Avea Lumia 820 Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Avea Lumia 820 Kampanyası
bu kampanya ile 820 alan arkadaşlar var mı ?

varsa ne yapmak gerekiyor sadece seç paketindekiler mi yararlanabiliyor bilgi verirmisiniz

alparslan46

Üye
arkadaşım ben daha dün aldım ve ilk 1000 kişi arasına girdim.kablosuz şarj aksesuarı kazandım.benim tarifem yeni nesil ekstra 500 idi.faturalı olalı 6 ayı geçmiş olması ve fatura ödemelerinde gecikme olmaması gerekiyor.benim bildiğim tarifen ne olursa olsun (tabiki orda belirtilenlerden biri olmak şartıyla)tarifene ek olarak alabiliyorsun.eğer almayı düşünüyorsan hiç durma cihaz gerçekten mükemmel sadece kamerası biraz zayıf gibi geldi bana.diğer herşeyiyle süper

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben daha dün aldım ve ilk 1000 kişi arasına girdim.kablosuz şarj aksesuarı kazandım.benim tarifem yeni nesil ekstra 500 idi.faturalı olalı 6 ayı geçmiş olması ve fatura ödemelerinde gecikme olmaması gerekiyor.benim bildiğim tarifen ne olursa olsun (tabiki orda belirtilenlerden biri olmak şartıyla)tarifene ek olarak alabiliyorsun.eğer almayı düşünüyorsan hiç durma cihaz gerçekten mükemmel sadece kamerası biraz zayıf gibi geldi bana.diğer herşeyiyle süper

avea nın sitesi çok dandik hiç birşey anlamadım. hangi tarifeler var hatırlıyorumusun ? benim hattım kontörlü ama babamın ve anemin hattı faturalı. yazarsan sevinirim. alabilirsem alacağım yoksa lumia tab e kadar bekleyeceğim :hmmm

hidayet02

hidayet02

Üye
Faturalı Hatlar Tarifeye Ek Ödeme Yapıyorlar. Yani Tarife Tutarı+ Belirtilen Meblağ. 6 Ay Boyunca Hiç Bir Faturanı Geciktirmeden Ödemiş Olman Gerekir. Sanırsam Bide Belli Bir Faturan Olması Lazım. Örneğin Minimum Ayda 40 Tl ve Üzeri Fatura Ödemen Gerekiyor...

Bende Yeni Nesil 1000 Tarifesini Kullanıyorum. Almayı Düşünüyorum Ama E6 da Şimdilik Bana Yetiyor. Benim Asıl Beklediğim Qwerty Klavyeli Bir Windows Phone Telefon.

alparslan46

Üye
ayda belli bir bir fatura tutarı diye bişey yok.benim aylık tarifem 30 tl idi.bu 30 tl ye ek aylık 59 tl ye aldım.ayrıca aveanın cihazı incelediğin sayfada 1.grup tarife 2.grup tarife vs. yazıyor.bunların üzerine tıklayınca senin tarifen hangi grup taysa bakıyorsun.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
ayda belli bir bir fatura tutarı diye bişey yok.benim aylık tarifem 30 tl idi.bu 30 tl ye ek aylık 59 tl ye aldım.ayrıca aveanın cihazı incelediğin sayfada 1.grup tarife 2.grup tarife vs. yazıyor.bunların üzerine tıklayınca senin tarifen hangi grup taysa bakıyorsun.

yani telefon 1416 tl ye mi denk geliyor acaba .

serinaga

serinaga

Üye
yani telefon 1416 tl ye mi denk geliyor acaba .

Evet kardeş aynen öyle, ama eğer ilk 1000 kişiye girersen hediyeleri ile bu parayı hakediyor ...
Hediye kampanyası bittiğinde ben ce pahalıya gelir, başka bir mağazadan 1250 TL'ye 12 taksit yaptırmak mantıklı geliyor ...

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Evet kardeş aynen öyle, ama eğer ilk 1000 kişiye girersen hediyeleri ile bu parayı hakediyor ...
Hediye kampanyası bittiğinde ben ce pahalıya gelir, başka bir mağazadan 1250 TL'ye 12 taksit yaptırmak mantıklı geliyor ...

hediye düşünmeyen için gerçekten çok pahalı çünkü 1400 verene kadar 150 veya 200tl daha koyup l920 ALINABILIR

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu saatten sonra ilk 1000'e giremezsiniz muhtemelen.
O yüzden şu an alacaklara 1416 liraya gelecektir.
24 ay taksitle o kadar para verecekseniz bari -durumunuz varsa- taksit tutarını 20 TL fazla ödeyip Turkcell'den Lumia 920 alın :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
24 ay taksitle o kadar para verecekseniz bari -durumunuz varsa- taksit tutarını 20 TL fazla ödeyip Turkcell'den Lumia 920 alın :)

bencede :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iyi de peşin fiyatina 12 taksit yapmiyorlar mi zaten:D

serinaga

serinaga

Üye

Avea bayileri kaçıncı sırada olduğunu görebiliyor, almak isteyenler kampanyadan yararlanmak isteyenler sorsunlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt