Vodafone 958 (Alcatel ot 990) Root Yapmak Dal İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 958 (Alcatel ot 990) Root Yapmak Dal İçeri
Evt arkadaslar biraz karısık gelebilir ama elimden geldigince duzgun anlatmaya calısacam

1.ClockworkMod Recovery ve Superuser.zip (superuser.zip sd karta atılacak ana dizine)indiriyoruz ve klasore cıkartıyoruz

Clockworkmod link:
Superuser link:

ÖNEMLİ:CLOCKWORKMOD ACINCA DOKUNMATIK CALISMIYOR SES ACMA KAPAMA TUSLARI YUKARI ASAGI GITMEK ICIN HOME TUSU SECMEK ICINDIR

2.indirdikten sonra teli kapatıp ses kısma + tel acma(power) tuslarına basıyoruz 5-8sn gibi beklıyoruz

3.tel acılmıcak ama dokunmatık tuslar yancak download moduna girdi tel

4.indirmiz dosyanın icinden install yazanı calıstırıyoruz cmd.exe cıkacak ve <waiting for device> yazısını gorunce teli usb ile pc ya baglıyoruz ve otomatık yukluyor

5.yukleme bıtınce usb kabloyu cıkarıp bataryayı cıkarıp 5-8sn beklıyoruz ve bataryayı takıyoruz

6.şimdi teli de acacaz

7.ses acma + power basıyoruz tel tıtredıkten sonra powerden parmamızı cekıp hemen home tusuna basıyoruz (ses acmadan elimizi cekmıyoz) android simgesi gidince tuslardan elimizi cekiyoruz mod acılıyor

8. install zip from sdcard secip choose zip from sdcard secip indirmis oldumus Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip dosyasını secıyoruz ve root ıslemı baslıyoz yukleme bıtınce reboot system now secıp telı yenden baslatıyoruz root ıslemı bıtmıs oluyor artık telımız rootlu

umarım yardımcı olmusumdur sormak ıstedınız bısı varsa takıldınız yer varsa sorn arkadaslar

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: andy_dufrain

andy_dufrain

Üye
evet merakla bekliyoruz

andy_dufrain

Üye
Teşekkür ederim kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Şimdi telefondan daha çok zevk alıyorum

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
+++

erdemacarak

Üye
eline saglık ben vodafone 958 kotu cıhaz degıl root yapmak ıstedım ama anlatılan 7. asamayı bır turlu gerceklestıremedım yardımcı olursanız sevınırım. 7. asamada anlatılan gıbı yapıorum fakat androıd sımgesı gelıp ellerımı tuslardan cekınce androıd sımgesının yanına bu defa da bır uyarı sımgesı eklenıyor ve oyle kalıyor 4. ıslemnı yanlıs yaptım sanıyorum tekrar bastan denıyorum gene olmuyor baska bı yontemı varsa anlatırmısınız.

hasanerhankasap

Üye
ben de beceremedim root yapma işini. eksik bir yerler var ama neresi çözemedim. resimli olarak anlatım olsa süper olacak

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
BUYRUN VİDEO BANA AİTTİR.

sofim

Üye
BUYRUN VİDEO BANA AİTTİR.

öncelikle uğraşların için teşekkür ederim sayende root ve room yükledim
Marina ROM
room çok hızlı fakat türkçe dil desteği yok telefonu türkçe yapabilmek için yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler

hasanerhankasap

Üye
ben de root lamayı başardım fakat rom yükleyemiyorum. recovery moda geçmeye çalışınca ünlem işaretli android amblmi geliyor. bunun sebebini de bulamadım. sizce neden böyle yapar. yardım edebilir misiniz?

sofim

Üye
ben de root lamayı başardım fakat rom yükleyemiyorum. recovery moda geçmeye çalışınca ünlem işaretli android amblmi geliyor. bunun sebebini de bulamadım. sizce neden böyle yapar. yardım edebilir misiniz?
2.indirdikten sonra teli kapatıp ses kısma + tel acma(power) tuslarına basıyoruz 5-8sn gibi beklıyoruz

4.indirmiz dosyanın icinden install yazanı calıstırıyoruz cmd.exe cıkacak ve <waiting for device> yazısını gorunce teli usb ile pc ya baglıyoruz ve otomatık yukluyor

5.yukleme bıtınce usb kabloyu cıkarıp bataryayı cıkarıp 5-8sn beklıyoruz ve bataryayı takıyoruz
bu işlemleri tekrar dan yap ama yapmadan önce googleden aratıp rom u hafıza kartına at mania rom yükledim kendinden rot lu fakat türkçe değil çok hızlı tavsiye ederim

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
isinize yaradi ise ne mutlu bana romlari turkce yapmayi bende bilmiyrm ama bn ics 4.0.4 rom u kullaniyrm youtube alcatel ot 990 4.0.4 ics rom yaz cikar

- - - Eklendi - - -

android surum acaba gercktn android 4.0.4 oluyomu oyle gosteriyo ama bn pk inanmadm

hasanerhankasap

Üye

bu işlemleri tekrar dan yap ama yapmadan önce googleden aratıp rom u hafıza kartına at mania rom yükledim kendinden rot lu fakat türkçe değil çok hızlı tavsiye ederim

teşekkür ederim. yükleme başarılı. Jellybean Inspired Gingerbread ROM yükledim. süper oldu.

akenad

akenad

Üye

install dosyası nerede
1. linkten indirdiğimiz dosya img uzantılı açılmıyor

sofim

Üye
isinize yaradi ise ne mutlu bana romlari turkce yapmayi bende bilmiyrm ama bn ics 4.0.4 rom u kullaniyrm youtube alcatel ot 990 4.0.4 ics rom yaz cikar

- - - Eklendi - - -

android surum acaba gercktn android 4.0.4 oluyomu oyle gosteriyo ama bn pk inanmadm
bende aynı room u bulup yüklemiştim tr dil de var hafıza sorunları filan kalmadı süper oldu telden zevk almaya başladım sayende teşekkürler

- - - Eklendi - - -

install dosyası nerede
1. linkten indirdiğimiz dosya img uzantılı açılmıyor
[h=3]Aşağıda belirtilmiş hatalardan biri oluştu[/h]

1. Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.
    Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz.

Sitemizde belli bir aktiflik sağladıktan sonra, link yazım izniniz açılacaktır. Bu sistemin amacı, reklam amaçlı siteye üye olanların önüne geçmektir.
    Anlayısınız için tesekur ederiz.size link verecektim ama olmadı dosya ismiyle googleden aratın bulursunuz

akenad

akenad

Üye
Bu telefona farklı rom kurduktan sonra eski orjinal roma nasıl dönebiliriz.

pirtcan

Üye
Verdiğiniz linklerdeki dosyaları indirdim fakat install diye bi dosya yok recovery clock word programında acılmıyor ne yapmalıyım.

akenad

akenad

Üye
verdiğiniz linklerdeki dosyaları indirdim fakat install diye bi dosya yok recovery clock word programında acılmıyor ne yapmalıyım.

berkayyas89

Üye
yaw kardes ben bu dosyaların ikisnide indirdim ama install dosyasını bulamadım bi yardım et

- - - Eklendi - - -

teli download modda acıyorum pvye takıom donanım bulundu dior yükle diyorum yüklenmedi die hata verio ne yapcam

doqtor55

Üye
ben ilk işlemi yapamıyorum.ses kısma+power tusuna basıyorum ama bir türlü tuş ışıklarını yakamadım.yani download moduna geçmedi telefon.yardımcı olabilirmisiniz.

andy_dufrain

Üye
Arkadaşlar elinde rom u olan paylaşsın lütfen:oke:

Üst Alt