W8 Phone Almaya Değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
W8 Phone Almaya Değer mi?
Selamlar W8 phone çıkış yakalamasını beklerken biraz geriden geldği aşikar.. Nasipse yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum.. Daha hiç w8 kullanmadım özellikle tablet ve telefonda çok iyi bir gelişme yok gibi..Özellikle ios la kıyasla çok da ios önünde gibi durmuyor. geleceği ne olabilir w8 phone almakta şüpeliyim kullanıcıları + ve - yönlerini paylaşırsa çok sevinirim saygılar...

alical33

alical33

Üye
bence mutlaka almalısın menü geçişlerindeki hızı diğer yazılımlardan iyi ve gelen güncellemelerle dahada stabil olacak bi ios kadar uygulaması yok kabul ama bu hiçbirzaman olmayacağı anlamına gelmez şuana kadar wp satışları ciddi oranda arttı özellikle lumia modelleriyle uzun lafın kısası wp8 denemeye değer :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windowsRT tablet konusunda bugun bir haber paylaştim. Teknoloji haberleri bolumunde. Nvidia tegrazone uygulamasini yayinladi. Ayni oyun ve uygulamalar wp8'e de gelicek. Gelicek derken bu sure bir yil degil bir kac ay.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeni ve gelişmekte olan bir sistemi İOS gibi mağaza avantajı bulunan bir sistemle kıyaslamak çok saçma olur. Fakat Windowsphone mağazasının yükselişini de göz ardı etmek doğru değil. Sistem olarak eksikleri var ama stabilliği bu eksikleri unutturuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yaa hala bıkmadınız mı o cansız klasik arayüzden.
Yıllarca Symbianda kullandık o arayüzü, iOS aynı, Android aynı...
Biraz değişiklik düşünün artık!

Elbette WP'nin de artıları ve eksileri var.
Ancak gün geçtikçe kusursuzlaşacaktır.
Benim için gerçekten bambaşka bir deneyim oldu.
Özellikle canlı ve etkileşimli arayüzünü çok seviyorum.
Android ve Symbian'da yalnızca kilit ekranı ve sağa sola kaydırırken gördüğün efektleri canlılıktan sayıyorsan hiç sayma bence. Windows Phone'da simgeler bile kıpır kıpır seni selamlıyor. Canlılık nasıl olurmuş kullanırken görürsün.
Sistem resmen yaşayan organizma gibi :kıskıs:

Bir de WP8'i W8 ile kıyaslama bence.
Dünya telefonda/mobil sistemlerde dokunmatiğe geçeli çok oldu, bu yüzden WP8'i ve canlı arayüzünü çok rahat benimsedi.
Satış ve sistemin büyüme rakamları da bunu açıkça gösteriyor.

Windows 8 içinse aynı şeyi şu an için söyleyemeyiz.
Çünkü dünya "masaüstü bilgisayarda" Metro yada Modern arayüz gibi bir arayüzle yeni yeni karşılaşıyor.
Hala çoğu bilgisayarın fare ve klavye ile kullanıldığı düşünüldüğünde, masaüstü bilgisayarda ağırlıklı olarak dokunmatiğe dayalı geliştirilmiş bu arayüzün benimsenmesi zor ve zamana yayılan bir süreç olacaktır. (Hele ki klasik arayüze geçildiğinde dahi vazgeçilmez olan "başlat" menüsünü göremezken.)

Gascoine

Gascoine

Üye
Windows Phone 8 arayüzüne alışmak max 1 haftanı alır.. Canlı kutucuklarla kendi ekranını dizayn etmek gün geçtikçe sana keyif verecektir.. ve her geçen gün mağazası güncelleniyor yeni uygulamalar geliyor elbette eksikleri var fakat kısa süre içersinde tamamlanacağını düşünüyorum bu eksikliklerin.. Windows Phone 8 kullanıcılarının biraz sabırlı olması gerekiyor çünkü Windows gerçekten çok sağlam geliyor..

kurd-0

Üye
wp androidten daha iyi süper diyin ama lütfen şu kutucukları özelleştirmeden sayıp androidten iyi demeyin ya

ayrıca androidle devam et bence

dedereis123

dedereis123

Üye
bence mutlaka almalısın menü geçişlerindeki hızı diğer

çok doğru ve sen fark etmesende cidden çok hızlı i5 göre ekran yenileme hızı önceden bir konumda bahetmiştim 5 kat hızlı ve wpdan kaynaklı olarak 60fps altına düşmüyor sabit bir sisteme sahip

uMTOku

Üye
Androide uzak olda istanbulda isen gel karşılaştıralım da kullanan biri olarak söylüyorum iOS ve wp şaşma stabil şişme yapmaz asla kullaniciyi biktirmaz ama uygulamaları bekleyeceksin

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
wp8 gelişene kadar android bence.

dedereis123

dedereis123

Üye
ya ben ne kadar önersemde benim çok kafam karışıyor hani ilerde acaba oyunlarda kasar mı 1 yıl sonra 1.30 yıl sonra ondan korkuyorum kasarsa ne anlamı kaldıki ve ya ne kadar kaliteli oyunlar gelicek gameloftdan ses var mı bunları bir halletsem artık alıcamda :D

burakkk97

Üye
ya ben ne kadar önersemde benim çok kafam karışıyor hani ilerde acaba oyunlarda kasar mı 1 yıl sonra 1.30 yıl sonra ondan korkuyorum kasarsa ne anlamı kaldıki ve ya ne kadar kaliteli oyunlar gelicek gameloftdan ses var mı bunları bir halletsem artık alıcamda :D

abi sen de ;) teknoloji bu tabiki bi yilda neler neler olur :)

hakan.620

Üye
ben telefonlari bildim bileli oyle hiz gormedim

n000k

n000k

Üye
Selamlar W8 phone çıkış yakalamasını beklerken biraz geriden geldği aşikar.. Nasipse yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum.. Daha hiç w8 kullanmadım özellikle tablet ve telefonda çok iyi bir gelişme yok gibi..Özellikle ios la kıyasla çok da ios önünde gibi durmuyor. geleceği ne olabilir w8 phone almakta şüpeliyim kullanıcıları + ve - yönlerini paylaşırsa çok sevinirim saygılar...
neden şuan kalkıp iosla kıyaslıyorsunki?? ios kaç yıllık sistem WP8 daha yeni bir sistem.. evet daha önce WP8 kullanman imkansız zaten :D bir kere şuan için kıyaslamayı bırakarak düşün.. artı ios zengin malı.. WP orta halli ve fakir malı.. ama ios a kafa tutar.. sadece şuan için marketimiz fakir.. oda yeni bir sistem olduğumuz için.. hadi eyvallah..

gkcll

gkcll

Üye
ben telefonlari bildim bileli oyle hiz gormedim

katılıyorum hakan iş yerinde arkadaşım aldı 5 saat oynadım ben böyle hız görmedim abi bunu nasıl yapmış lar arkadaş diyor yıllardır bu telefon neredeymiş 4s den geçti ios tan hemen soğudum diyor

n000k

n000k

Üye
bak kardeşim ne kadar kurcalayıp acabaları kafana takıp beklersen.. teknolojiyi kullanmadan daha kaçırırsın.. acaba bu , acaba şu.. uzayıp gider.. sen en isi git one x al.. ben senin yorumlarını orda okuyunca bunu almaya karar vermiş sandım..

zorbaa

Üye
bende hayal kirikligi yaratti nokianin daha once ki telefonlarinda ki pratikligi ve sarj kapasitesini bulamadim ayrica navigasyonda bazen calismiyor sozde guncelleme ile duzeltilecek ihtiyacina gøre bi tlf almani tavsiye ederim yok bu yukseliste yok bu yukselmis olaylarina Girme

dedereis123

dedereis123

Üye
bak kardeşim ne kadar kurcalayıp acabaları kafana takıp beklersen.. teknolojiyi kullanmadan daha kaçırırsın.. acaba bu , acaba şu.. uzayıp gider.. sen en isi git one x al.. ben senin yorumlarını orda okuyunca bunu almaya karar vermiş sandım..

abi sen beni çözemezsin çunku dediğin gibi teknoloji kafa karıştıran birşey günümüzde l920 alıcam buyuk ihtimal ancak son değerlendirmeleride yapmak lazım diye düşündüm , şimdi böyle küsmeye değer mi be sırf senle aram iyi olsun diye alıcam :D

n000k

n000k

Üye
abi sen beni çözemezsin çunku dediğin gibi teknoloji kafa karıştıran birşey günümüzde l920 alıcam buyuk ihtimal ancak son değerlendirmeleride yapmak lazım diye düşündüm , şimdi böyle küsmeye değer mi be sırf senle aram iyi olsun diye alıcam :D
sakına haa :D birisi için alma kendin için al teli ama bu şekilde teknolojinin tadına bakamazsın.. uzaktan kediler gibi yalanırsın.. acaba ciğer mi yesem, tavuk eti mi ysem diye arada kalma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt