Ali58_58
Üye
Ekran parlaklıgını kısabilirsiniz derken?
ekran parlaklığını açmak her zaman gpuyu zorlar istediğiniz kerneli driveri kullanın ama kısarsanız gpuda artmayı hissedersinizEkran parlaklıgını kısabilirsiniz derken?
ekran parlaklığını açmak her zaman gpuyu zorlar istediğiniz kerneli driveri kullanın ama kısarsanız gpuda artmayı hissedersiniz6001 iyimi kotümü bilmiyorum amaantutu puanın kaç ?
6001 iyimi kotümü bilmiyorum ama
Kotu.ben sadece kernel ile 6700yaptim
kurdugum programların hepsini geri kaldırıyım bari bos yere agırlık yapmasınkurdugum programların hepsini geri kaldırıyım bari bos yere agırlık yapmasın
Kotu.ben sadece kernel ile 6700yaptim
Oc yokmu?
arkadaşım tam kuramamıışsın gpudada yani oyun performansında aman aman şeyler beklemeyin eskiden bi oyundan çıkınca telefon kitleniyodu siz ramın rahatlamasına bakın ben gayet memnunum jb yani 4.1.2 5950lerde alıyorkurdugum programların hepsini geri kaldırıyım bari bos yere agırlık yapmasın

hocam sizde benim gibi memnunsunuz heralde tam yapabildiyseniz dediklerimiTabi oc vardi.

Hocam ben daha yapmadim.rc3 ciksin ilk isim bunlari yapmak.rc2cok kotu.stabilite 0 diyebilirim.tarayici,youtube gibi seylerde duzgun calismiyor.arkadaşım tam kuramamıışsın gpudada yani oyun performansında aman aman şeyler beklemeyin eskiden bi oyundan çıkınca telefon kitleniyodu siz ramın rahatlamasına bakın ben gayet memnunum jb yani 4.1.2 5950lerde alıyor
- - - Eklendi - - -
hocam sizde benim gibi memnunsunuz heralde tam yapabildiyseniz dediklerimi![]()
Tabi oc vardi.
Ben oc siz,stok kernel ve cm9 r2 ile 6000 aldım.Oc ne kadar yaptin?6700 oc ve custom kernel için az gibi geldide.
Ben 2ghz 7800 gördüm.Ben 6050 puanı 1.2 ghz ile aldım.1.4 e aylardır hiç çıkarmıyorum.1.8 ghz için bence o puan az.Yazılımsal bazı sıkıntılar var gibi.1.8ghz
Yok normal.ben 7000i geceni gormedim zaten
aynı şeyleri bende yapıyodum şu an rc 2 yüklü oyun resmen kasıyordu bunları yaptım kasma denen birşey kalmadı zaten işe yaramasa paylaşmazdımBende beta 4 yüklü denilenlerin hepsini yaptım minecraft oynarken aşırı kasmalar oldu anında format attım
İyiki yedek aldım yoksa gitmişti güzelim ev![]()

aynı şeyleri bende yapıyodum şu an rc 2 yüklü oyun resmen kasıyordu bunları yaptım kasma denen birşey kalmadı zaten işe yaramasa paylaşmazdım![]()

Ben 2ghz 7800 gördüm.Ben 6050 puanı 1.2 ghz ile aldım.1.4 e aylardır hiç çıkarmıyorum.1.8 ghz için bence o puan az.Yazılımsal bazı sıkıntılar var gibi.