alical33
Üye
rica ederim abi ne demek bugün gelecek benimki ama tel servisten gelince takarım artıkSağol kardeşim.

rica ederim abi ne demek bugün gelecek benimki ama tel servisten gelince takarım artıkSağol kardeşim.

Konunu gördüm Ali abi yazmış cevabı o yüzden ekstra bir şey eklemedim. Telefonun son durumu ne peki?rica ederim abi ne demek bugün gelecek benimki ama tel servisten gelince takarım artık![]()
bilmiyorum abi daha bu sabah verdim çorumdayım ben cihaz samsuna gidecek bugün servise ulaşır en geç yarın cevap verilir dedi bekliyorum şimdilik sadece yedek telefonda alamadım malesefKonunu gördüm Ali abi yazmış cevabı o yüzden ekstra bir şey eklemedim. Telefonun son durumu ne peki?
Yeni cihazda (1ay içeresinde) meydana gelen/oluşan bir sıkıntı durumunda, satıcı yada ilgili servisin yapmış olduğu kontrolün ardından cihazda arıza tespit edilmesi/raporlanması durumunda ayıplı mal olarak kabul edilir ve değişim istenebilir diye biliyorum.bilmiyorum abi daha bu sabah verdim çorumdayım ben cihaz samsuna gidecek bugün servise ulaşır en geç yarın cevap verilir dedi bekliyorum şimdilik sadece yedek telefonda alamadım malesef
- - - Eklendi - - -
şimdi 30 gün içinde servise gidince cihazın sökülmesi gerekirse değişmesi mi gerekiyor yani ?
değişimi istedim artık hayırlısı beklicez başka çare yok ıpg alıyormusun sende ?Yeni cihazda (1ay içeresinde) meydana gelen/oluşan bir sıkıntı durumunda, satıcı yada ilgili servisin yapmış olduğu kontrolün ardından cihazda arıza tespit edilmesi/raporlanması durumunda ayıplı mal olarak kabul edilir ve değişim istenebilir diye biliyorum.
Yeni cihazda (1ay içeresinde) meydana gelen/oluşan bir sıkıntı durumunda, satıcı yada ilgili servisin yapmış olduğu kontrolün ardından cihazda arıza tespit edilmesi/raporlanması durumunda ayıplı mal olarak kabul edilir ve değişim istenebilir diye biliyorum.

Aslında heveslendim ama şuan nokiashoptan aldığım sert rubber kapağı kullanıyorum. Şimdilik ihtiyaç duymuyorum kardeşim...değişimi istedim artık hayırlısı beklicez başka çare yok ıpg alıyormusun sende ?
Eyvallah abi...
dogru biliyorsun![]()
bendede kumlu sert kılıf varda kılıfsız kullanmak için aldım gelince takacam artık abiAslında heveslendim ama şuan nokiashoptan aldığım sert rubber kapağı kullanıyorum. Şimdilik ihtiyaç duymuyorum kardeşim...
- - - Eklendi - - -
Eyvallah abi...
ozaman inşallah sorun çıkmazda değişir inşallah değişim talebim onaylanırsa kırmızısını istiyecem
dogru biliyorsun![]()

Hayırlısı kardeşim, şimdiden güle güle kullan inşallah.bendede kumlu sert kılıf varda kılıfsız kullanmak için aldım gelince takacam artık abi
inşallah abiHayırlısı kardeşim, şimdiden güle güle kullan inşallah.
inşallah abi
şimdide nokiadan aradılar cihaza mekanik bi müdahele yapılması gerekirse değişim talebiniz onaylanır dendi değişecek gibi bakalım
İnşallah bu iyi haber ama kesin cevap servisten verilecek tabi...yani teknisyenin dilinde kararİnşallah bu iyi haber ama kesin cevap servisten verilecek tabi...

Ekran için mi söylüyorsun?Güneşe tutana kadar bende görmemiştim bir güneşe doğru tutun çizikler var
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Mat yüzey nasıl çizilmişArka tarafı ya
Sent from my Lumia 920 using Board Express