Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temiz bir galaxy s3 arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan058
Üye
Konu Sahibi
temiz bir galaxy s3 arıyorum
merhabalar. istanbul anadolu yakasında elden teslim alacağım ve maksimum 1000 tl vereceğim bir samsung galaxy s3 arıyorum. cihaz kesinlikle yurt içi garantili olacak. ilgilenen arkadaşların mesaj ve tekliflerini bekliyorum. teşekkürler...
___kaptan___
Üye
Kısa sürede aradığınız cihazı bulmanız dileğiyle
hakan058
Üye
Konu Sahibi
kaptan teşekkür ederim. konularla olan alakanı ve takibini hayranlıkla izliyoruz. tekrar teşekkürler
Rica ederim, ilgi ve de takibinizden ötürü ben teşekkür ederim bu ilanlar bölümümüzde S3 satan arkadaşlarımız oldu ilanlar ve de diğer sayfalara göz atarsanız belki bulur ve de anlaşırsanız cihaza kavuşursunuz
- - - Eklendi - - -
Size zahmet olmasın diye ilk S3 ilanını belirtiyorum bir bakınız;
Rica ederim, alıcı ve de satıcıların acil ihtiyacı olduğunu düşünerekten bir an önce alıcı yahut satıcılarını bulup alışverişin sağlıklıca gerçekleşmesini sağlamaya çalışıyoruz
Rica ederim, alıcı ve de satıcıların acil ihtiyacı olduğunu düşünerekten bir an önce alıcı yahut satıcılarını bulup alışverişin sağlıklıca gerçekleşmesini sağlamaya çalışıyoruz
merhabalar. istanbul anadolu yakasında elden teslim alacağım ve maksimum 1000 tl vereceğim bir samsung galaxy s3 arıyorum. cihaz kesinlikle yurt içi garantili olacak. ilgilenen arkadaşların mesaj ve tekliflerini bekliyorum. teşekkürler...