Aykut kocaman istifa etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aykut kocaman istifa etti
aykut kocaman istifa, aykut kocaman istifa etti, aykut kocaman istifa etti mi, aykut kocaman istifa 2012

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, görevini bıraktığını açıkladı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teşekkürler Karabük , teşekkürler Lua Lua ...
Gecenin en güzeli haberi gerçekten ...
Harbiden çok sevindim . :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe yönetim Kurulu Aykut Kocaman'ın istifasının kabul edilmeyeceğini açıkladı.

Ligtv ...

:(

m542tf

m542tf

Üye
yönetim kabul etmemiş istifayı

Kdr05

Kdr05

Üye
Aman Aykut hoca böyle iyiydi ya. Yapma gözünü seveyim. :ehe

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Sonunda alexin yerine o gitmeliydi
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

osicik

Üye
hadi bakalım aykut'ta gitti sırada böyük baş var...:ehe

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bu iyi haber ama bence Türk antranör daha iyi gençlere destek oluyorlar

Strange

Strange

Üye
Çok şükür Allahım bir GS li olarak söylüyorum...

esokmen

esokmen

Üye
Hayırlısı olsun be

alaStar

alaStar

Üye
Keşke kalsaydı aykut ya iyidi aslında :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bu tip teknik direktörler çok kolay harcanıyor.Şans verilmeli sabredilmeli 1 yıl 2 yıl 3 yıl

hidayet02

hidayet02

Üye
Kulüpler Bakidir İnsanlar Gelip Geçici...

balcolu

balcolu

Üye
Hayırlısı olsun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu tip teknik direktörler çok kolay harcanıyor.Şans verilmeli sabredilmeli 1 yıl 2 yıl 3 yıl

kimse kovmadıki hatta sahip çıkıldı alex gibi adam gönderildi istifası kabul edilmedi hatta fenerbahçeyi bu konuda takdir ediyorum mesela volkan demireli türk futboluna fenerbahçe kazandırmıştır ilk zamanlar yediği golleri hatırlayın ama galatasaraya bakın ufuğada aykuta da sahip çıkmıyor beşiktaşta öyle cenk mcgregordan iyi bence kötüysede ondan daha tecrübesiz bence destek verilse gelecek vaad ediyor ama nedense hep yabancı hayranlığımız var.

alaStar

alaStar

Üye

kimse kovmadıki hatta sahip çıkıldı alex gibi adam gönderildi istifası kabul edilmedi hatta fenerbahçeyi bu konuda takdir ediyorum mesela volkan demireli türk futboluna fenerbahçe kazandırmıştır ilk zamanlar yediği golleri hatırlayın ama galatasaraya bakın ufuğada aykuta da sahip çıkmıyor beşiktaşta öyle cenk mcgregordan iyi bence kötüysede ondan daha tecrübesiz bence destek verilse gelecek vaad ediyor ama nedense hep yabancı hayranlığımız var.

Kardeş türk futboluna en çok kayda değer avrupa görmüş oyuncuyu galatasaray kazandırmştır yeteneksiz adam yeteneksizdir 1 yıl hem ufuk hemde aykut kaleye geçti ikiside dikiş tutturamad demekki bu adamlar büyük takım kalecisi değil arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt