Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

barisener

Üye
barisener google a Flash player 11.1 apk yaz arat cıkar zaten. indir kur mutlaka calısması lazım

hocam orjinal roma döndüm sonuç yine aynı.4 tane falan denedim 11.1 ve 10.3 ama olmadı.Telefona rom ve root atmadan önce çalışıyordu flash uygulamalar bu romu atıp tekrar orjinal roma döndüm hiç bir şekilde çalışmıyor. Arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri var mı?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Flash player kendim kullanıyorum sorun yok.Sadece indirin ve yükleyin.

barisener

Üye

- - - Eklendi - - -

Flash player kendim kullanıyorum sorun yok.Sadece indirin ve yükleyin.

hocam orjinal romda mı kullanıyorsun ics romunda mı?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Arkadaşlar az önce galaxy wonderdan galaxy s3 mini çakıl mavisi rengine merhaba dedim :)
Şimdiye kadar tüm yardımlarınız için sizlere teşekkürü borç bilirim.Kolay gelsin :)

unmark

Üye
"Flash Player for Android 2.x and 3.x archives" altındaki son çıkan vers. deneyebilirsin.

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaşlar az önce galaxy wonderdan galaxy s3 mini çakıl mavisi rengine merhaba dedim :)
Şimdiye kadar tüm yardımlarınız için sizlere teşekkürü borç bilirim.Kolay gelsin :)

Kardesim hakkini helal et :D hayirli olsun gule gule kullan ;)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Kardesim hakkini helal et :D hayirli olsun gule gule kullan ;)

Sağol kardeşim cevap verdiğin için :) Ne demek helal olsun tabiki :) Ama söylemeden edemeyeceğim bu cihaz manyak bişeyy :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
m.talha

m.talha

Üye
Bu rom ile kullanıyorum.Dosya adında flash player ics yazıyor zaten

hocam ben orginal rom kullanıyorum.

dediklerinizi sırasıyla uyguluyorum cwm yide hallettim
ancak sistem yedekleme kısmında geliyorum
backup dedikten sonra birşeyler yüklüyor sonra
"Error!while making image of/data"
diye bir hata alıyorum
ben,sd ile hafıza kartının yerini daha önceden değişirmişim.acaba ondan mı oluyor
bide bu sistem yedeklemede neler yedekleniyor?
bunları söyler misiniz size zahmet...
çünkü bana göre önemsiz bir olay varsa direkt bu yedekleme olayını atlayıp rom kısmına geceyim...

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yedeklemeyi atlayabilirsiniz.Yükleme için önemli değil.Sorunun sebebi yeterli hafıza olmaması.Hafızada yer açın yada backup to external sd ile yedeklemeyi sdcard yerine hafıza kartına yapın.

m.talha

m.talha

Üye
Yedeklemeyi atlayabilirsiniz.Yükleme için önemli değil.Sorunun sebebi yeterli hafıza olmaması.Hafızada yer açın yada backup to external sd ile yedeklemeyi sdcard yerine hafıza kartına yapın.

ilginiz için teşekürler hemen deniyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Jb için kamwra cözüldü 4 gün önce tabi yakında bunun içinde cozulur helal olsun arcoya 3x kernelinide cozdu

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yeni yıla süpriz olur inşallah hala bekliyoruz :)

knight97

knight97

Üye
Arkadaslar orjinal romda sesde sıkıtı yoktu. Cm9 u bir aydir kullaniyorum 2-3 kere silip tekrar yukledim. Su anda rc2 yuklu, ama su sesteki cızırtı bir gecmedi. Genelde ses sondayken geliyor, kulagımı tırmalıyor. Bu sorunu yasayan baska arkadas var mı acaba cm9 da?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Jb için kamwra cözüldü 4 gün önce tabi yakında bunun içinde cozulur helal olsun arcoya 3x kernelinide cozdu

Hocam yanlışınız var cm10 alpha4 çıkmadı yada kamera sorunu çözülmedi daha.Sadece kamera için derleme hatası giderildi.Hala kamera için doğru hal dosyası yazılamadı.Bir gelişme var evet ama kamera daha çalışmıyor ne yazıkki.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Hocam yanlışınız var cm10 alpha4 çıkmadı yada kamera sorunu çözülmedi daha.Sadece kamera için derleme hatası giderildi.Hala kamera için doğru hal dosyası yazılamadı.Bir gelişme var evet ama kamera daha çalışmıyor ne yazıkki.
aynen sadık hocam haklısınız kaç gündür pc bozuk eriniyodum yapmaya bugün yaptım neyse telefondan baktım ama fix camerayı görünce hemen belitrmek istedim neyse ama baya iyi bir gelişme oldu yani 3x kerneli ile gelcek romlara az kaldı belki 15 gün belki 1 aya gelir heralde ama herşey çalışabilir ama 1 ay gibi bir süre zarfında pek stabilliğini gösteremez ama sağlık olsun eğer arco kamera ve diğer olayları çözerse cm 10.1'i çıkartır

- - - Eklendi - - -

yeni yılda kernel bekleyen arkadaşlar umutlanın belki düşük bi ihtimalde olsa arco kamerayı çalıştırırsa eminim yeni bir sürüm paylaşır ama dediğim gibi fazla umutlanmayın biraz zor umudunuz kırılmasın ama olmaz da diyemiyorum tabi

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar orjinal romda sesde sıkıtı yoktu. Cm9 u bir aydir kullaniyorum 2-3 kere silip tekrar yukledim. Su anda rc2 yuklu, ama su sesteki cızırtı bir gecmedi. Genelde ses sondayken geliyor, kulagımı tırmalıyor. Bu sorunu yasayan baska arkadas var mı acaba cm9 da?
inşallah hopörlönüz patlamamıştır ama patlamış gibi gözüyo hopörleyü zorlamışsınız yani yazılımla düzeltemezsiniz bu olayı istediğin şeyi yükeyin ama beats audi yada xloud engine ile bi nebzede olsa cızırtının önene geçebilirsiniz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadşalar şuan rc2 'de ne tür bi eksiklik var? görüntülü konuşma yok okey.
en son cm4 beta yı kullanıdyodm rc1 sıkıntılı diye duydum rc2 gelmiş hala eksiklik var mı ona göre bugün tekrar kurmayı düşünüyorum.. ve birde üstte yüklenirken sorun olduğunu okuduğum ne tür bi yükleme yolu izlemeliyim?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadşalar şuan rc2 'de ne tür bi eksiklik var? görüntülü konuşma yok okey.
en son cm4 beta yı kullanıdyodm rc1 sıkıntılı diye duydum rc2 gelmiş hala eksiklik var mı ona göre bugün tekrar kurmayı düşünüyorum.. ve birde üstte yüklenirken sorun olduğunu okuduğum ne tür bi yükleme yolu izlemeliyim?
:D uykudayken wifi kopma sorunu düzeltildi adına rc2 çıkıyo artık daha ne kadar eksik var siz düşünün :D

Üst Alt