Nokia N8 mi yoksa Nokia c6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeranix

zeranix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi yoksa Nokia c6-01 mi?
yakında bana N8 telefon gelecek bende C6-01 var hangisini kullansam iyi olur arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var kararsız kaldım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Alıp Satardım Android Bir Telefon Alırdım Benim Yapacağım bu olurdu

zeranix

zeranix

Üye
    Konu Sahibi
Ben Alıp Satardım Android Bir Telefon Alırdım Benim Yapacağım bu olurdu
ikisinide satıp samsung mu alsam ne yapsam ama benim için sesi yüksek olması ve kamerasında auto focus olması önemli

kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
Bence N8'i kullanmalısın.Auto Focus'u son derece güzel.Makro çekimleri gayet başarılı.İşletim sistemini seçeceksin diye kameradan olma derim ben.Zaten N8'in auto focusu sağlam,sesi gayet kaliteli ve yüksek çıkıyor. :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera çok önemli ise xenon flash lı 12mp autufocus lu kamera N8 de bulunur.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikisi arasında n8 kamera hdmi için değer

zeranix

zeranix

Üye
    Konu Sahibi
bu akşamdan beri araştırma yapıyorum hiç kullanmadım kamerasını duydum ve sesi yüksekse onu düşünebilirim:hmmm

- - - Eklendi - - -

Kamera çok önemli ise xenon flash lı 12mp autufocus lu kamera N8 de bulunur.
flash ışık olarak kullanılmıyor diye çekiniyorum sadece

- - - Eklendi - - -

ikisi arasında n8 kamera hdmi için değer
özelliklerine baktım evet ilgimi çekti ama çok kararsız kaldım

kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
bu akşamdan beri araştırma yapıyorum hiç kullanmadım kamerasını duydum ve sesi yüksekse onu düşünebilirim:hmmm

- - - Eklendi - - -

flash ışık olarak kullanılmıyor diye çekiniyorum sadece

- - - Eklendi - - -

özelliklerine baktım evet ilgimi çekti ama çok kararsız kaldım

Flaşı el feneri olarak kullanabilmeni sağlayan çeşitli programlar var sitede bakabilirsin (:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
xenon flash el feneri olmaz arkadaşlar.çünkü sadece patlar

zeranix

zeranix

Üye
    Konu Sahibi
xenon flash el feneri olmaz arkadaşlar.çünkü sadece patlar
işte böyle sorunlar aklıma takılıyor N8 kullanan arkadaşlar daha fazla bilgilendirme yaparlarsa iyi olacak mesela N8de masajlar C6-01 deki gibi oturum şeklinde görünüyor mu?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
flashla illa ki ışık yapman gerekmiyor ki flashlight adlı programlar var ekranını parlatıyor ışığa dönüşüyor bence yeterli :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
N8 seçmen yararına olacakdır ki Symbian'ın akıllı telefonlar alanında önemini vurgulayan telefonlardan bir tanesi.Belki de en iyisi diyebilirim.Kamera,hdm ve ses bazında oldukca üstün aynı zamanda sağlamlığı bir o kadar da gözler önünde.Bana yansıyan eksi tarafı sadece iyi kılıf bulman oldukca zor onun dışında özellikleriyle kullanıma fazlasıyla hazır bir telefon.

El feneri konusuna gelince bu uygulamanın dışında hepsini bir arada kullanabileceğin bir uygulama henüz mevcut değil.Bizzat kullanan biriyim fakat sadece ekranı kullanmanı tavsiye ediyorum.

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-03-0-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-732096.html

- - - Eklendi - - -

Oturum mevcuttur arkadaşım.Gelen mesajlar misal Vodafone'de ise o konuda birikiyor.

zeranix

zeranix

Üye
    Konu Sahibi
flashla illa ki ışık yapman gerekmiyor ki flashlight adlı programlar var ekranını parlatıyor ışığa dönüşüyor bence yeterli :)

öyle yapacağım gibi görünüyor birden bire hemen açılabilen flash ışıktan sonra sadece ekran ışığına alışmak zor olacaktır :)

N8 seçmen yararına olacakdır ki Symbian'ın akıllı telefonlar alanında önemini vurgulayan telefonlardan bir tanesi.Belki de en iyisi diyebilirim.Kamera,hdm ve ses bazında oldukca üstün aynı zamanda sağlamlığı bir o kadar da gözler önünde.Bana yansıyan eksi tarafı sadece iyi kılıf bulman oldukca zor onun dışında özellikleriyle kullanıma fazlasıyla hazır bir telefon.

El feneri konusuna gelince bu uygulamanın dışında hepsini bir arada kullanabileceğin bir uygulama henüz mevcut değil.Bizzat kullanan biriyim fakat sadece ekranı kullanmanı tavsiye ediyorum.

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-03-0-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-732096.html

inşallah bende umduğumu bulabilirim öncelikle ikisinide bir süre kullanayım hangisi ağır basarsa o kalacak :) ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar :)

MaxipmaN

Üye
ikisini satıp s2 alsan kamerası yetmez mi?

Kayahan14

Kayahan14

Üye

- - - Eklendi - - -

Oturum mevcuttur arkadaşım.Gelen mesajlar misal Vodafone'de ise o konuda birikiyor.

yinemi alıntı yaparken opera dondu uzunluktan o derece :):):):zuhaha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8'i kullanmalısın kesinlikle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...