480x800 Çözünürlükte Kendi Oyun Paketim Hepsi Çalışıyor DENENDİ !!..

Sponsorlu Bağlantılar

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
480x800 Çözünürlükte Kendi Oyun Paketim Hepsi Çalışıyor DENENDİ !!..
480X800 Oyun Paketi(Hepsi Denendi)
Galaxy Wonder için bende olan ve hiçbir işlem gerektirmeyen(root, build.prop vs) oyunlar

Asphalt 6

apk:
_____________________________________________________________________________________________
Battelfield 2

apk:
_____________________________________________________________________________________________
Blood&Glory

apk:
Dead Space

apk:
GTA 3
Kasmayan

apk:
NFS HotPursuit

apk:
Modern Combat 3

apk:
PES 2012

apk:
RealSteel(Çelik Yumruklar)

apk:
ShadowGun

apk:
____________________________________________________________________________________________Wild Blood v1.0.9 Apk

Apk:
_________________________________________________________________________________
orn v0.9.4 APK

apk :

• Beğen
Tepkiler: Berk E. ve Silinen Üye 2393093

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler
ama ekran goruntusu eklermisiniz konuya.

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim :) daha yeni oldugum icin bilmiyorum ama en kisa zaman da ekliyecem :)

esmeerr

esmeerr

Üye
İndirmedim telefonum desteklemiyor ama baskalari gibi ugrastirmadan bu sekilde direk apk yi verdigin icin sagol kardesim

furkandelta

furkandelta

Üye
Asphalt 6 oyundan atıyor. Apk kurdum dosyaları indirdi wifi den. İlk video kısmını geçtikten sonra atıyor.

DeepNiqhT

Üye
Ya sizi anlamakta güçlük çekiyorum :D Rottu siz kötü bişi mi sanıosunuz aga telfonun sd kartı 1.70 gb kendi hafızası 1 gb sna 32 Gb lık micro sd desteği sunuyo ama oyunları kendi sd kartına atıo
Dostum Bndede wonder var Ve su anda içinde 8 tane büyük oyun var hepside 1 gbı aşkın
Eğer adm gbi oyun oynamak istioyrum diosanız Rootlıcaksınız teli ve Microsd ile sd kartın yerini değiştiriceksiniz yoksa 1.70 gblık yerde kaç tne oyun yuklersin ki ? Açıkcası Rootun hiçbir skıntısı yok bende en başka korkum ani az pra vermedik bu tele die ya bişi olursa dedim kendime ama Rootlayınca hiç bi sorun yok ayrıca Rootu geri alabiliosun ki :D Adm gbi oyun mu oynamak istioyrum diosun bu telefonda harikalarmı yaratmak istiyorum diyorsun adm gbi Rootlayacaksın dostum teli başka yolu yok :) Saygılarımla ....

duranyu

Üye
tesekkur

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
İndirmedim telefonum desteklemiyor ama baskalari gibi ugrastirmadan bu sekilde direk apk yi verdigin icin sagol kardesim
Rica Ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Asphalt 6 oyundan atıyor. Apk kurdum dosyaları indirdi wifi den. İlk video kısmını geçtikten sonra atıyor.
Kardeş bende aynısını yaptım açıldı hangi teli kullanıyorsun sen kardeş ?

- - - Eklendi - - -

Ya sizi anlamakta güçlük çekiyorum :D Rottu siz kötü bişi mi sanıosunuz aga telfonun sd kartı 1.70 gb kendi hafızası 1 gb sna 32 Gb lık micro sd desteği sunuyo ama oyunları kendi sd kartına atıo
Dostum Bndede wonder var Ve su anda içinde 8 tane büyük oyun var hepside 1 gbı aşkın
Eğer adm gbi oyun oynamak istioyrum diosanız Rootlıcaksınız teli ve Microsd ile sd kartın yerini değiştiriceksiniz yoksa 1.70 gblık yerde kaç tne oyun yuklersin ki ? Açıkcası Rootun hiçbir skıntısı yok bende en başka korkum ani az pra vermedik bu tele die ya bişi olursa dedim kendime ama Rootlayınca hiç bi sorun yok ayrıca Rootu geri alabiliosun ki :D Adm gbi oyun mu oynamak istioyrum diosun bu telefonda harikalarmı yaratmak istiyorum diyorsun adm gbi Rootlayacaksın dostum teli başka yolu yok :) Saygılarımla ....
kardeş aslında doğru söylüyosunda yeni olanlar ve rootlamak istemeyenler oluyo ben onlar için yaptım bunu :)

- - - Eklendi - - -

Rica Ederim :)

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk: hocam denicem sinavlar bitince:)

mrtsvnc96

Üye
Ben gta3 de sorun yaşıyorum indirmeyi bitiremiyo - mblara giriyor telefonum galaxy w

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
kardes -40 ta filan bitiyo merak etme bekle bitecek aynisi banada oldu :)

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Güncel - 27.01.2013

KELGER

KELGER

Üye
çok sagol.yarın pc den bi kaçını indirecem hiç savas oyunum yok.
modern combat ta kasma var mİ?

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Hic kasma yok bende :)

caglar9726

caglar9726

Üye
Ooo ALLAH tutuğunu altın etsin 2 aydır Android kullanıcısım böyle düzgün çalışan apk bulmak zor ModernCombat 3-4 arıyordum sonunda buldum .
Çok Tesekkürler... :)

- - - Eklendi - - -

MC4 varsa sevinirim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Pes12 error veriyor?

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Ooo ALLAH tutuğunu altın etsin 2 aydır Android kullanıcısım böyle düzgün çalışan apk bulmak zor ModernCombat 3-4 arıyordum sonunda buldum .
Çok Tesekkürler... :)

- - - Eklendi - - -

MC4 varsa sevinirim :)

rica ederim kardeş önemli değil mc4'ü bulunca güncellerim zaten ama bendede yok :(

- - - Eklendi - - -

Pes12 error veriyor?
kardeş demekki apk bozuldu çalışıyodu kusura bakma ama istersen apk+data link veriyim :)
buyur burdan indirebilirsin

Üst Alt