alaStar
Üye
eklendi kardeşimvalla kardeş bu sürümü yüklersen cwm muhteşem olur. çok dua ederim ha![]()

eklendi kardeşimvalla kardeş bu sürümü yüklersen cwm muhteşem olur. çok dua ederim ha![]()

eklendi kardeşim![]()
Eve v30b nin root lusu bide marvel kerneli var oyunlarda daha iyi bir performansa sahipbunda hiçbir sıkıntı yok değilmi? sadece v30b fracenın rootlanmış hali değil mi?
çok teşekkür ederim ama bunu nasıl yükleyecez smart toolsla olmuyor bu heralde onun hakkındada bilgi versen çok iyi olur...
Eve v30b nin root lusu bide marvel kerneli var oyunlarda daha iyi bir performansa sahip
çok teşekkür ederim ama bunu nasıl yükleyecez smart toolsla olmuyor bu heralde onun hakkındada bilgi versen çok iyi olur...
Kardes hangısı rootlu bı lınk yazarmısın anlamadım ben 1. sayfadakılerdemı rootlu var ?
Eve v30b nin root lusu bide marvel kerneli var oyunlarda daha iyi bir performansa sahip

Kardes hangısı rootlu bı lınk yazarmısın anlamadım ben 1. sayfadakılerdemı rootlu var ?
- - - Eklendi - - -
Gozumden kacmıs ya kusura bakma aksam aksam gorememısım![]()
teşekkürler

Kardeş fabrika ayarlarına dönmeyi dene böyle bir bug yok
İlk yüklediğimde fabrika ayarlarına almıştım kardeş,yükleyeli 2 gün oldu bugün yine yaptı aynı şeyi :S
kardeşim ellerine sağlıkta başka link yokmu yarıda kalıyo indirme.