*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

tuncay_65

Üye

Eve v30b nin root lusu bide marvel kerneli var oyunlarda daha iyi bir performansa sahip
çok teşekkür ederim ama bunu nasıl yükleyecez smart toolsla olmuyor bu heralde onun hakkındada bilgi versen çok iyi olur...

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim ama bunu nasıl yükleyecez smart toolsla olmuyor bu heralde onun hakkındada bilgi versen çok iyi olur...

Kardeş imzamdaki cyanogenmod konusununa gir burdan indirdiğin dosyayla orada anlatılanları yap kardeş

• Beğen
Tepkiler: tuncay_65

tuncay_65

Üye
süpersinsin ya teşekkürler...:oke:

optiq

Üye

Eve v30b nin root lusu bide marvel kerneli var oyunlarda daha iyi bir performansa sahip
Kardes hangısı rootlu bı lınk yazarmısın anlamadım ben 1. sayfadakılerdemı rootlu var ?

- - - Eklendi - - -

Gozumden kacmıs ya kusura bakma aksam aksam gorememısım :D

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardes hangısı rootlu bı lınk yazarmısın anlamadım ben 1. sayfadakılerdemı rootlu var ?

- - - Eklendi - - -

Gozumden kacmıs ya kusura bakma aksam aksam gorememısım :D

Cwm olan rootlu olan dosyadır ve cwm ile yüklenir

denizci35

denizci35

Üye
ben 5-6 gündür rootlu ve recovery li kulanıyorum güzel oldu yanlız şarz olayı kötü çabuk bitiyor şarz hani 20d de telefon uyku moduna geçince wifi gibi şeyleri kapatıyordu ama şimdi kapatıyor ama sadece güç tasarrufu modunda kapatıyor bence gereksiz bir ekleme direk eskisi gibi yapabilirlerdi

- - - Eklendi - - -

yanlız mavi led ışığı hangisiydi unutmuşum galiba

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Benim şarj problemim yok kapatma olayını manuel olarak yapıyorum mavi led denen şeyde ekranın altındaki kapasitif tuşlara normalde beyaz led yanar ama siz mesela geri tuşuna basarsanız bastığınız gsteren mavi led yanıp söner .mavi led diye bahsedilen şey bu yani

denizci35

denizci35

Üye
teşekkürler

• Beğen

FrKnn1

Üye
Dokunmatik te biraz sorun var ayarlara kalibre de koymamislar. Kalibre etmenin yolu varmi?

tunerdy

tunerdy

Üye
dostlar v30b fransa romunu kullanıyorum bi kaç kez kendikendine sd kart çıkarılabilir dedi sd kartı ben istemeden devredışı bırakıyor yani.. bug falanmı yoksa düzelebilecek bişeymi çözüm yolu varmıdır??

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş fabrika ayarlarına dönmeyi dene böyle bir bug yok

İlk defa dokunmatik hassasiyetinden şikaywt eden birini gördüm bence gayet hassas artırmak için bir yol varmı dersen buro için zannetmiyorum çünkü bu stock rom :oke:

efci

Üye
kardeşim ellerine sağlıkta başka link yokmu yarıda kalıyo indirme.

• Beğen
tunerdy

tunerdy

Üye
  • Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
O zaman birde cwm den yüklemeyi dene kardeş :oke:

• Beğen
Tepkiler: tunerdy

omerbeytekin

Üye
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yönetici arkadaşlardan özür dilerim forumda kendimi tanıtma kısmını bulamadım ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Bende bir lg optimus black kullanıcısıyım1 yıldan fazla bir süredir. benim bu v30b yazılımı ile ilgili birkaç sorum olucak eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1. şarj süreniz ne kadar oldu benim şarjım birgün gitmiyor (2.3.4 ile)
2. ben v30b ile cihazımı garantiye göndersem garanti dışı kalır mı ?
3. bisüre sonra eski çalıştığım yer olan vatan bilgisayardan garantiye göndericem, power tuşu bazen tutukluk yapıyor, garantiye göndermeden yazılımı yukleyeyım mı yoksa garantiden geldikten sonra mı v30b yi yukleyeyim ?
şimdiden cevaplar için herkeze teşekkür ederim.

Üst Alt