erdi_s
Üye
Onu biliyorum, onun dışında yapılabilecek ayarlamalar nelerdir?
Onu bilemicem dostum
Onu biliyorum, onun dışında yapılabilecek ayarlamalar nelerdir?
barisener google a Flash player 11.1 apk yaz arat cıkar zaten. indir kur mutlaka calısması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Flash player kendim kullanıyorum sorun yok.Sadece indirin ve yükleyin.
Bu rom ile kullanıyorum.Dosya adında flash player ics yazıyor zatenhocam orjinal romda mı kullanıyorsun ics romunda mı?
Arkadaşlar az önce galaxy wonderdan galaxy s3 mini çakıl mavisi rengine merhaba dedim
Şimdiye kadar tüm yardımlarınız için sizlere teşekkürü borç bilirim.Kolay gelsin![]()
hayirli olsun gule gule kullan Kardesim hakkini helal ethayirli olsun gule gule kullan
![]()
Ne demek helal olsun tabiki
Ama söylemeden edemeyeceğim bu cihaz manyak bişeyy 
Bu rom ile kullanıyorum.Dosya adında flash player ics yazıyor zaten
Yedeklemeyi atlayabilirsiniz.Yükleme için önemli değil.Sorunun sebebi yeterli hafıza olmaması.Hafızada yer açın yada backup to external sd ile yedeklemeyi sdcard yerine hafıza kartına yapın.
Jb için kamwra cözüldü 4 gün önce tabi yakında bunun içinde cozulur helal olsun arcoya 3x kernelinide cozdu
aynen sadık hocam haklısınız kaç gündür pc bozuk eriniyodum yapmaya bugün yaptım neyse telefondan baktım ama fix camerayı görünce hemen belitrmek istedim neyse ama baya iyi bir gelişme oldu yani 3x kerneli ile gelcek romlara az kaldı belki 15 gün belki 1 aya gelir heralde ama herşey çalışabilir ama 1 ay gibi bir süre zarfında pek stabilliğini gösteremez ama sağlık olsun eğer arco kamera ve diğer olayları çözerse cm 10.1'i çıkartırHocam yanlışınız var cm10 alpha4 çıkmadı yada kamera sorunu çözülmedi daha.Sadece kamera için derleme hatası giderildi.Hala kamera için doğru hal dosyası yazılamadı.Bir gelişme var evet ama kamera daha çalışmıyor ne yazıkki.
inşallah hopörlönüz patlamamıştır ama patlamış gibi gözüyo hopörleyü zorlamışsınız yani yazılımla düzeltemezsiniz bu olayı istediğin şeyi yükeyin ama beats audi yada xloud engine ile bi nebzede olsa cızırtının önene geçebilirsinizArkadaslar orjinal romda sesde sıkıtı yoktu. Cm9 u bir aydir kullaniyorum 2-3 kere silip tekrar yukledim. Su anda rc2 yuklu, ama su sesteki cızırtı bir gecmedi. Genelde ses sondayken geliyor, kulagımı tırmalıyor. Bu sorunu yasayan baska arkadas var mı acaba cm9 da?
arkadşalar şuan rc2 'de ne tür bi eksiklik var? görüntülü konuşma yok okey.
en son cm4 beta yı kullanıdyodm rc1 sıkıntılı diye duydum rc2 gelmiş hala eksiklik var mı ona göre bugün tekrar kurmayı düşünüyorum.. ve birde üstte yüklenirken sorun olduğunu okuduğum ne tür bi yükleme yolu izlemeliyim?
uykudayken wifi kopma sorunu düzeltildi adına rc2 çıkıyo artık daha ne kadar eksik var siz düşünün