nokia satılıyormu yoksa ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
nokia satılıyormu yoksa ??
Teknoloji dünyasında sonu gelmeyen dedikodu yine gündemdeki yerini aldı. Forbes dergisinde yer alan bir iddiaya göre Nokia mobil bölümü Microsoft veya Huawei firmasına satılacak.

Nokia'nın son yıllarda orantısal olarak artan düşüşü, Lumia ailesiyle bir nebze aşılmış olsa da, firmanın geleceği için iddialar gelmeye devam ediyor.
Windows Phone 8'e olan talebin, Nokia'yı kurtarmaya yetecek kadar fazla olmadığı görüşü, analistler tarafından dile getiriliyor.
Nokia, özellikle Lumia 920 ve 820 ile globalde iyi satış rakamlarına ulaştı. Fakat firmanın gelir gider dengesine baktığımızda pek iç açıcı değil. Geçtiğimiz aylarda Finlandiya'daki ana binasını satışa çıkartan Nokia için,Forbes'ta ilginç bir iddia yer aldı.
Forbes'ta yer alan yazıya göre Windows Phone 8'li Lumia modellerinin satışları ne kadar iyi giderse gitsin, sadece Nokia'nın beklenen sonunu biraz daha erteleyecek.
Yazılım kısmına odaklanmak isteyen Nokia, iddialara göre mobil ve altyapı bölümünü Microsoft ve Huawei'ye satacak. İddiaların şimdilik kesin bir dayanağı yok. Analistlerin, yıl boyunca gidişata bakarak yaptığı yorumlar dikkate alınmalı, fakat bunlara gerçekleşecek gözüyle bakmaya da gerek yok.
Nokia'nın CEO'su Elop, Nokia'nın satılacağı haberlerini hep yalanlıyor. Fakat Microsoft'tan destek alarak yoluna devam eden devin, ileride satışı gündeme gelebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu dedikodular bitmez:ah

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bence kolpa haber bunlar.nokia yükselişe geçince durumunu kötülemeye yönelik asparagas haberdir.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
valla banada öyle geldi aslında bi ara samsunga satılacak denmişti aldırış etmedimde işin içine microsoft girince bi düşündüm :)

messevim

messevim

Üye
F-a-s-a-f-i-s-o

ecel54

ecel54

Üye
ben alacam yakında, görüşmeler devam ediyor :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve PureFood
acuxx

acuxx

Üye
güldüm :)

barbin3900

barbin3900

Üye
:)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bekleyip görelim diyecem ama batan firma neden iki dev navigasyon harita firmasını alsınki

serinaga

serinaga

Üye
Hiç sanmıyorum, tamamen uydurma bunlar.

gkcll

gkcll

Üye
dale vere bunlar adam lar yeni lumia üzerinde çalışıyor ve tablet
ammada uğraştılar nokia ile sıf androidi seçmediği için

İstanbul güneşli de oturuyorum 2 turkcell personeli lumia 920 kullanıyor lumia 920 820 sarı kırmızı siyah yok satıyor lar her iş çıkışı girip oynuyorum :) dün akşam
rafta lumia 820 kırmızı ve siyah 920 vardı bu akşam girdim baktım yok :( sordum bugün satılmış dün akşam bi grup genç ellerinde oynuyor lardı onlar almış demek ki tek bi tane beyaz kalmış

saynesim

saynesim

Üye
Hepsi yalan dolan Nokia coştu bir kere Nokia yeni daha hafif telefonlarla geliyor inanmayın böyle saçma sapan haberlere

theruhix

Üye
bencede yalan haber eğer lumia serisini görmeseydim inanırdm ama lumiadan sonra böyle birşeyin imkanı yok .

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İt ürür kervan yürür demiş atalarıız lafla nokia batmaz

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
sdn de böyle bi söylenti çıktı bende paylaşmak istedim. gerçi sdn deki ekipte bi nokia düşmanlığı var gibi sanki :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
O kadar da değil Lumia serisi satılmasın diye atıp tutulan şeyler.

rapman

rapman

Üye
yok ZTE satın alacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt