"Handyscan" uygulaması güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
browse diyorum resmi secip upload ediyor ama resmin linkini alamiyorum. Hizli resimde link boş kutu olarak cikiyor. İmageshackta linki kopyalayamadim gitti:zzz:

ecel54

ecel54

Üye
browse diyorum resmi secip upload ediyor ama resmin linkini alamiyorum. Hizli resimde link boş kutu olarak cikiyor. İmageshackta linki kopyalayamadim gitti:zzz:

upload ettikten sonra çıkan sayfada upload ettiğin resme tıkla dönen bir şey çıkacaktır, o sayfanın linkini kopyala internet explorerda ayarlardan mibil yerine masaüstü seç sonra kopyaladığın linki aç. Bu sefer açılacaktır sadece resim çıkmasını istiyorsan sayfadaki resme tıkla sadece resim çıkacaktır. Sonra linki kopyalayıp forumda paylaşabilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ecel54

ecel54

Üye
resimler gözükmüyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

soru sorma da coz bu işi:D dedigin gibi yaptim olmuyor.

Siz WP7.8'den mi deniyorsunuz dostum, yoksa WP8'den mi?
WP8'de Browse'a tıklayınca birşey açılmıyor.
Bir keresinde açabildim sanırım dün akşam denerken nasıl olduysa, onda da yükleme yapmadı, link de vermedi :hmmm

ecel54

ecel54

Üye

soru sorma da coz bu işi:D dedigin gibi yaptim olmuyor.

sanırım linki kopyalarken yanlış yapıyorsun. Linki internet explorer da açtıktan sonra küçük olan fotoğrafa tıkla sadece fotoğraf açık olduğu zaman tamamdır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
imageshackta resmi upload ediyorum. Kucuk resim cikiyor ona tikliyorum ortada yuvarlak bir halka donuyor. O sayfanin linkini alip ie'de acmaya calişiyorum ama sayfa bulunamadi diyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

serinaga

serinaga

Üye

Usta nasıl yapabildin mi?

ecel54

ecel54

Üye
oldu galiba :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

oldu ama deveye hendek atlattik. Ucretsiz hesap oluşturunca mobil sayfa acildi oradan cok basit oluyor fakat bazen hata veriyor.
Abi benim hesabım vardı çok uğraştım mobilden olmuyor diye bırakmıştım, hemen tekrar deniyorum.

ecel54

ecel54

Üye
bende hesap olmadan oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt