cp 600 textra kılıfım bugün geldi:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar resim akşam atıcamkılıfa alıştım açmak kapatmak çok kolay artık ama ilk başta bende bocaladım
. Eğer isterseniz videoda çekebilirim taktik için yanişuan çok memnunuzm kılıftan

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar resim akşam atıcamkılıfa alıştım açmak kapatmak çok kolay artık ama ilk başta bende bocaladım
. Eğer isterseniz videoda çekebilirim taktik için yanişuan çok memnunuzm kılıftan

blackss

Üye
Turkcell den 59 tl ye aldım tek elle acmak kapamak cok zor ama benim gibi ekranı kırmayı basaran birine cok gerekli :))

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
ZzZz11

ZzZz11

Üye
merhaba, Kılıf ile alakalı resim atarsanız bilgi sahibi oluruz. Hayırlı olsun.

• Beğen

HalfEvil333

Üye
Sizin öneriniz üstüne sipariş verdim yarın geliyor umarım kullanışlıdır hemen eskimez bana pek dayanmıyolar da :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

• Beğen
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk sayfaya resimleri ekledim bakabilirsiniz artı olarak kılıfın yapımı çok hassas bütün kesimleri özenle yapılmış telefonu müthiş sarıyor ayrıca kabada değil

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Görünmüyor!!!

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
ben görebiliyorum ama

- - - Eklendi - - -

:hmmm

alical33

alical33

Üye
ben gördüm :D kılıf gerçekten kalitelide ama bana kalırsa telefonun gösterişini bitiriyor kılıf taktıktan sonra telefon ne renk o bile belli değil :D

__xXx__

__xXx__

Üye
güle güle kullan hayırlı olsun

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
ben gördüm :D kılıf gerçekten kalitelide ama bana kalırsa telefonun gösterişini bitiriyor kılıf taktıktan sonra telefon ne renk o bile belli değil :D
siyah gibi oldu ama bu halinide çok sevdim arkadaşım işim gereği telefonum risk altında mecburum takmaya eğer kullandığın yer sıkıntılı bir yer değilse sorun yok:oke:

alical33

alical33

Üye
chorome dan görebiliyorum ama başka tarayıcı denemedim. bu arada hayırlı olsun güle güle kullan

alical33

alical33

Üye

siyah gibi oldu ama bu halinide çok sevdim arkadaşım işim gereği telefonum risk altında mecburum takmaya eğer kullandığın yer sıkıntılı bir yer değilse sorun yok:oke:
bende ipg armor skin aldım telefonun akıbeti bi belli olsun ona göre takacam :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayret doğrusu telefondan görüyorum fakat pc'den göremiyorum :allalla: Neyse çok güzel çok şık duruyor güle güle kullan...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt