Evet,Nokia haritalar yaratıyornokianın en iyi yaptığı iş harita

Arkadaşlar birisi Allah rızası için güncellenmiş Cities klasörünü gönderebilir mi? ne yaptıysam bi türlü indiremedim. Telefondan denediğimde sunucuya bağlanamıyor diye hata veriyo, bilgisayardan ise nokia suite indirmeye başlamıyo. Yardım edin. DNS ayarları filan da yok bilgisayarda.
harita uygulaması telefonunda yüklü değil mi yoksa suitede yükleme yapılamıyor
Arkadaşım harita uygulaması telefonda yüklü. Zaten şimdiye kadar birçok kez kullandım cihazın navigasyon özelliğini. Menüden harita yükleyiciye girdiğim zaman yeni harita ekle butonuna tıklıyorum ve hemen Sunucuya Bağlanamıyor. Daha Sonra Tekrar Deneyin diye hata veriyor. Nokia Suite den türkiye haritasını indirmek istediğimde ise bekliyor,bekliyor ve indirmeye başlamıyor daha sonra aşağıdaki resimde verdiğim hata ortaya çıkıyor.
Merhaba. Bu konu hakkında konumda var yazılımsal destek bölümünde aynı sorun bendede var. Çözümü nedir bilmem ama şu an benim yaptığım hotspot proxy programını açıp aktif etmek ve suite ile istediğimi indirmek. Şu an bunu yaparak indirebilirsin.
Arkadaşım Allah razı olsun senden. Hotspot programını yükledim bilgisayara. Artık indirebiliyorum haritaları.
Arkadaşım Allah razı olsun senden. Hotspot programını yükledim bilgisayara. Artık indirebiliyorum haritaları.
hocam o renderları nası açıyoruzharitalardaki en güzel yeniliklerden biri