S4 un çıkmasını beklemesine gerek yok S4 çıkıncada S5 mi bekleyecek ?Boyut önemli değilse note 2 sana tavsiyem s4 un çıkmasını bekle o zaman fiyatlar biraz düşecektir bende öyle almayi düşünüyorum
ciddi anlamda bi fark yok zaten olsa 2 sinin arasındaki fiyat farkı 100 lira olmaz ben note 2 alacaktım telefon gercekten süper telefon ama görünce resmen korktum telefondan dev gibi cepte rahat durmuyor cebe koyunca bacagım haraket etmedi sırf bu yüzden s3 aldım su güne kadar da hiç bir sorun cıkarmadı on numara telefon sarj konusuda oldukca iyi bana 2 gün yetiyor ha ben elde gezdircem diyosan note 2 alCiddi anlamda fark yokmu s3 ile note 2 arasında? yoksa s3 alırım ben yani note kullanıcısıyım zaten note 1 var bende sarjı gıtmedıgı ıcın satmak ıstıyorum note 2 veya s3 alacagım işte.
Bu benim görüşürüm zaten note 2 alan uzun süre telefon almasina gerek kalmazNote II
S4 un çıkmasını beklemesine gerek yok S4 çıkıncada S5 mi bekleyecek ?
ya ben istanbul bilişim sitesine girdim samsung galaxy note 2 1551 tl ve samsung galaxy note 2 dst 1648 tl diyor farkları nedir aceba?
ya ben istanbul bilişim sitesine girdim samsung galaxy note 2 1551 tl ve samsung galaxy note 2 dst 1648 tl diyor farkları nedir aceba?
Onlar paralel ithalat telefon da herhangi arıza falan olursa sıkıntı yaratır
Onlar paralel ithalat telefon da herhangi arıza falan olursa sıkıntı yaratır
yani performans aynı dimi