Ali58_58
Üye
ah be kardeşim sevindiğin şeye bak bendede genelde 200 mb ram boş oluyor ve telefon çok rahat stabil geliştirici seçeneklerden arka plan işlem sınırını 2 seçnapıyormuşuzzzz ayarları fazla kurcalamıyormuşuz.
maildroid normal ayarlarında 5 dk da bir mail kontrolü yapıyor ve uykuya geçmesine izin vermiyordu. Dediğiniz gibi baktığımda hiç uykuya geçmemiş. maildroid ayarlarını düzenledikten sonra kendine geldi oyun + wifi + mobil açık 6 7 saati geçiyor rahatlıkla.
-------------------
normalde ben telefonu acayip hor kullanıyorum ilgimi çeken her programı oyunu indirir denerim. Temalar vs sürekli kullanırım. Stok rom yüklüyken acayip ram tüketimi oluyordu. Kız arkadaşımda da aynı telefon var onda facebook , whatsapp gibi uygulamalar ve 2 3 tane oyun var sadece. Kullanımı daha yumuşakbenim gibi zorlamıyor. Stok romda 270 280 ram kullanımı varken bende 300 ün altına inmiyordu neredeyse.Şimdi cm9 rc2 var yine aynı programlar yine aynı zorlama
(tabi oyunlar stoktaki gibi kasmıyor) ram 250 260. Sanırım şimdilik en iyi rom CM9 rc2
napıyormuşuzzzz ayarları fazla kurcalamıyormuşuz.
hata ise bu SU:2 Fm:SL Su:0 Bt:0 HT:1 Mo:SLS var mı çözüm devalarca yükledim kaldırdım yeniden başlattım olmadı