Nokia Harita Güncellmesi Ovi 'de .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
bana gelmiş ama iki seçenek vardı tümü ve turkey diyordu ikisi de 213,7 mb tı tümü seçeneğini seçtim wifi ile indiriyor şu an

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
nokianın en iyi yaptığı iş harita

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar birisi Allah rızası için güncellenmiş Cities klasörünü gönderebilir mi? ne yaptıysam bi türlü indiremedim. Telefondan denediğimde sunucuya bağlanamıyor diye hata veriyo, bilgisayardan ise nokia suite indirmeye başlamıyo. Yardım edin. DNS ayarları filan da yok bilgisayarda.

MaxipmaN

Üye
Arkadaşlar birisi Allah rızası için güncellenmiş Cities klasörünü gönderebilir mi? ne yaptıysam bi türlü indiremedim. Telefondan denediğimde sunucuya bağlanamıyor diye hata veriyo, bilgisayardan ise nokia suite indirmeye başlamıyo. Yardım edin. DNS ayarları filan da yok bilgisayarda.

harita uygulaması telefonunda yüklü değil mi yoksa suitede yükleme yapılamıyor

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
harita uygulaması telefonunda yüklü değil mi yoksa suitede yükleme yapılamıyor

Arkadaşım harita uygulaması telefonda yüklü. Zaten şimdiye kadar birçok kez kullandım cihazın navigasyon özelliğini. Menüden harita yükleyiciye girdiğim zaman yeni harita ekle butonuna tıklıyorum ve hemen Sunucuya Bağlanamıyor. Daha Sonra Tekrar Deneyin diye hata veriyor. Nokia Suite den türkiye haritasını indirmek istediğimde ise bekliyor,bekliyor ve indirmeye başlamıyor daha sonra aşağıdaki resimde verdiğim hata ortaya çıkıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Arkadaşım harita uygulaması telefonda yüklü. Zaten şimdiye kadar birçok kez kullandım cihazın navigasyon özelliğini. Menüden harita yükleyiciye girdiğim zaman yeni harita ekle butonuna tıklıyorum ve hemen Sunucuya Bağlanamıyor. Daha Sonra Tekrar Deneyin diye hata veriyor. Nokia Suite den türkiye haritasını indirmek istediğimde ise bekliyor,bekliyor ve indirmeye başlamıyor daha sonra aşağıdaki resimde verdiğim hata ortaya çıkıyor.

Merhaba. Bu konu hakkında konumda var yazılımsal destek bölümünde aynı sorun bendede var. Çözümü nedir bilmem ama şu an benim yaptığım hotspot proxy programını açıp aktif etmek ve suite ile istediğimi indirmek. Şu an bunu yaparak indirebilirsin.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Merhaba. Bu konu hakkında konumda var yazılımsal destek bölümünde aynı sorun bendede var. Çözümü nedir bilmem ama şu an benim yaptığım hotspot proxy programını açıp aktif etmek ve suite ile istediğimi indirmek. Şu an bunu yaparak indirebilirsin.

Arkadaşım Allah razı olsun senden. Hotspot programını yükledim bilgisayara. Artık indirebiliyorum haritaları.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

blackcemre

Üye
Benim telefon E7 Wifi ile indirdiğimde wifi bağlanıyor tekrar wifi işareti gidiyor ondan sonra yüklnemedi diyor?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
haritalardaki en güzel yeniliklerden biri :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

altayayhan

Üye
Arkadaşım Allah razı olsun senden. Hotspot programını yükledim bilgisayara. Artık indirebiliyorum haritaları.

Gerçekten yaa çok teşekkür ederim. ben de 2 günden beri uğraşıyordum hatta tele hard format soft format ne varsa attım en son flashlamayı düşünüyordum.. hotspot kuruluydu ama daha çok telden olabileceğini düşünmüştüm.. neyse şimdi indiriyor. tekrar teşekkürler

texasteam

Üye
v3.09 12wk09 b05
MW OpenGL MN
Map Version 0.2.47.103

achambo

achambo

Üye
sanki az da olsa detay yerler eklenmiş :)

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
nokia 808 liste indirılemıyor diyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
resimde gördüğün çarpı işaretinin sağında dişli işareti var. ona bas yer işaretleri'ni aktif et. belirli bölgelerdeki popüler inşalar görünür

brifing

Üye
hocam orda bende 4 tane seçenek war 3d,landmark,nightmode,transitlines,your photos üstte de 3 tane harita modu vaar sadece:S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ingilizce kullanıyorsan landmark'ı işaretle işlem tamamdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt