Swf, Bildirim Işığı, Saat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Swf, Bildirim Işığı, Saat
Arkadaşlar tüm sorunlarını bir konuda toplamak istedim

1))Öncelikle bir swf dosyası yani flash dosyası nasıl sis dosyasına dönüştürülür? Amacım uygulamalar menüsünde gözükmesini sağlamak.

2))Telefonumu kilitledikten sonra yeşil ve kırmızı tuşları 5–6 saniye daha yanıyor. Formatsız ve flashsız çözümü var mı?

3)) Son olarak çok batarya değiştiren biriyim. Her batarya değiştirdiğimde bana Tarih ve Saat soruyor bunun otomatik olarak kontrol edilmesini sağlayamazmıyım?

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum :maxicep:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1– emin değilim ama belki siscontents ile ama sanmıyorum.

2– Örneğin opera ya da farklı bir tarayıcıdan internete girdin çıktın ekranı kilitledin ve operatörün bilgi mesajı belirdi ekranda bu ışıkları yakar ya da örneğin ekran kilitlidir intrrnete bağlanan bir widget kendini günceller örneğin sosyal hava durumu gibi o zamanda yanar mobil verin kapalı olsun kullanmadığında bak bakalım devam edecekmi.

3– Onu sanırım kafasına göre yapıyor çünkü son zamanlarda tel çok donuyordu çıkarmak zorunda kalıyordum bazen soruyordu bazen sormuyordu.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
1– emin değilim ama belki siscontents ile ama sanmıyorum.

2– Örneğin opera ya da farklı bir tarayıcıdan internete girdin çıktın ekranı kilitledin ve operatörün bilgi mesajı belirdi ekranda bu ışıkları yakar ya da örneğin ekran kilitlidir intrrnete bağlanan bir widget kendini günceller örneğin sosyal hava durumu gibi o zamanda yanar mobil verin kapalı olsun kullanmadığında bak bakalım devam edecekmi.

3– Onu sanırım kafasına göre yapıyor çünkü son zamanlarda tel çok donuyordu çıkarmak zorunda kalıyordum bazen soruyordu bazen sormuyordu.

@2)) teli kilitliyorum herşey siyah bir saniye sonra yeşil ve kırmızı yanıyor 5sn sonra sönüyor tüm internetlerim kapalıyken

burakkk97

Üye
store.ovi.com/content/235379 sunu indirip icindeki swf dosyasini degistirebilirsin :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

@2)) teli kilitliyorum herşey siyah bir saniye sonra yeşil ve kırmızı yanıyor 5sn sonra sönüyor tüm internetlerim kapalıyken

mesaj gönderdikten sonrada oluyor olabilir mesajı gönderdikten sonra ekranı kilitledinmi iletim raporunda yanar yine o yüzdende ılabilir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

mesaj gönderdikten sonrada oluyor olabilir mesajı gönderdikten sonra ekranı kilitledinmi iletim raporunda yanar yine o yüzdende ılabilir.

ben hiç mesajlaşmıyorumki hem dikkat çekici noktası bildirim ışığı değil yeşil ve kırmızı tuşların ışığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt