Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih33yucel

Üye
Recovery açlıyor aslında sizin ne yaptığınızı biliyorum.Recovery moda almak icin ses acma+home+power tusuna basıp bekliyorsunuz.Hiçbirşeye dokunmuyorsunuz.Ama stock recovery açmak için android ve kutu simgesi görününce soldaki dokunmatik tuşa(menu tusuna) basılı tutun.Recovery açılır.Sonra wipe cache wipe data yapın ve ardından telefonu yeniden başlatın düzelir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca eksik yapmışsınız.Yüklemeden önce wipe işlemlerini yapsanız direk açılırdı.Ama önce yada sonra farketmez wipe işlemleri duzeltir sorunu.

biraz önce odin ile tekrar recovery yükledim ve ardından cm 9 tekrar yükledim.... fakat sorun neyden kaynaklanıyorki orjinal stock roma dönerken ? sürekli olarak telefon samsung yazısından sonra resetliyor kendini

-Emre

-Emre

Üye
acaba nightly sürüm ne zaman gelir =)

erdi_s

erdi_s

Üye
Ruyalarima girmeye basladi :D

aptdgam

Üye
arkadaşlar romun klavyesi değişik alışık değilim 3x4 samsung tuş takımı nasıl bulabilirim

• Beğen
Tepkiler: serjan1

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce odin ile tekrar recovery yükledim ve ardından cm 9 tekrar yükledim.... fakat sorun neyden kaynaklanıyorki orjinal stock roma dönerken ? sürekli olarak telefon samsung yazısından sonra resetliyor kendini
Ya dedim ya wipe işlemlerini yapın.

aptdgam

Üye
arkadaşlar galaxy wonder samsung tuş takımı dosyasını nerden bulurum ilgilenen arkadaslara tsk ederim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

aptdgam

Üye
aynen rom güzel ama 3x4 samsung tuş takımı yok sırf bu yüzden bile orjinal roma dönebılirm.bilen bulan varsa lütfen paylaşın

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
teşşekurler yükledim gercekten cok güzel oldu gayet hızlı ve başarılı emeğinize sağlık...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler yükledim gayet hızlı ve başarılı emeğinize sağlıkk....

- - - Eklendi - - -

görüntülü konuşma yok sanırım

aptdgam

Üye
evet goruntulu konuşma ve 3x4 samsung tuş takımı yok

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
görüntülü konuşma olmaması beni üzdü :(

- - - Eklendi - - -

görüntülü konuşma olmaması beni üzdü :(

fatih33yucel

Üye
Ya dedim ya wipe işlemlerini yapın.
yardımınız için teşekkürler
sayenizde halletim....

şuan stock romdayım fakat cm9 geçmek istiyorum ama cm9 da 3g ilk başta vardı sonradan edge düştü bi daha gelmedi.....
bi süre daha bekleyelim bakalım... bu arada nasıl yapıldığını öğrenmiş oldum. peki bu arada ben yükleme işlemi yaptığım için counter çalışıyormuydu ? yani yüklediklerimi saymışmıdır ? eğer yükseldiyse nasıl düşürürüm?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır recovery yüklemelerinde ve orjinal rom yüklemesinde saymaz zaten yüklmeler icin cwm kullanmamızın sebeblerinden biride bu.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar tuş takımı belki ayarlanabilir ama görüntülü görüşmeyi beklemeyin.

serjan1

serjan1

Üye
arkadaşlar romun klavyesi değişik alışık değilim 3x4 samsung tuş takımı nasıl bulabilirim

arkadaşlar galaxy wonder samsung tuş takımı dosyasını nerden bulurum ilgilenen arkadaslara tsk ederim

Bildiğim kadarıyla yok bulabilen varsa link atsın 3x4 arayan çok var.

aynen rom güzel ama 3x4 samsung tuş takımı yok sırf bu yüzden bile orjinal roma dönebılirm.bilen bulan varsa lütfen paylaşın

evet goruntulu konuşma ve 3x4 samsung tuş takımı yok

teşşekurler yükledim gercekten cok güzel oldu gayet hızlı ve başarılı emeğinize sağlık...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler yükledim gayet hızlı ve başarılı emeğinize sağlıkk....

- - - Eklendi - - -

görüntülü konuşma yok sanırım

Arkadaşlarım Sizlerin Sorununu İçeren bir post atmıştım destek bölümüne Öncelikle Onun Link 'ini vereyim size,

http://www.maxicep.com/android-modi...d-9-rom-klavye-sorunu-737156.html#post5607317

4x3 Tuş Kombinasyonunu da bir uygulama ile çözdük, Uygulamanın adı ;

Bu Uygulama Çok Gelişmiş, 4x3 Ayarlayana kadar canım çıktı Sonunda sıkıntısız Ayarları yapıp kullanmaya başladım.

www. facebook. c o m/photo.php?fbid=475747642471436&set=a.352254188154116.75055.100001086131145&type=3&theater

Buda fotosu. yapamayan olursa yukarıda verdiğim yardım konusunun içinden elimden geleni yaparım.

KELGER

KELGER

Üye
ya sadıkbircan sen niye adamların adına kesin hüküm veriyorsun belki adamlar görüntülü görüşmeyi halledecek !!!
(zaten telefonun ramı romu özelliklerri kısıtlı)

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
Su an rc 1 surumu ile ilgili bir skinti var bende sarjda iken cm9 b4 yuklu iken isinma yapmiyordu ancak rc1 surumunde isinma yapiyor

shn.dogan

shn.dogan

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var iki wonder var evde iki telefonuna CM9 beta4 yükledim. bende gözle görünür bir sıkıntı yok benim şarj 2 güne yakın gidiyor ama diğer telefon sabah şarjdan çıkaryorum aksam 6 gibi %30 lara saat 10 gibi de %5 lere kadar düşüyor kurulumu video ile birlikte yaptım ve eksiksiz yaptığıma inaniyorum. sizce neden böyle bir sıkıntı oluşmuş olabilir. nigty sürümü gelene kadar b4 den vazgecmeyecek gibiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var iki wonder var evde iki telefonuna CM9 beta4 yükledim. bende gözle görünür bir sıkıntı yok benim şarj 2 güne yakın gidiyor ama diğer telefon sabah şarjdan çıkaryorum aksam 6 gibi %30 lara saat 10 gibi de %5 lere kadar düşüyor kurulumu video ile birlikte yaptım ve eksiksiz yaptığıma inaniyorum. sizce neden böyle bir sıkıntı oluşmuş olabilir. nigty sürümü gelene kadar b4 den vazgecmeyecek gibiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İki wonderi da ayni sartlar altinda mi kullaniyosunuz? Yani seninkinin 2 gun gitmesi icin cok ama cok nadir nete girmen, arasira konusman ve nadir de mesaj atiyo olman lazim. Eger digeri de bu saydigim sekilde kullaniliyosa ve o kadar surede bitiyosa romu tekrar kur. Wipe ve format islemlerinin hepsini yaparak

erdi_s

erdi_s

Üye
ya sadıkbircan sen niye adamların adına kesin hüküm veriyorsun belki adamlar görüntülü görüşmeyi halledecek !!!
(zaten telefonun ramı romu özelliklerri kısıtlı)

Kesin konusmak cok normal cunku kesin gelmez :-D sebeke uzerinden goruntulu konusma isteyen stock romu kullanmak zorunda. Daha onceki sayfalarda defalarca konusuldu ve sadik neden gelmeyeceginin de mantikli bir aciklamasini cogu kez yapti

Üst Alt