lumia 920 sıfırlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 sıfırlama
slm lumia 920 yi hakkında bölümünde telefonu sıfırla var oradan sıfırlarsam neleri siler bilgisi olan varmı birde ilk aldıgım da 26 gb hafıza vardı şimdi 21 kaldı programlar bu kadar yer kaplarmı ki yükleyip sildigim programların ve oyunların kalıntıları gitmiyormu acaba ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sıfırlama yaptığında telefonda hiç bir şey kalmaz, ilk aldığın/kullanmaya başladığın gün ki gibi olur cihaz. Yüklediğin programlar neler ki, ayrıca öyle yüksek boyutlu pek oyun yada uygulama yok. Şuradan bi kontrol et Ayarlar/Telefon depolama/Telefon = Müzik+Videolar - Resimler - Uygulamalar - Diğer - Sistem - Boş Alan ? mb.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
EKRAN RESMİ aldım ama buraya ekleyemedim :( nasıl olıyo ekleme

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
malesef ie10 tarayicisinin upload destegi olmadigi icin resimleri upload sitelerine yukleyemezsin. Skydrive'a yukleyip oradan resmin paylaşim linkini ekleyebilirsin.
Marketten yukleme yaparak 5gb alani biraz zor doldurursun. Telefonla video cektiysen onlar cok yer kaplar. 30 dakikalik bir video kaydi 2gb civarinda olur.

remzi33

remzi33

Üye
geçenlerde paylaşmıştım bir konuda. video odaklanamama sorunu var diye. o videonun süresi 13 dk 2sn. videonun yarıya yakını karanlıkta flashla yarısı normal oda ışığı florasan ışığında çekildi ve boyutu 1,4 gb

papakudioflu

papakudioflu

Admin
geçenlerde paylaşmıştım bir konuda. video odaklanamama sorunu var diye. o videonun süresi 13 dk 2sn. videonun yarıya yakını karanlıkta flashla yarısı normal oda ışığı florasan ışığında çekildi ve boyutu 1,4 gb

iyi tahmin etmişim :ehe

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Anladım

pirenuri

pirenuri

Üye
Telefonu aıfırlarsam ekran +dokunma gibi güncelleme alabilirmiyim

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
EVET FOTO UZUN İŞ YAZAYIM SİZE MÜZİK+VİDEO 2,77 GB (iki avi film ve 50 müzük var).RESİMLER 40 MB (15 foto falan cektim).sorun bundan sonrakilerde UYGULAMALAR 443 MB (10 UYGULAMA BİLE YOK )DİGER 2,21 GB .SİSTEM 1,84GB UYGULAMA VE DİGER NEDEN OYLE ANLAMADIM ?

TLF Yİ YENİ ALINCA YÜKLE KALDIRI COK YAPARSIN YA EN UYGUN UYGULAMA VE OYUNLARI BULANA KADAR :) ACABA ŞİMDİ SIFIRLASAM ZARARI OLURMU DİYOM ....

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefonu sıfırlamanın bir zararı yok ama hafızan da normal seviyede. Mesela uygulamalar 440mb gözüküyor sadece Nokia maps haritası 210mb. Bir de ses dosyasını indirdiysen ki indirmişsindir 25mb civarı da o var. Geriye kalanı da uygulamaların kaplaması normaldir.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sıfırlamanın bir zararı yok ama hafızan da normal seviyede. Mesela uygulamalar 440mb gözüküyor sadece Nokia maps haritası 210mb. Bir de ses dosyasını indirdiysen ki indirmişsindir 25mb civarı da o var. Geriye kalanı da uygulamaların kaplaması normaldir.

anladım diğer dediği ne oluyor peki 2.2cb

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım tsk ederim yani silinen uygulamanın birseyi kalmıyor tlf de.müzik video ları pc ye alayım sıfırlayayım bi kolay gelsin arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt