ikisinide satıp samsung mu alsam ne yapsam ama benim için sesi yüksek olması ve kamerasında auto focus olması önemliBen Alıp Satardım Android Bir Telefon Alırdım Benim Yapacağım bu olurdu

flash ışık olarak kullanılmıyor diye çekiniyorum sadeceKamera çok önemli ise xenon flash lı 12mp autufocus lu kamera N8 de bulunur.
özelliklerine baktım evet ilgimi çekti ama çok kararsız kaldımikisi arasında n8 kamera hdmi için değer
bu akşamdan beri araştırma yapıyorum hiç kullanmadım kamerasını duydum ve sesi yüksekse onu düşünebilirim
- - - Eklendi - - -
flash ışık olarak kullanılmıyor diye çekiniyorum sadece
- - - Eklendi - - -
özelliklerine baktım evet ilgimi çekti ama çok kararsız kaldım
işte bu süper bi haberFlaşı el feneri olarak kullanabilmeni sağlayan çeşitli programlar var sitede bakabilirsin (:

ikisinide satıp samsung mu alsam ne yapsam ama benim için sesi yüksek olması ve kamerasında auto focus olması önemli
teşekkürler kardeş telefon gelince inşallah onda kararlı olmaya devam ederim
öyleyse N8.

işte böyle sorunlar aklıma takılıyor N8 kullanan arkadaşlar daha fazla bilgilendirme yaparlarsa iyi olacak mesela N8de masajlar C6-01 deki gibi oturum şeklinde görünüyor mu?xenon flash el feneri olmaz arkadaşlar.çünkü sadece patlar
flashla illa ki ışık yapman gerekmiyor ki flashlight adlı programlar var ekranını parlatıyor ışığa dönüşüyor bence yeterli![]()

N8 seçmen yararına olacakdır ki Symbian'ın akıllı telefonlar alanında önemini vurgulayan telefonlardan bir tanesi.Belki de en iyisi diyebilirim.Kamera,hdm ve ses bazında oldukca üstün aynı zamanda sağlamlığı bir o kadar da gözler önünde.Bana yansıyan eksi tarafı sadece iyi kılıf bulman oldukca zor onun dışında özellikleriyle kullanıma fazlasıyla hazır bir telefon.
El feneri konusuna gelince bu uygulamanın dışında hepsini bir arada kullanabileceğin bir uygulama henüz mevcut değil.Bizzat kullanan biriyim fakat sadece ekranı kullanmanı tavsiye ediyorum.
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-03-0-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-732096.html
inşallah bende umduğumu bulabilirim öncelikle ikisinide bir süre kullanayım hangisi ağır basarsa o kalacakve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar
![]()
N8 seçmen yararına olacakdır ki Symbian'ın akıllı telefonlar alanında önemini vurgulayan telefonlardan bir tanesi.Belki de en iyisi diyebilirim.Kamera,hdm ve ses bazında oldukca üstün aynı zamanda sağlamlığı bir o kadar da gözler önünde.Bana yansıyan eksi tarafı sadece iyi kılıf bulman oldukca zor onun dışında özellikleriyle kullanıma fazlasıyla hazır bir telefon.
El feneri konusuna gelince bu uygulamanın dışında hepsini bir arada kullanabileceğin bir uygulama henüz mevcut değil.Bizzat kullanan biriyim fakat sadece ekranı kullanmanı tavsiye ediyorum.
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-03-0-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-732096.html
- - - Eklendi - - -
Oturum mevcuttur arkadaşım.Gelen mesajlar misal Vodafone'de ise o konuda birikiyor.

ikisini satıp s2 alsan kamerası yetmez mi?
yinemi alıntı yaparken opera dondu uzunluktan o derece![]()
N8'i kullanmalısın kesinlikle..