Uygulama odin yanlış yükleme yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scatman808

Üye
    Konu Sahibi
odin yanlış yükleme yardım edin
arkadaşlar root aradım bulamadım odin ile recovery buldum root diye onu yükledim olmadı bir daha yükledim we bir daha teli göremez oldum odin artık telefonumu görmüyor yardım edin lütfen hatta teli pc bile görmüyo artık galaxy s duos kullanıyorum 4.0.4 anroid işletim sistemim lütfen yardımedin

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar root aradım bulamadım odin ile recovery buldum root diye onu yükledim olmadı bir daha yükledim we bir daha teli göremez oldum odin artık telefonumu görmüyor yardım edin lütfen hatta teli pc bile görmüyo artık galaxy s duos kullanıyorum 4.0.4 anroid işletim sistemim lütfen yardımedin

Recovery mod a girebiliyor musun yada download mod a? Herhangi birine giriyorsa duzeltmen kolay. Yok girmiyor ise jtag yaptirman gerek. Telefonun brick olmus gibi görünüyor

scatman808

Üye
    Konu Sahibi
Download moda görebiliyorum ama orada binary download i 2 yes görüyor teli pc ye takınca pc de edin görmüyor ama bilgisayar kisminda 4 adet boş kart okuyucu takmış gibi görüyor

- - - Eklendi - - -

Recorvery moda nasıl giriliyor ne yapmam lazım şimdi

hakan_710

hakan_710

Üye
Download moda görebiliyorum ama orada binary download i 2 yes görüyor teli pc ye takınca pc de edin görmüyor ama bilgisayar kisminda 4 adet boş kart okuyucu takmış gibi görüyor

- - - Eklendi - - -

Recorvery moda nasıl giriliyor ne yapmam lazım şimdi

Ses acma + home + power tusu ile girmesi gerek. Girince recovery den wipe yap (verilerin gidecek) ayrica telefonu download modda taktığında 4 adet bos kart okuyucu çıkıyoaa sorun pcden olabilir yeniden başlatip yapmayı dene

scatman808

Üye
    Konu Sahibi
Ses açma home power tuşu ile şimdi de denedim telefon titreme yapıyor ama açılmıyor ses kapatma home power e basınca s3 te ki gibi karnına os system felan yazıyor download modunda giriyor sadece galaxy ace de root yaptım dediğiniz şekilde wise wipe de vardı onda ama bunda öyle bir menüye giriş yapamıyorum ses kapama ile de download .modunda var ayaklardan fabrika ayarlarını döndüm yine aynı

- - - Eklendi - - -

Kardeş bir daha denedim ses açma -ses kapatma - home - power 4 tuş ile girdim oradan wipe yaptım dediğin gibi sonra download moda girdim binark download hala 2 birde bu telin update ve unroot dosyalarını nerden bulacam rot yapınca bazı programlarla orayı sıfırlanması varmış onlar olur mu ?

hakan_710

hakan_710

Üye
Ses açma home power tuşu ile şimdi de denedim telefon titreme yapıyor ama açılmıyor ses kapatma home power e basınca s3 te ki gibi karnına os system felan yazıyor download modunda giriyor sadece galaxy ace de root yaptım dediğiniz şekilde wise wipe de vardı onda ama bunda öyle bir menüye giriş yapamıyorum ses kapama ile de download .modunda var ayaklardan fabrika ayarlarını döndüm yine aynı

- - - Eklendi - - -

Kardeş bir daha denedim ses açma -ses kapatma - home - power 4 tuş ile girdim oradan wipe yaptım dediğin gibi sonra download moda girdim binark download hala 2 birde bu telin update ve unroot dosyalarını nerden bulacam rot yapınca bazı programlarla orayı sıfırlanması varmış onlar olur mu ?

Binary download yazan yer kac kez custom rom yukledigini yada root yaptigini gosterir. Sifirlamasan da bi zararı yok. Unroot yapmak istiyosan wipeleri yapip sammobile dan modeline uygun bir stok rom indirip odin ile yüklersen root kalkmış olur.

scatman808

Üye
    Konu Sahibi
Bu costum rom u nerden bulurum uyumlu olduğunu nerden öğrenirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt