Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende hazirana doğru alcm inş ama arkadşların dedği kdr sorn çıkartıyomu harbidn ya birde yaza kadar 800-850 tl arası fiyata düşermi
Düşme ihtimali var. Ayrıca sorun çıkartma konusunda abartmasın o arkadaşlar. Gerçekten sorun çıkartmasını abartmışlar. Sorunlu bir model değil S3 Mini.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun OTG desteğini deneyen arkadaşlar var mı?

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ama kafana takılan bazı sorular var. Internette yapılan yorumlarda genellikle görüntüsü berbat deniliyor, pikselleri sayılıyor diye yorumlar var. Gerçekten öylemi. Birde benim için önemli olan gps ve wi-fi çekimi nasıl? Ben lg optimus black aldım wi-fi çekimi süper ama gps bağlantısı berbat tı hatta bağlanmıyordu bende bir hafta sorsa telefonu iade ettim. Şimdi yeni tel araştırıyorum. Dediğim gibi gps uydu bağlantısı iyi olan bir cihaz arıyorum. S3 mini bu konuda nasıl? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

gps denemedim ama piksel ve diger konuları cok abartmış bazi saflar ben kullanıyorum bir sıkıntı yok kotulemek istemis birileri

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
gps denemedim ama piksel ve diger konuları cok abartmış bazi saflar ben kullanıyorum bir sıkıntı yok kotulemek istemis birileri
Söylediklerin çok doğru. Sırf kötülemek için, telefonu kendi pis emellerine alet etmişler. Yazıklar olsun. Bilgisayarda bile 480x800 çözünürlük yeterken, bu değerler telefon için neden yetmesin?

Cr79696

Üye
Arkadaslar ben de s3 mini aldim ancak navigasyon uygulamasina girdigimde acilmayip beni google haritalara yonlendiriyo bilgi verebilecek olan var mi acaba?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben de s3 mini aldim ancak navigasyon uygulamasina girdigimde acilmayip beni google haritalara yonlendiriyo bilgi verebilecek olan var mi acaba?
Kendiniz ek programlar yükleyiniz. Sygic ve iGo gibi. En verimlisi iGo.

Cr79696

Üye
Neden calismiyor peki bilginiz var mi?

OKANGÜNAY

Üye
yeni galaxy s3 mini aldım.navigasyon programı yüklemek istiyorum.yardımcı olurmusunuz.

furuko1231

Üye
S2 yimi onerirsiniz yoksa s3 miniyimi ?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
S2 yimi onerirsiniz yoksa s3 miniyimi ?
S2 bilindiği üzere 2011 modelli bir ürün. Güncellemelerinin devam edeceği belli bile değil. S2'dense S3 Mini tercihimdir.

- - - Eklendi - - -

yeni galaxy s3 mini aldım.navigasyon programı yüklemek istiyorum.yardımcı olurmusunuz.
Forumda anlatımları ve kurulumları mevcut.

- - - Eklendi - - -

Neden calismiyor peki bilginiz var mi?
Üzgünüm ama bir bilgim yok :(

cousteau01

Üye
- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ama kafana takılan bazı sorular var. Internette yapılan yorumlarda genellikle görüntüsü berbat deniliyor, pikselleri sayılıyor diye yorumlar var. Gerçekten öylemi. Birde benim için önemli olan gps ve wi-fi çekimi nasıl? Ben lg optimus black aldım wi-fi çekimi süper ama gps bağlantısı berbat tı hatta bağlanmıyordu bende bir hafta sorsa telefonu iade ettim. Şimdi yeni tel araştırıyorum. Dediğim gibi gps uydu bağlantısı iyi olan bir cihaz arıyorum. S3 mini bu konuda nasıl? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
yok arkadaşım öyle piksel sayılmıyor. neden böyle bir haber çıkarıyorlar anlamış değilim. bence git telefonu incele, sende anlıcaksın ne demek istediğimi. bilende konuşuyor bilmeyende.iphone'cular kötülüyor nokia'cılar kötülüyor.samsung böyle satmaya devam ederse 3-5 sene içinde nokia kapanabilir.saygılar.​

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

yok arkadaşım öyle piksel sayılmıyor. neden böyle bir haber çıkarıyorlar anlamış değilim. bence git telefonu incele, sende anlıcaksın ne demek istediğimi. bilende konuşuyor bilmeyende.iphone'cular kötülüyor nokia'cılar kötülüyor.samsung böyle satmaya devam ederse 3-5 sene içinde nokia kapanabilir.saygılar.​

Şuan 2012 satışları itibariyle Nokia piyasadaki yerini Samsung'a bırakmış durumda :)

immortallord

immortallord

Üye
Telefonu alalı yaklaşık 10 gün falan oldu o piksel miksel olayı hikaye yok öyle bişey telefon gayet güzel ekranıda süper iphone 4s ede beş çeker bence

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi

cousteau01

Üye

- - - Eklendi - - -

Söylediklerin çok doğru. Sırf kötülemek için, telefonu kendi pis emellerine alet etmişler. Yazıklar olsun. Bilgisayarda bile 480x800 çözünürlük yeterken, bu değerler telefon için neden yetmesin?

%1000 katılıyorum.bir video ile milleti kandırmışlar.bu telefon çok satarsa sony xperia p satmaz.çaktınız mı?

- - - Eklendi - - -

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Telefon parasının hakkını veriyor boş boş konuşuyorlar benim en çok dokunmatik hoşuma gidiyor

leventünlü

Üye
s3 minide adobe flaşh player yok. Yüklenebilirmi

Üst Alt