Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aykut kocaman istifa etti
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Aykut kocaman istifa etti
aykut kocaman istifa, aykut kocaman istifa etti, aykut kocaman istifa etti mi, aykut kocaman istifa 2012
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, görevini bıraktığını açıkladı.
DiaBLoS
Admin
Teşekkürler Karabük , teşekkürler Lua Lua ...
Gecenin en güzeli haberi gerçekten ...
Harbiden çok sevindim .
DiaBLoS
Admin
Fenerbahçe yönetim Kurulu Aykut Kocaman'ın istifasının kabul edilmeyeceğini açıkladı.
Ligtv ...
m542tf
Üye
yönetim kabul etmemiş istifayı
Kdr05
Üye
Aman Aykut hoca böyle iyiydi ya. Yapma gözünü seveyim.
zaferozkan
Üye
Sonunda alexin yerine o gitmeliydi
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
osicik
Üye
hadi bakalım aykut'ta gitti sırada böyük baş var...
boyabatlı
Üye
Bu iyi haber ama bence Türk antranör daha iyi gençlere destek oluyorlar
Strange
Üye
Çok şükür Allahım bir GS li olarak söylüyorum...
esokmen
Üye
Hayırlısı olsun be
alaStar
Üye
Keşke kalsaydı aykut ya iyidi aslında
arslansem
Üye
Bu tip teknik direktörler çok kolay harcanıyor.Şans verilmeli sabredilmeli 1 yıl 2 yıl 3 yıl
kimse kovmadıki hatta sahip çıkıldı alex gibi adam gönderildi istifası kabul edilmedi hatta fenerbahçeyi bu konuda takdir ediyorum mesela volkan demireli türk futboluna fenerbahçe kazandırmıştır ilk zamanlar yediği golleri hatırlayın ama galatasaraya bakın ufuğada aykuta da sahip çıkmıyor beşiktaşta öyle cenk mcgregordan iyi bence kötüysede ondan daha tecrübesiz bence destek verilse gelecek vaad ediyor ama nedense hep yabancı hayranlığımız var.
kimse kovmadıki hatta sahip çıkıldı alex gibi adam gönderildi istifası kabul edilmedi hatta fenerbahçeyi bu konuda takdir ediyorum mesela volkan demireli türk futboluna fenerbahçe kazandırmıştır ilk zamanlar yediği golleri hatırlayın ama galatasaraya bakın ufuğada aykuta da sahip çıkmıyor beşiktaşta öyle cenk mcgregordan iyi bence kötüysede ondan daha tecrübesiz bence destek verilse gelecek vaad ediyor ama nedense hep yabancı hayranlığımız var.
Kardeş türk futboluna en çok kayda değer avrupa görmüş oyuncuyu galatasaray kazandırmştır yeteneksiz adam yeteneksizdir 1 yıl hem ufuk hemde aykut kaleye geçti ikiside dikiş tutturamad demekki bu adamlar büyük takım kalecisi değil arkadaş