Babalar Gününde En çok İlginç Hediyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Babalar Gününde En çok İlginç Hediyeler
Tricks and Joke - Numara ve Şakalar



Birbirinden değişik şaka ürünleri çeşitleri


Birbirinden farklı Tricks and Joke ile sevdiklerinizi hem şaşırtıp hem de güldürebilirsiniz! Numara ve Şakalardaki 12 farklı şaka çeşidi sayesinde ofiste veya derste sıkıcı saatlerinize biraz hareket katmak artık çok kolay. Şaka Seti ile gülmek garanti!


OTOMATİK KART KARIŞTIRICI



Kart karıştırma hilelerine ve sıkıcı karıştırma sıralarına son


Her kağıt masasında muhakkak bir cin arkadaşınız vardır, kendi karıştırma sırası geldiğinde tüm jokerleri ya da asları kendine gelecek şekilde kartları karıştırır durur. Ya da en dürüst oyunda bile o sıkıcı kart karıştırma sırası size muhakkak gelir. Otomatik kart karıştırıcı ile artık tüm bu dertler son bulacak!


Yazılı Ödül Kupası



Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası


Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.


Magic Wine Bottle Holder - Sihirli Ahşap Şişe Desteği



Şişeleri havada asılı tutabilen sihirli destek


Bu zarif deri kaplamalı ahşap şişe tutucu denge prensibiyle tasarlanmış yapısı ile şişeleri havada tutuyormuş gibi gösterecek! Tek başına dengede duramayan ahşap desteğin içindeki boşluğa şarabınızı koyduğunuzda nasıl dengede durduğuna inanamaycaksınız! Neredeyse tüm şarap ve şampanya şişeleri uyumlu olan bu destek her ne kadar görenlerin aklını başından alsa da şişelerinizi güvenle tutacak.


Bullion Mouse - Altın Külçe Fare



Bir fare hiç bu kadar pahalı görünmemişti


Fareler içinde en pahalı görünümlü fare karşınızda! Altın külçesi görünümlü bu Bullion Mouse ile farenize dokunmaya kıyamayacaksınız. Sizi çok zengin ve özel hissettirecek bu Külçe Altın Fare ışıltısı ile tüm gözleri üzerine çekecek!


SİHİRLİ ASA



TV den pc ye kadar herşeyi yönetebilen sihirli asa


Harry Potter’ın bile asası bu kadar işlevli olamaz. TV nizden pc nize kadar herşeyi yönetebilen bu asa sizin öğrettiğiniz harekete göre farklı işler yapabiliyor. İster TV nizin sesini açın, ister kanalları değiştirin, isterseniz de odanızın ışıklarını açıp kapatın! Bu asa ile herşeyi kolaylıkla yapabileceksiniz.


Toasted Notes - Kızarmış Notlar



Kızarmış ekmek üstündeki tereyağları görünümündeki yapışkanlı notlarınız


Ofisiniz artık sıradanlık yüzünden çok sıkıcı bir yere mi dönüştü? Artık sıkıcı işiniz yüzünden iş yapmak hatta not yazmak bile istemiyor musunuz? Bu Kızarmış Notlar ile artık not yazmak için çıldıracak, her yeri notlarınızla donatacaksınız. Kızarmış Notlar, kızarmış ekmek üzerindeki tereyağları görüntüsü ile masanıza müthiş bir hava katacak, yapışkanlı not tarihinde yeni bir devrim yaratacak!


Ear Shaped Case for iPhone 4 - Kulak Iphone Kılıfı



Dev bir kulak şeklindeki müthiş iphone kılıfı


Görüp görebileceğiniz en ilginç iphone kılıfı karşınızda! Kulak iphone kılıfı ile her telefonla konuştuğunuzda dev kulağınızı tutuyor görünümüzle herkesi şok edin. Ear Shaped iphone Case hem iphone nuzu çiziklere karşı koruyacak hem de size en ilginç iphone kullanıcısı yapacak!


Book Safe - Kitap Kasa



Değerli eşyalarınız bu kitapla çok güvende olacak


Tüm değerli eşyalarınızı bu dahice tasarlanmış kitap şeklindeki kasa ile koruyun! Eşyalarınıza göz diken hırsızın en son bakacağı yer olan kitaplığınızda bir İngilizce sözlük gibi duran kitabın içinde değerli eşyalarınızın olduğunu hangi hırsız akıl edebilir ki? Anahtarı sayesinde sizden başka kimse değerli eşyalarınıza ulaşamayacak!


Wine For Your Life - Şişe Tutucu



Tasarımından gözlerinizi alamayacağınız müthiş şişe tutucu


Şaraplarınızı tasarımıyla hayranlık uyandıran bu harika şişe tutucu ile saklayın. Şarap şişesi kafalarına inmeden kaçmak isteyen çifte yardımcı olmak istiyorsanız şişeyi bir an önce bitirin...


Long Bread Wrist Rest - Baget Bilek Desteği



En ağız sulandırıcı ve en rahatlatıcı bilek desteği


Bütün gün bilgisayar başında olanlar er ya da geç dirsek ve bilek ağrılarından, parmak uyuşmalarından şikayet eder. Bu soruna taptaze bir çözüm getiriyoruz: Baget ekmek şeklinde yumuşacık bilek desteği!


Guinness World Records Paper Plane Set - Kağıt Uçak Rekor Seti



Yeni Guinness Rekorunu kırmaya hazır mısınız?


Kağıt Uçak Seti ile kendi uçağınızı kendiniz yapın, Guinness Rekorlarının bir parçası olan uçak uçurmada yeni rekoru siz kırın! Paper Plane Set ile Guinness Rekorlarından biri de sizinki olsun.


Sexy Mousepad - Seksi Mousepadler



Kendinden kabartılı poposu veya göğüsleri olan birbirinden seksi mousepadlar


Geçmek bilmeyen ofis saatlerinizi ve bilgisayar başındaki işlerinizi çekilir kılan çok esprili bir fikirle karşınızdayız: Sexy Mousepad! Bu mousepad lerin kendinden kabartılı olan göğüs veya popo kısımları bileğinizi koymanız için özel tasarlanmıştır. Seksi Mousepad ler sayesinde ofisin en çalışkanı siz olacaksınız!


Polaroid PoGo Instant Photo Printer



Gönder, Bas, Paylaş... Üstelik Kartuş yok! Mürekkep yok!


Cep telefonunuzdan ya da fotoğraf makinanızdan çektiğiniz binlerce fotoğrafın hiçbirini bastıramamaktan mı şikayetçisiniz? O kadar fotoğraf çektiğiniz halde hepsi dijital ortamda olduğu halde evinizin hiçbir yerinde çerçeve içinde durmuyor mu? Polaroid PoGo Printer ile artık fotoğraflarınızı basmak çok kolay!


Secret Keyring - Gizli Anahtarlık



Cüzdanınızı kaybetseniz de yedek paranız artık güvende


Cüzdanınızı kaybetmenin düşüncesi bile insanı strese sokmaya yeter ancak bu kötü durum gerçekleşirse artık eskisi kadar dert etmenize gerek yok. Aç kalmamanıza ve eve geri dönmenize yetecek kadar yedek para her zaman güvende olacak çünkü bu para kimsenin tahmin edemeyeceği kadar küçük ve özel anahtarlığınızda gizli olacak!


Paper Watch - Kağıt Saat



Kendi saatini nasıl istersen öyle dizayn et


Paper Watch yırtılmaya dayanıklı kağıt benzeri özel bir maddeden üretilmiş içinde dijital saati olan, istediğiniz renkte kalemle çizilip boyanan ve karalanan çok özel bir saat!


Powermonkey Discovery



Artık şarjınızın bitmesi sorunu tarih olacak


Powermonkey Discovery şarj sorununuzu tamamen çözmek için karşınızda! Powermonkey Discovery, yolculuklarda, tatillerde ya da ofis yoğunluğunda şarjınız bittiğinde hemen yardımınıza koşacak. Artık iphone, ipad, fotoğraf makinesi ya da herhangi başka marka cep telefonunuzun şarjının bitmesi sizi endişelendirmeyecek.


Dolar Mendil



Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil


Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.


Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy



Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin


Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!


ZAPLA!



Tüm TV lerle uyumlu TV kumandası


Tüm markalarla uyumlu ve anahtarlık boyutundaki bu minyatür kumanda ile evde, kafede, pub'da, gittiğiniz her yerde tüm TV'ler sizin kontrolünüzde!


Parrot AR. Drone



iphone, ipad ve ipod touch ile kontrol edilebilinen 4 pervaneli gerçek üstü helikopter


Parrot AR.Drone ile gerçekliğin ötesine geçeceksiniz. Parrot AR. Drone gerçekliği zenginleştirilmiş uçuş deneyimi ile aklınızı başınızdan alacak! Parrot AR.Drone ile sanal ayrıntılarla zenginleştirilen gerçeklikte benzersiz bir uçuş deneyimini sizi bekliyor!. Gerçek ve sanal dünyanın bir araya geldiği bu müthiş dünyada, türünün tek örneği 4 pervaneli helikopterin pilotu olmaya hazır mısınız?


Like Mugs - Beğen Kupa Bardakları



Beğen butonları artık kupalarda


Facebook un en çok kullanılan beğen butonları ile artık Like Mugs Beğen Kupa Bardakları ile karşınızda! Çay ya da kahve beğen butonlu bu harika tasarımlı kupalar ile hangisini daha çok beğendiğinizi ve sadakatinizi kupanız ile gösterebileceksiniz.


Talking Toilet Paper - Konuşan Tuvalet



Bu şahane konuşan tuvalet kağıdı ile herkese istediğinizi söyleyin!


Evinizde sürekli sifonu çekmeyi unutan, pis kullananlar mı var? Ya da evinizdekiler tüm kurallara uyuyor ama misafirleriniz mi uymuyor? O zaman tuvalete girdikleri her zaman onlara bir mesajınız olsun! Bu harika Konuşan Tuvalet aparatı ile sizden sonra banyoyu ve tuvaleti kullanacak olan herkese mesaj bırakabilirsiniz.


Shocking Liar - Şoklu Yalan Makinesi



Cezayı anında şok vererek kesen yalan makinesi


Gerçekler acıtır...Yalanlar daha çok acıtır. Shocking Liar, gerçekleri su yüzüne çıkarıyor. Üstelik gerektiğinde ufak çaplı bir elektro şokla cezayı anında kesiyor!


Dynomighty Wallets - İkon Cüzdanlar Seri 2



Sıradışı, dayanıklı cüzdanlar "2.seri"


Artık cüzdanlarınıza da biraz tarz vermenin vakit gelmedi mi? Dynomighty cüzdanlar, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen ve geri dönüşümlü cüzdanlardır, ama onları sıradışı yapan elbette tasarımları...


DRIINN



Cep telefonları sürünmesin!


Cep telefonu kullanan herkesin işine yarayacak basit ve fonksiyonel bir üründür. Ürün, cep telefonunuzun şarj aleti ile duvar prizi arasına takılarak kullanılır.Driinn, cep telefonunuz için güvenli bir ortam sağlamanın yanında şarj cihazınızın kablosu için de kullanışlı bir alan yaratır. Hızlı yaşam temposuna pratik çözüm! Hepsi bu kadar. Bırakın Driinn ve şarj cihazı duvarda kalsın.


Marvin s Magic Dynamic Coins - Marvin in Sihirli Paraları



Sihirle paraları yok edip bulmayı öğrenin!


Karşınızda Marvin’in Sihirli Paraları- Dynamic Coins! Marvin’in Sihirli Paraları ile bozuk paraları yok edip,hiç umulmadık bir kapağın altından çıkaracak; hatta bozuk paraların miktarını ve değerini bile değiştirebileceksiniz!


100 Dolar & Euro Notepad - Para Not Defteri



100 Dolar ve 100 Euro görünümlü esprili not defteri


Zenginliğinizi göstermenin en güzel yolu Para Not Defteri! Adeta gerçek 100 Dolar veya 100 Euro’nun arkasına not yazıyormuşçasına kullanabileceğiniz 100 Dolar & Euro Notepad ile herkesin gözü sizin üzerinizde olacak!


Lasso Rope Bottle Holder - Sihirli İp Şişe Tutacağı



Şişelerinizi havada tutan ip şeklindeki sihirli tutucu


Evet, gördüklerinize inanın! Bu şişe sihirli ip sayesinde havada duruyor. Lasso Rope Bottle Holder eski kovboy filmlerinden çıkıp gelmiş görüntüsü ile şişelerin boynuna geçerek onları havada tutuyor! Sihirli İp Şişe Tutucu yu evinizde görenler gözlerine inanamayacak!


Taraftar Megafonu



Bu megafon ile takımınızın 12. oyuncusu siz olacaksınız


Harika futbol taraftarı megafonuyla kalabalıkta sesinizi duyurun. Bu yüksek sesli taşınabilir megafonla takımınızı zafer için destekleyin. Bütün bu bağırış çağırış içinde sesiniz gitmeye başlarsa içindeki otomatik olarak yüklenmiş "ole ole" şarkısını kullanarak takımı daha da çok desteklemeye devam edebilirsiniz.


İçecek Şapkaları



Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için


Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.


Morph Coaster - Morph Bardak Altlığı



En masum bardak altlığı


Karşınızda Morph serimizin yeni üyesi Morph Bardak Altlığı… Çaresiz gözlerle size bakıyor çünkü sürekli üzerine bardağınızı, kupanızı koyuyorsunuz. Yine de her zaman o fedakarca masalarınızın, sehpalarınızın üzerini içecek lekelerinden korumaya devam edecek.


Tidy Kalemlik



Bölmeli-Mıknatıslı Kalemlik


Tidy kalemlik, Monkey Business’ın çok fonksiyonlu ürünlerinden biri... Tasarımı, Masaüstü Not Tahtası ve Buzdolabı Notluğu gibi Monkey Business ürünlerini tamamlayıcı nitelikte.


Touch Screen Stylus - Dokunmatik Ekran Kalemi



Tüm dokunmatik ekranları kullanmak bu kalem ile artık çok rahat


Siz de parmağınızın mesaj ya da email yazarken sürekli başka harflere basmasından fenalık geçirenlerden misiniz? Ya da o çok sevdiğiniz Angry Birds ya da Tiny Wings gibi oyunları oynarken sırf yanlış yere basmaktan kırabileceğiniz rekorları kıramıyor musunuz? Bu kalem tüm bu dertlere son verecek!


Wrongulator - Yalancı Hesap Makinesi



Şirket batıran hesap makinesi


Sürekli yanlış cevaplar veren bu Wrongulator Yalancı hesap makinesi batmayan şirket, sınıfta kalmayan öğrenci kalmayacak! Sınavda sinir etmek istediğiniz arkadaşlarınız ya da sizi işe boğan patronunuzu bu müthiş hesap makinası ile kıvrım kıvrım kıvrandıracaksınız.


Notable Moustaches - Meşhur Bıyık Seti



Dali, Chaplin ya da Einstein bıyıklarına sahip olmak istemez miydiniz?


Salvador Dali veya Einstein olmak artık sadece saniyelerinizi alacak! Tek yapmanız gereken komik mi komik Meşhur Bıyık setinden modunuza uygun olan bıyığı seçip takmak, geriye size sadece kahkahaların tadını çıkarmak kalacak.


Waterbuoy



Artık herşey su yüzüne çıkacak


Artık 1 Kg.ye kadar herşeyinizi gönül rahatlığıyla suya düşürebilirsiniz çünkü Waterbuoy adlı bu harika icad suya düşen eşyalarınızı içindeki suya düştüğünde anında şişen balon mekanizması ile suyun yüzeyine çıkaracak. Üstelik içindeki yanıp sönen özel led ile 24 saat boyunca 250 metreden onu farkedebileceksiniz.


Aqua Phone Case - Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı



Suyun altında telefonunuzu koruyan kılıf


Artık suyun altında telefonla fotoğraf veya video çekmek çok kolay! Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı-Aqua Phone Case sayesinde telefonunuzu suyun içindeyken de kullanabilir, kuma veya güneş yağına karşı koruyabilirsiniz. İphone ve Blackberry için uyumlu olan Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı ile yüzmek çok daha keyifli hale gelecek!


iPlunge - iPompa



Kim demiş pompalar sadece musluklarda kullanılır diye?


Musluk ve küvetlerin kurtarıcısı pompalar artık ellerinizi cep telefonlarından kurtarmak için geliyor! Video izlerken ya da müzik dinlerken artık cep telefonunuzu tutmanıza gerek yok, bu minyatür pompayı cep telefonunuzun arkasına vakumuyla yapıştırın, o sizin için tutsun!


Shocking Lighter - Şok Çakmak



Sizden çakmak isteyenleri şokla cezalandırın


Sizden sürekli çakmak isteyenlerden yoruldunuz mu? Ya da artık etrafınızda kimsenin sigara içmesini istemiyor musunuz? Artık bunlara kökten çözüm getirecek harika bir çakmağınız olacak! Çakmağın butonuna bastığınızda ateş yerine şok veren bu çakmak ile kimse sizden bir daha çakmak istemeye ya da yanınızda sigara içmeye cesaret edemeyecek! Ayrıca bu harika çakmak, sigarayı bırakmasını istediğiniz arkadaşlarınıza da sigarayı kesin olarak bıraktıracaktır!


iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı



Cüzdanlı kitap şeklinde iphone kılıfı


iBook Cüzdanlı iphone kılıfı ile tüm iphone kabı modellerini çöpe atmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünü aynı bir eski, deri ciltli, küçük bir el kitabı gibi olsa da o hem bir iphone kabı hem de görüp görebileceğiniz en pratik cüzdan! iBook cüzdan iphone kabı sayesinde cüzdanınız ve iphone nunuz birleşecek.


İKON CÜZDANLAR



En sıradışı ikon cüzdanlar


Klasik cüzdanlardan artık sıkılmadınız mı? En iyi deriden bile yapılsa hepsi neredeyse birbirinin aynısı gibi. Bu sıkıcı cüzdanları bir köşeye atmanın zamanı geldi çünkü artık İkon Cüzdanlar var! İkon Cüzdanlar suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen, geri dönüşümlü ve en önemlisi de harika tasarıma sahip cüzdanlardır.


Stress Chest - Stres Göğüsleri



Stres göğüsleri ile tüm stresinize göğüs gerin!


Tüm o demirden ya da plastikten stres topları canınıza tak ettiyse, artık stresinizi gideremiyorsa yumuşacık stres göğüsler imdadınıza yetişecek. Bu harika Stress Chest ler tüm stres ve sinirinizi anında yok edecek.


Notebook Mousepad - Not Kağıdı Mousepad



Not yazılabilen mousepad


Notebook Mousepad bugüne kadar kullandığınız mousepadler arasındaki en işlevlilerinden biri çünkü bu mousepadler aynı zamanda birer Not Kağıdı Mousepad! Bilgisayarda çalışırken üzerine notlar alabileceğiniz ve üzerinde mouse unuzu kolayca dolaştırabileceğiniz bu Notebook mousepad ile hayatınız çok kolaylaşacak.


DOLAR CÜZDAN



İçi boş da olsa zengin gösteren dolar tomarı şeklindeki cüzdan


Hayat zor, malum ekonomik kriz, işsizlik vs derken cüzdanı dolu tutmak da zor. Ancak cüzdanınız tamamen boş olduğu zaman bile dolar tomarı şeklindeki tasarımıyla sizi zengin hissettirecek Dolar Cüzdan artık sizlerle. Bu cüzdan ile parasız hissetmek imkansız.


Mini Shopping Trolley - Mini Alışveriş Arabası



Görüp görebileceğiniz en ilginç kalemlik


Bu kalemliği görüdüğünüzde çok şaşırcaksınız!Ta-taaaam! Bu alışveriş arabası adeta gerçeğinin tıpkısı! Onunla tüm kalem ve ofis malzemelerinizi koyup masanızı düzene sokabileceksiniz.


Sudoku Cube - Sudoku Küp



Beyin jimnastiği yaptıran sudoku küpü


Sudoku Cube ile gelmiş geçmiş en çok satan oyun seçilen Rübik Küpler'in sudoku versiyonunu oynamak ister misiniz? 9 rakamı sırasıyla yanyana getirmeye çalışırken Sudoku Küp ile hem çok eğlenip hem de beyin jimnastiği yapacaksınız.


VİDA MAGNETLER



Etrafı delmeden notlarınızı asmanın artık bir yolu var!


Yoksa siz de bizim gibi duvara bir vida takmak için tüm duvarı delip yine de amacına ulaşamayanlardan mısınız? Tüm duvarı delik teşik edip bir vidayı tutturamamak bazen utançların en büyüğü olabiliyor emin olun bu duyguyu çok iyi biliyoruz. Hele arkadaşlarınızın ya da eşinizin size acır gözlerle bakışları en çok koyan tarafı. Ama merak etmeyin sizin için artık delik delmeden tutturabileceğiniz vidalar var!


Şeşbeş Duvar Saati



<div>G&ouml;zleriyle saati g&ouml;steren şaşkın saatler</div>


<div>Duvarlarınızı s&uuml;slemeye aday en ilgi &ccedil;ekici, komik ve g&ouml;renleri hayran bırakacak aynı zamanda şoka sokacak Şeşbeş Duvar Saatleri sizlerle! G&ouml;zlerinden biriyle saati, diğeriyle dakikayı g&ouml;steren bu şaşı saatler ile saate bakmak artık &ccedil;ok keyifli olacak. Bırakın t&uuml;m o klasik saatleri, artık Şeşbeş saatler var!</div>


YANGIN KOVASI KÜLLÜĞÜ



Söndür ateşini!


Sigaranızla bir yerleri tutuşturmadan en iyisi söndürün. Zaten, sağlığa da zararlı. Bu küçük yangın söndürme kovası şeklindeki küllük, sigaranızı söndürmek istediğiniz anda yardımınıza yetişecek. Masanız için çok dikkat çekici ve esprili bir küllük olmasının yanı sıra dilerseniz duvara asabilmeniz için özel aparatıyla birlikte geliyor.
 
tempestshine

tempestshine

Üye
:zuhaha:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
8
Görüntüleme
3K
Cevap
3
Görüntüleme
3K
x-scarface
Cevap
3
Görüntüleme
671
1STayTRue35
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Cevap
4
Görüntüleme
1K
x-scarface


Üst Alt