktır.Xda forumundada uzun süredir bundan şikayetçi olanlar var.Bazı kişilerde yapıyor.

- - - Eklendi - - -

Sadik hocam sizde hangi surum yuklu yaninda ne kullaniyorsunuz mesela forfivo kernel jb adreno v3 v6 supercharger vb. ??

Cm9rc2+yoonkernel1.5+Lazeroid2.5

- - - Eklendi - - -

Cm9rc2+yoonkernel1.5+Lazeroid2.5

- - - Eklendi - - -

sprit fm çalışmıyor hata veriyor :( hata ise bu SU:2 Fm:SL Su:0 Bt:0 HT:1 Mo:SLS var mı çözüm devalarca yükledim kaldırdım yeniden başlattım olmadı :(

Sprit fm başka bir sürümünü bulup yüklemeyi deneyin.

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Acaba Lazeroidin linkini atabilir misin?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

cool_eagle

Üye
Ben dün CastagnaIT Kernel yükledim. Markette ki most wanted, asphalt 7 gibi oyunlar için cihazınız desteklemiyor hatası aldım. Sonra cm9 rc2 yi tekrar yükledim markette görünüyor o oyunlar ve indirebiliyorum

babyshoot

babyshoot

Üye
bu lazerdroid olayı nedir acaba...???

slvestre-99

Üye
bu lazeroidi nasil kurcaz napcaz bu lazeroidi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Root explorer ile init.d klasörüne atıp izinleri ayarlayın.ali hocamın konusundaki i/o modunun biraz daha üst versiyonu sadece.

ahmetalp1

Üye
Root explorer ile init.d klasörüne atıp izinleri ayarlayın.ali hocamın konusundaki i/o modunun biraz daha üst versiyonu sadece.
biraz daha acarmısınız tam nereye atacagımızı anlamadım da

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Konudaki performans ve stabiliteyi artırma linkini bulun.O konunun altındaki i/o modu aynı zaten onun biraz daha üst sürümü sadece.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Hocam bu lazerdroid super bir şey kernel çıksa 2.7 yuklesek oynayamayacayağamız oyun kalmaz :)

- - - Eklendi - - -

Birde hocam bizim bu kernel sanalramı yani swap destekliyor mu

Üst Alt