Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

shn.dogan

shn.dogan

Üye
İki wonderi da ayni sartlar altinda mi kullaniyosunuz? Yani seninkinin 2 gun gitmesi icin cok ama cok nadir nete girmen, arasira konusman ve nadir de mesaj atiyo olman lazim. Eger digeri de bu saydigim sekilde kullaniliyosa ve o kadar surede bitiyosa romu tekrar kur. Wipe ve format islemlerinin hepsini yaparak

Ben bir tek oyun oynamıyorum telefonlarda normal günluk kullanımlarımda bir çalışan kadar bakalım bir deneyim tekrar kurmayı bakalım sonuç neyi gösterecek. yardımın içim teşekkürler. durumdan haberdar ederim sizi :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Digerinde oyun oynaniyosa 18-20 saat gitmesi normal ;)
Ama ikisi de ayni kullanildigi halde biri digeri kadar gitmiyosa sknti vardir. Bi de ayni programlar mi yuklu ikisinde de? Sarji az gidende arkaplanda eposta tarzi programlar calisiyosa sarji cok yer

raprudeboy

Üye
Eskiden herhangi bir video izleme sitesinden video izlemek istediğimde hangi programla açmamı istediğimi soruyordu bunda standart hep site içinde açıyor bunu değiştirmeyi beceremedim nasıl yapılabilir?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
arco xda forumda bu romun kendisi için giderek kötü sona yaklaştığını ve bazı şeyleri düzeltebilmesinin çok çok zor olduğunu belirtmiş arkadaşlar :( Umarım aniden kafasında bir şimşek çakar ve çözer durumu özelliklede 3x kernel ve kamera olayını :D

Kerim.

Kerim.

Üye
arco xda forumda bu romun kendisi için giderek kötü sona yaklaştığını ve bazı şeyleri düzeltebilmesinin çok çok zor olduğunu belirtmiş arkadaşlar :( Umarım aniden kafasında bir şimşek çakar ve çözer durumu özelliklede 3x kernel ve kamera olayını :D

Arco yapmaa:(

-Emre

-Emre

Üye
umarım şu kernel işi yarıda kalmaz =(

sikisikibaba07

Üye
Arkadaşlar ben yeniyim bu konularda bu romu yukledim uygulamaları begenmedim orjinale döndüm ve sistemin apklerini gördüm acaba bu orjinal samsungun apklerini yüklesek "mesela myfiles.apk falan"çalışmazmı yani romu yükleyip systemunistaller la silsek ve orjinal dosyalarımı aramayı not defteri müzikçalar vs'sini yüklesek olurmu belki görüntülü konuşma bile olabilir...

knight97

knight97

Üye
Sadık hocam, cm9 beta4 de en iyi performansı almak için Performans kısmındaki ayarları nasıl ayarlamalıyım bi yardımcı olursan :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yeniyim bu konularda bu romu yukledim uygulamaları begenmedim orjinale döndüm ve sistemin apklerini gördüm acaba bu orjinal samsungun apklerini yüklesek "mesela myfiles.apk falan"çalışmazmı yani romu yükleyip systemunistaller la silsek ve orjinal dosyalarımı aramayı not defteri müzikçalar vs'sini yüklesek olurmu belki görüntülü konuşma bile olabilir...

Çalışmıyor daha önce denendi.

- - - Eklendi - - -

Sadık hocam, cm9 beta4 de en iyi performansı almak için Performans kısmındaki ayarları nasıl ayarlamalıyım bi yardımcı olursan :)

16 bit şeffalığı aç bellek yönetiminden nesneleri temizleyi ve kernel spamage aç islemciden governerı interactive seç ve sistem açılışında ayarlayı seç.Birkez yeniden başlat

fatih33yucel

Üye
bu rom da 3g problemi olan varmı ?
bende 3g koptumu bi daha gelmiyor

raprudeboy

Üye
bu rom da 3g problemi olan varmı ?
bende 3g koptumu bi daha gelmiyor

Bende şuana kadar herhangi bir sorun çıkmadı. 5 6 tane program ve oyun indirdim wifi ile denedim , 3g açıkken denedim. Benim evin her tarafında çekmiyor 3g zaten bazen edge oluyor , 3g çeken tarafta ise 3g ye geçiyor hız vs de normal stok romdaki gibi bir sorun yok.

knight97

knight97

Üye
16 bit şeffalığı aç bellek yönetiminden nesneleri temizleyi ve kernel spamage aç islemciden governerı interactive seç ve sistem açılışında ayarlayı seç.Birkez yeniden başlat
Ram Sıkıstırıcıyı da açmalamıyım ? Ayrıca interactive governoru cok sarj yer mi ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır interactive islemci hızı degisimini hızlandırıyor.Yani i/o su ondemanda gore biraz daha fazla sadece sarjı pek etkilemez.ZRam ayarlamaya gerek yok zram swap alanı ile ilgili.

ahmetalp1

Üye
interactive governoru secemedim ve romu yeniden yüklüycegimde kerneli yüklemelimyiim emein olamadım videoları acma sorunu oradan mı kaynaklanıyor bilemedim

- - - Eklendi - - -

kerneli kurmadım videolar acılıo kerneli kurdukdan sonra deneyeyim acılıodur inşALLAH

- - - Eklendi - - -

sorun kernelden kaynaklanıyor :off:nasıl halletcegim ben :vur

- - - Eklendi - - -

internetten videoyu izlememi engellemeyen ama yüzde 30 düzeyinde 3d grafik artısı saglayan bir kernel yokmudur ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Maxmem kernel versiyonu video oynatımı ve kamerayı bozabilir maxmem olmayanı deneyin..

ahmetalp1

Üye
Maxmem kernel versiyonu video oynatımı ve kamerayı bozabilir maxmem olmayanı deneyin..
onlarda ramı 423e cıkarmıyor zahmet olmazsa en uygun kerneli yabancı dilinizde var üstelik link olarak atarmısınız kamera falan olmasada olur

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aynı kernelin maxmem olmayanını indirin sadece.

- - - Eklendi - - -

Maxmem zaten video oynatım ve kamera ile ilgili ayrıntıların ramden kaldırılmış hali.Başka şekilde rami artırmanın bir yolu yok.

- - - Eklendi - - -

Governoer islemci yoneticisi oluyor. Oradan secin

ahmetalp1

Üye
peki teşekkürler. 423lük kerneli kurmadanda cm9 uygulamaları cm1dan cok daha kaliteli sekilde acar ama degilmi ?

Üst Alt