Galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarmak(nighty konu) :D

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi birebir uyguladım ve gerçekten çok farklı verim aldım. Agent Dash, Temple run brave gibi oyunları çok canlı renklerle ve harika performanslarla oynuyorum, rc2 şimdi hoşuma gitti işte :)
emeğinize sağlık teşekkürler :)
ne demek bir beğenenin olması güzel :)

halil7294

Üye
sayın Ali58_58 ve SADIK BİRCAN yaptıgınız herseyi denedim telefon inanılmaz hızlandı eskiden 5500lerde alırken şimsi ise bunu aldı ınanamadım

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
ben böyle sonuc alamadım yani biyerde yanlışlık mı yapıyorum anlamadım telefon kasmıyor hersey guzel de sonuc 5500 civarı zaten stok room da bu skoru alıyordum sizce bi hatam varmıdır.? bir öneriniz varmı bu konu ile ilgili

kubiilay

Üye
3)verdiğim eklentideki rar dosyasının içindeki dosyayı bu klasöre atın.telefonu tekrar başlatın.etkisini hemen göreceksiniz

dosya:
http://www.maxicep.com/attachments/142767d1352912906/

(not:oyunlardan daha iyi performans almak için ekran parlaklığını kısın :) )

Buradaki link calısmıyor.

kubiilay

Üye
cm9 sadıkbircan hocamızı açtığı ordan girin indirin

- - - Eklendi - - -

hatta gerek kalmadı benimm konuyada ekledim

Kardes hala yok ?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca kernel'i kurarken sadece sd karta girip yükledim. sonra fix edip kapattım. Yani wipe cace olaylarını flan hiç yapmadım . Yanlıs mı yaptım sorun yok gibi ama ? ?

halil7294

Üye
peki hocam telefona format atarsak bu verdiğiniz işlemleri yine yapmak zorundamıyız eger yapmasak telefon eski halinemi doner

burak.tolga

burak.tolga

Üye
hadi ya neyse 3x kernelde ne zaman gelicek vallaha gelsede butter experience i bizde yaşasak :yuru

nuric@n

Üye
hocam o işe yaramıyor şu an için kaldırcam onun için 3x kerneli lazım

abi ben diğer konudan indirdim init.d script i cwm ile kurayım dedim telefon açılmadı yoon kernel ekranından sonra neyse yedeklemişim iyi düzeltip cwm ile yüklemeyip içindeki int.d dosyasındakileri root explorer ile etc deki init.d dosyasının içine attım olmuş mudur acaba telefonda sorun yok gibi ama belirli bi farkta göremedim.

tgvx111

Üye
Bunları 2.3 kernelinde yapamiyor muyuz ?

Heroata

Heroata

Üye
Linki nrden bulcm?

boraozalp

Üye
kerneli kurdum yalnız reboot komutuyla tekrar çıkış yaptığımda bir kadın resmi ve yoon kernel yazısı çıkıyor ondan sonra da siyah bir ekran donup kalıyor yardımcı olmanızı acilen rica ediyorum

alprnx

alprnx

Üye
kernel haricinde diger bütün uygulamaları yaptım ancak kernel nasıl yükleniyor ? Adım adım anlatırsanız cok sevınırım...
Bide eski kernele dönmek için ne yapıcam ? odinle tekrar cm9 yüklesem eski kernele döner deilmi arkadaşlar ? yada yenı rom atmadan eskı kernele nasıl dönerim şimdiden teşekkürler...

mel1h45

mel1h45

Üye
Cm 9 u mini 2 ye kursam çalışırmı ??

beckhamrbz

Üye
link kırık ama

burak.tolga

burak.tolga

Üye
yok arkadaşım bu sadece galaxy wonder için sakın kurma brick edersin telefonu

Üst Alt