cp 600 textra kılıfım bugün geldi:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
cp 600 textra kılıfım bugün geldi:)
<span style="font-family: Arial"><font color="Purple"><font size="4"><em>[video=youtube;r6UsxcuRRYo]http://www.youtube.com/watch?v=r6UsxcuRRYo&amp;feature=youtu.be[/video]cellat 03 nickli kardeşimin ısrarı üzerine kendi çapımda bi video çektim umuarım merakını giderebilirim çünkü çocukların sesi yüzünden anlatım yapamadım ve sesiz bi video oldu :Dbide video çektiğim telefon videou ancak bu kadar çekiyo o yüzden hoşgörünüze sığınıyorum Arkadaşlar kılıf elime bugün ulaştı gerçekten mükemmel.Kılıfı stand olarak kullanmak çok hoş özellikle video izlerken müthiş almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

arkadaşlar buda fotoğrafları biraz amatörce ama idare edin aslında videoda çekecektim ama hem sesim kısık hemde ortam biraz kalabalıktı kendi sesimi bile zor duyuyordum o yüzden kususra bakmayın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar kılıf elime bugün ulaştı gerçekten mükemmel.Kılıfı stand olarak kullanmak çok hoş özellikle video izlerken müthiş almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

Güle güle kullan, kazasız belasız eskit inşallah :oke:

• Beğen
Tepkiler: Heroata
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı olsun içindeki bebeğe iyi bak.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayvan üşüyebilir soğuk havalarda yorgan falan da al yanına.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık kurşun bile geçirmez isterseniz ak47 ile düelloyu şimdi deneyelim:D

• Beğen
Tepkiler: Heroata
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Olur ama kılıftan çıkarmak yok ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam Elini sıcak sudan soğuk suya sokmam.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
:d teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica: :sirit:

komando04

komando04

Üye
hayırlı uğurlu olsun kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bende bugün sipariş verdim senin açtığın konuyu gördükten sonra. Yarın yada oburgun elimde olur. En güzeli stand olarak kullanabilmek olacak. Cepten film izlemesini severim.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

esokmen

esokmen

Üye
Hayirli olsun

alical33

alical33

Üye
ama kapağını tek elle açabilmek pek mümkün değil sanırım kullanışlı değil diyenler vardı

serinaga

serinaga

Üye
İyi günlerde kullan arkadaşım, nereden aldın ? bir resim felan koysaydın, bir görseydik ...

FANTASTİK_42

Üye
selam arkadaşlar bugün kılıfı bende aldı telefonu sarması gayet güzel düşme anında zarar gelmesi nerde ise imkansız ama kapağı açmak marifet işi biraz bide gelen aramalarda kılıfın yüz kısmı sorun oluyor ama bende kılıfta alışınca düzelir gibi duruyor sonuç olarak kaliteli ve kılıfla ele çok yakısıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt