yasirtaha
Üye
cp 600 textra kılıfım bugün geldi:)
<span style="font-family: Arial"><font color="Purple"><font size="4"><em>[video=youtube;r6UsxcuRRYo]http://www.youtube.com/watch?v=r6UsxcuRRYo&feature=youtu.be[/video]cellat 03 nickli kardeşimin ısrarı üzerine kendi çapımda bi video çektim umuarım merakını giderebilirim çünkü çocukların sesi yüzünden anlatım yapamadım ve sesiz bi video oldu
bide video çektiğim telefon videou ancak bu kadar çekiyo o yüzden hoşgörünüze sığınıyorum Arkadaşlar kılıf elime bugün ulaştı gerçekten mükemmel.Kılıfı stand olarak kullanmak çok hoş özellikle video izlerken müthiş almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
bide video çektiğim telefon videou ancak bu kadar çekiyo o yüzden hoşgörünüze sığınıyorum Arkadaşlar kılıf elime bugün ulaştı gerçekten mükemmel.Kılıfı stand olarak kullanmak çok hoş özellikle video izlerken müthiş almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar buda fotoğrafları biraz amatörce ama idare edin aslında videoda çekecektim ama hem sesim kısık hemde ortam biraz kalabalıktı kendi sesimi bile zor duyuyordum o yüzden kususra bakmayın