Galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarmak(nighty konu) :D

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi

ahmetalp1

Üye
yapmak icin gecidm simdi pc ye de bende nova launcer yüklü zaten onu kullanıyorum tekrar yüklememe gerek varmı ve gercekden fark varmı arkadaslar menü haric cünkü benim menü falan cok hızlı o konuda sıkıntım yok

- - - Eklendi - - -

bide smart ram ve nova nın proları var bi fark olmaz degilmi ?

- - - Eklendi - - -

hocam k.b ama ben hic bi farklılık goremedim ya oyunlarda ozellikle :/

kilicaslan17

Üye
antutu puanın kaç ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
:( kurdugum programların hepsini geri kaldırıyım bari bos yere agırlık yapmasın
arkadaşım tam kuramamıışsın gpudada yani oyun performansında aman aman şeyler beklemeyin eskiden bi oyundan çıkınca telefon kitleniyodu siz ramın rahatlamasına bakın ben gayet memnunum jb yani 4.1.2 5950lerde alıyor :D

- - - Eklendi - - -

hocam sizde benim gibi memnunsunuz heralde tam yapabildiyseniz dediklerimi :)

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaşım tam kuramamıışsın gpudada yani oyun performansında aman aman şeyler beklemeyin eskiden bi oyundan çıkınca telefon kitleniyodu siz ramın rahatlamasına bakın ben gayet memnunum jb yani 4.1.2 5950lerde alıyor :D

- - - Eklendi - - -

hocam sizde benim gibi memnunsunuz heralde tam yapabildiyseniz dediklerimi :)
Hocam ben daha yapmadim.rc3 ciksin ilk isim bunlari yapmak.rc2cok kotu.stabilite 0 diyebilirim.tarayici,youtube gibi seylerde duzgun calismiyor.
Bunun icin baska rom kurcam az sonra

- - - Eklendi - - -

Ali hocam su slimbean konusundaki soruma acil cevap verebilir misin?

spazmol

spazmol

Üye
Bende beta 4 yüklü denilenlerin hepsini yaptım minecraft oynarken aşırı kasmalar oldu anında format attım
İyiki yedek aldım yoksa gitmişti güzelim ev :D

kilicaslan17

Üye
1.8ghz
Yok normal.ben 7000i geceni gormedim zaten
Ben 2ghz 7800 gördüm.Ben 6050 puanı 1.2 ghz ile aldım.1.4 e aylardır hiç çıkarmıyorum.1.8 ghz için bence o puan az.Yazılımsal bazı sıkıntılar var gibi.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Bende beta 4 yüklü denilenlerin hepsini yaptım minecraft oynarken aşırı kasmalar oldu anında format attım
İyiki yedek aldım yoksa gitmişti güzelim ev :D
aynı şeyleri bende yapıyodum şu an rc 2 yüklü oyun resmen kasıyordu bunları yaptım kasma denen birşey kalmadı zaten işe yaramasa paylaşmazdım :D

spazmol

spazmol

Üye
aynı şeyleri bende yapıyodum şu an rc 2 yüklü oyun resmen kasıyordu bunları yaptım kasma denen birşey kalmadı zaten işe yaramasa paylaşmazdım :D

Bende şu an hiçbirşey yüklü değil hiç sıkıntımda yok :D
Ama genede eline sağlık verdiğin bilgi için umarım diğer arkadaşların işine yarar

Birde sen altın bulabildin mi :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben 2ghz 7800 gördüm.Ben 6050 puanı 1.2 ghz ile aldım.1.4 e aylardır hiç çıkarmıyorum.1.8 ghz için bence o puan az.Yazılımsal bazı sıkıntılar var gibi.

Bilmiyorum rc2nin kotulugunden sanirim

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar forumda yoon kernel konusu açtım yakın zamanda onaylanır castagnait ye göre daha iyi bence 377mb kullanılabilir ram alanı var ve linaro destekli.Birde castagnait 7.5 çıktı ali hocam güncellerseniz iyi olur.

Yoon kernelin özellikleri:
-Bigmem = 377mb kullanılabilir ram (hd video kayıt/oynatma sorunsuz)
-1.8ghz e kadar oc destekli.
-Linaro toolchain kullanılarak oluşturuldu.(3D performans artışı)
-Sio ve Zen io scheduler eklendi.
-Resim sıkıştırması iptal edildi.
-Governerlar eklendi(Lulzactive, Smartassv2, ondemandx, interactivex)
-Boot ekranı castagnaIT kernelinden alındı.

İndirebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Birde konu onaylanınca alternatif olarak yoon kernelide eklerseniz güzel olabilir.

kilicaslan17

Üye
Ram miktarı nasıl artıyor? Sanırım rami ekran kartından kısıyor.Doğru mu biliyorum?

Üst Alt