temiz bir galaxy s3 arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan058

hakan058

Üye
    Konu Sahibi
temiz bir galaxy s3 arıyorum
merhabalar. istanbul anadolu yakasında elden teslim alacağım ve maksimum 1000 tl vereceğim bir samsung galaxy s3 arıyorum. cihaz kesinlikle yurt içi garantili olacak. ilgilenen arkadaşların mesaj ve tekliflerini bekliyorum. teşekkürler...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kısa sürede aradığınız cihazı bulmanız dileğiyle :tebessüm:

hakan058

hakan058

Üye
    Konu Sahibi
kaptan teşekkür ederim. konularla olan alakanı ve takibini hayranlıkla izliyoruz. tekrar teşekkürler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kaptan teşekkür ederim. konularla olan alakanı ve takibini hayranlıkla izliyoruz. tekrar teşekkürler

Rica ederim, ilgi ve de takibinizden ötürü ben teşekkür ederim :tebessüm: bu ilanlar bölümümüzde S3 satan arkadaşlarımız oldu ilanlar ve de diğer sayfalara göz atarsanız belki bulur ve de anlaşırsanız cihaza kavuşursunuz :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Size zahmet olmasın diye ilk S3 ilanını belirtiyorum bir bakınız;

LİNK: http://www.maxicep.com/cep-telefonu...tilik-veya-takaslikkk-739230.html#post5626402

- - - Eklendi - - -

Bu da 2.bir S3 satış ilanıdır :)

Link: http://www.maxicep.com/cep-telefonu...ili-s3-bol-eksesuarli-734018.html#post5586566

komando04

komando04

Üye
teşekkürler kaptan kardeşim gerçekten bu bölümde alıcı ve satıcılara çok büyük katkın oluyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
teşekkürler kaptan kardeşim gerçekten bu bölümde alıcı ve satıcılara çok büyük katkın oluyor

Rica ederim, alıcı ve de satıcıların acil ihtiyacı olduğunu düşünerekten bir an önce alıcı yahut satıcılarını bulup alışverişin sağlıklıca gerçekleşmesini sağlamaya çalışıyoruz :tebessüm:

komando04

komando04

Üye
Rica ederim, alıcı ve de satıcıların acil ihtiyacı olduğunu düşünerekten bir an önce alıcı yahut satıcılarını bulup alışverişin sağlıklıca gerçekleşmesini sağlamaya çalışıyoruz :tebessüm:

emeklerin için teşekkürler kardeşim

pejocuuu

Üye
güzel telefonmuş, hayırlı satışlar..

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
merhabalar. istanbul anadolu yakasında elden teslim alacağım ve maksimum 1000 tl vereceğim bir samsung galaxy s3 arıyorum. cihaz kesinlikle yurt içi garantili olacak. ilgilenen arkadaşların mesaj ve tekliflerini bekliyorum. teşekkürler...

arkadaşım eğer istersen sıfır yurtdışından gelme galaxy s3 1300 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt