Note 2 Mi,S3 Mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Mi,S3 Mü?
İstedigim şey uzun sarj,seri olması. önerilerinizi bekliyorum. . .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tereddütsüz Note 2 + Şarj süper :oke:

• Beğen
Tepkiler: onur646464
onur646464

onur646464

Üye
tabi kide Note 2 ;)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Boyut önemli değilse note 2 sana tavsiyem s4 un çıkmasını bekle o zaman fiyatlar biraz düşecektir bende öyle almayi düşünüyorum

The0cles

The0cles

Üye
Note II :oke:

Boyut önemli değilse note 2 sana tavsiyem s4 un çıkmasını bekle o zaman fiyatlar biraz düşecektir bende öyle almayi düşünüyorum
S4 un çıkmasını beklemesine gerek yok S4 çıkıncada S5 mi bekleyecek ?

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
ya ben istanbul bilişim sitesine girdim samsung galaxy note 2 1551 tl ve samsung galaxy note 2 dst 1648 tl diyor farkları nedir aceba

anılbaran

anılbaran

Üye
İki cihazı da inceledim ve S3 aldım .Note 2 çok büyük yahu cebine koyup bakkala gidip 1 paket sigara alamazsın.S3 yeterli zaten , araların da farkları az diyebilirim hatta neredeyse hiç fark yok yani.

SwiftKey3

Üye
not tu

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi anlamda fark yokmu s3 ile note 2 arasında? yoksa s3 alırım ben yani note kullanıcısıyım zaten note 1 var bende sarjı gıtmedıgı ıcın satmak ıstıyorum note 2 veya s3 alacagım işte.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Ciddi anlamda fark yokmu s3 ile note 2 arasında? yoksa s3 alırım ben yani note kullanıcısıyım zaten note 1 var bende sarjı gıtmedıgı ıcın satmak ıstıyorum note 2 veya s3 alacagım işte.
ciddi anlamda bi fark yok zaten olsa 2 sinin arasındaki fiyat farkı 100 lira olmaz ben note 2 alacaktım telefon gercekten süper telefon ama görünce resmen korktum telefondan dev gibi cepte rahat durmuyor cebe koyunca bacagım haraket etmedi sırf bu yüzden s3 aldım su güne kadar da hiç bir sorun cıkarmadı on numara telefon sarj konusuda oldukca iyi bana 2 gün yetiyor ha ben elde gezdircem diyosan note 2 al

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
yani performans aynı dimi

Türk-X

Türk-X

Üye
note 2

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Note 2 elbet..